اقا ما الان فرض می کنیم psp 3000 هک شده
به نظر شما حالا slim بهتر یا 3000؟
اقا ما الان فرض می کنیم psp 3000 هک شده
به نظر شما حالا slim بهتر یا 3000؟
بازی های جدید PSP
Loco Roco 2
Mobile Suit Gundam Gundam vs Gundam
prinny
Suigetsu Portable
Need For Speed Undercover
Chuumon Shiyouze Oretachi no Sekai
Zero Pilot Dai Sanji Sekai Taisen
Football Manager 2009 Handheld
هرکدوم را که خواستید بگید تا لینکش را در تاپیک مربوطه قرار بدم
Last edited by mike6787; 24-11-2008 at 16:36.
اولا که فکر نمیکنم که به رخ کشیدن و یا بهتر بگم مسخره کردن سوالات ابتدایی در مورد psp کار جالبی باشه.
دوما از همان زمانی که شما گفتید اکثر بازی ها و نرم افزار ها شو از طریق من تهیه میکنه (منظورم بازی های جدید هست)
ثانیا اون که من رو نمیشناسید باید بگم که مشگل خودتونه
من نه قصد به رخ کشیدن دارم نه کل کل و نه مسخره کردن.من گفتم شما تازه psp خریدید پس چه شکلی کارن از شما بازی میگیره؟؟
توی این 8-9 ماه که من میرم اونجا بازی میریزم آرشیو این کارن تکونی نخورده.خودم یا بازی هایی را که dl کردم براش میریزم یا میرم از اون همسایش میخرم بعد به کارن هم میدم.
من با هیچ چیز مشکل ندارم.من از شما پرسیدم اگه زیاد اونجا میری باید من را هم دیده باشی.سعید کامل من را میشناسه.
بهتره همینجا تمام بشه چون اصلا به این تاپیک ربطی نداره.
اگه باز میخواهی ادامه بدی توی پرفایل بنویس یا پ.خ
سلام. یه سوالی در مورد psp داشتم. سوالم اینه که ایا psp ها قابلیت نمایش فایلهای افیس و pdf را داره یا نه؟
تو پاتاپون چه جوری میشه کاری کرد که بارون بیاد ... ؟ ( x رو آزاد کردم و غول قرمزه رو هم چند بار کشتم )
سلام دوستان من کی رو میشناسم psp 3000 رو میده 250 تومن هرکی خواست pm ده تا آدرس طرفو بدم .. چون اینجا نمیشه گفت..
خوب معلومه که 3000 بهتر هست.. بیشترین پیشرفتش lcd هست که کیفیتش خیلی بالا رفته میگن تو آفتاب هم میشه باهاش بازی کرد...
خوب شما اول باید بری آن مرحله که سپاهت آتیش میگیره بعد جایی که سپاهت را مرتب میکنی اون ستون که پرچم دار روش واستاده لوح باران را انتخاب میکنی.
وارد مرحله میشه.اول مرحله باید به فیور برسی و بزنی don dodon dodon
یعنی x.xx.xx
سپس وارد یک صفحه دیگه میشه که باید کلیدهای را که میگه بزنی تا بارون بیاد.
دقیقا همانجایی هم کهع سپاهت آتش میگیره هم باید همین کار را بکنی.
خوب منم یکی را میشناسم که 240-245 میده.
ببعد بچه ها گفتن که psp3000 مشکل پردازش تصویر داره و بعضی از وقت ها خط هایی روی صفحه می افته پس تا این عیب برطرف نشه خرید 3000 یکم اشتباه(البته اگه موضوع کپی خور شدن را نادیده بگیریم.)
Last edited by choory; 24-11-2008 at 21:03.
سلام و خسته نباشید.آقا من امروز یه psp خریدم حالا توضیحاتش رو بعد می گم.اما الآن گیرم رو نصب بازی.
یه راهنمایی میدید؟
ممنون
خیلی خیلی مبارک باشه.
به جمع psp داره ها خوش آمدی
شما ابتدا کابل را به psp میکنی.سپس از منوی setting گزینه usb connection را انتخاب میکنید.دستگاه توسط کامپیوتر شناخته میشه.(راستی قبلش مموری را توسظ خود psp فرمت کن تا فولدر های مربوطه ساخته بشه.) بعد فایل iso یا cso بازی را از داخل کامپیوتر به داخل فولدر iso در مموری کپی کن.و بعد بازی را از داخل psp اجرا کن و حالش را ببر.
برای فرمت کردن مموری هم مسیر زیر را دنبال کن
settings=>system settings=>format memory stick
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)