یک سوال:
من یه اسپلینتر سل داشتم دو دی وی دی بود(double agent)
وقتی بازی رو شروع میکردم فقط سایه ها رو میدیدم در اطراف
کلا نمیشد اصلا بازی کرد...تنظیمات رو هم دستکاری کردم هیچی نشد ما هم گذاشتیمش کنار ولی درحصرت!
e 4300
8600gt
2g 800 bus
یک سوال:
کلا نمیشد اصلا بازی کرد...تنظیمات رو هم دستکاری کردم هیچی نشد ما هم گذاشتیمش کنار ولی درحصرت!
e 4300
8600gt
2g 800 bus
احتمالا مربوط میشه به به روز نبودن درایور کارت گرافیک شما .یک سوال:
e 4300
8600gt
2g 800 bus
چون من اول این مشکل رو توی XP داشتم .
بعد که ویستا نصب کردم یه پچ مخصوص گرافیک های Geforce برای ویستا بود که نصب کردم درست شد با چه گرافیکی !
تازه کارت گرافیکم مثل مال شماست .
مشخصات سیستمتون رو بگید .اقا من امروز رفتم Rain Bow Six Vegas 2 رو گرفتم تو نصبش که مشکلی نبود اجراش هم کردم ولی بعد از اینکه درجه سختی بازی رو مشخص کردم و زدم بازی شروع شه یه کمی لود کرد وبعدش یه صفحه سیاه اومد و کنار هم نرفت در این حالت هم یه پیغامی هم میده که اون صغحه سیاه نمی زاره بخونمش![]()
بستگی به بازی داره .سلام دوستان من تازه تو این سایت عضو شدم میخواستم ببینم ایا میشه بازی
psi-ops:the mindgate conspiracy
رو با کنترل(دسته) بازی کرد ؟من که نمیتونم .با کیبورد و ماوس هم که سخت میشه بازی کرد .
لطفا راهنماییم کنید
ممنون![]()
شما دسته رو روی کامپیوتر نصب کن .
بعد برو توی بازی و قسمت Options یا Setting بعد یه قسمت داره به اسم Control یا همچین چیزی .
اونجا تمام دکمه های کیبورد تعریف شده .
فکر کنم اونجا بتونی دست کاریش کنی .
بعدشم با موس و کیبورد که راحت تره !
Last edited by Öracle; 13-08-2008 at 15:58.
ram 2gig
grafic 8600
cpu amd athlon x2 5600
مال من همون رو سیدیش هست .ورژن :158
رو ویستا هم نصب کردم رو XP اصلا آدماش دیده نمیشد .
الان 175.19 هستش اون رو دانلود کنید فکر کنم 36 مگ بود
برای من هم روی xpادما معلوم نبودن وکمی گیر میکرد، بازی ولی با نصب کردن روی vistaبازی خیلی روون میومد
و گیر نمیکرد در ضمن از دایرکتور 2008 استفاده کنید
البته منم با همون 158 تمومش کردم ولی برای بار دوم که 175 رو نصب کردم کمی تغییر توش دیده میشد مثلا سرعت لود شدن البته بار دوم دیگه حوصلشو نداشتم و پاک کردم
موفق باشی.......
[QUOTE=mohsentanha;2810339
البته منم با همون 158 تمومش کردم ولی برای بار دوم که 175 رو نصب کردم کمی تغییر توش دیده میشد مثلا سرعت لود شدن البته بار دوم دیگه حوصلشو نداشتم و پاک کردم
موفق باشی.......[/QUOTE]
با 158 رو ویستا روون روون بود یا نه ؟
سلام
من شرلوک هلمز آرسن لوپن دارینوس رو نصب کردم بعد هر چی میخوام برم تو بازی هی میاد بیرون.
اروری هم نمیده
ویندوزم ویستا 32 بیت sp1 هستش سیستمم هم اجراش میکنه مطمئن باشید دیگه حالو حوصله ی نوشتن ندارم
اره روون بود وهیچ اروری هم نمی داد
من که با خیال راحت بازی رو تموم کردم
با سلام........
من وقتی بازی generals zero hour رو اجرا می کنم .. اون تصویر آبی رنگ میاد و همینجور میمونن تا وقتی که روش کلیک کنید.. اونوقت هم میگه the program isnt respondig ... چیکار کنم ؟ میگه فایل ds3l.dll مشکل داره...
قبلا اینجوری نمیشد.. از وقتی که تازه ویندوز نصب کردم اینجوری شده.........
تو ویستا و اکسپی همینجوریه
پس من چی کار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)