همین الان یه میل به مسئولش زدم و گفتم جوایش رو بده.
چند دقیقه دیگه جواب میده
همین الان یه میل به مسئولش زدم و گفتم جوایش رو بده.
چند دقیقه دیگه جواب میده
من چه راهیا بلدم ؟!؟!![]()
اقا رفت.فقط دلیوری نداد اونم فکر کنم باید برنامه باشه تا سیستم پیام گیریشون را فعال کنند
لازم به ذکره که اسم من سروش هست...لازم نیستبگی jachammer جان!
اون چند روزه اعصابم داغون بود هی باید میرفتم اینور اونور و موبایل میخواستم که آنتن نمیداد و حسابی اعصابم خورد شده بود!
الان 2 هفتس که همش توخونم و با موبایلم هیچ کاری ندارم پس فرقی نداره که آنتن بده یا نه و پس ایرانسل فعلا معمولیه!
از اول مهرم که دیگه عمرا از پوشش خارج شم و کاری با ایرانسل ندارم!
شاهين جان ما منتظريم ها
منم دايميم مشكل داره.
برای من که دیگه سه ماهه قبض نیومده !
sms مياد ديگه!
دو ماه پیش یه بار برای اردیبهشت اومده بود ! چند بار قبلا از E-Care گرفتم، الان بدهیم زیاده ولی قطع نمیکنن !
از اول مهرم که دیگه عمرا از پوشش خارج شم و کاری با ایرانسل ندارم![/QUOTE]
[/COLOR] واقعآ؟یعنی واقعآ دیگه کاری با ایرانسل جونم نداری؟!!! یعنی میشه؟!یعنی باور کنم؟!یعنی دیگه تو هر جای این فروم برم دیگه غر زدناتو نمیبینم!
خدای من یعنی میشه؟
خواب نمیبینم؟!یکی بیاد بزنه تو گوشم!که ببینم خوابم یا بیدار!!!
![]()
یعنی دیگه شبا کابوس اعتراض سروش جان به ایرانسل رو نمیبینم که سروش جان با موبایلش افتاده دنبال ایرانسل!!! میخواد ایرانسلو بگیره خفه کنه!!!هی به ایرانسل میگهببیییییین هیچی انتن ندارم پس کی میخوای انتن بدی!!!!ایرانسلم هی با ترس و اضطراب و گریه میگه به خدا این دولت هی سنگ میندازه جلو پام!
وگرنه من که از خدامه همه جارو پوشش بدم بعد هم ایرانسل دست میکنه تو بقچش چند تا btsدر میاره با کمال احترام میده به سروش جان عزیز [COLOR="YellowGreen"]
شوخی!![]()
Last edited by milad_milad_milad; 12-09-2007 at 17:39.
از اين به بعد چشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)