تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 635 از 954 اولاول ... 135535585625631632633634635636637638639645685735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,341 به 6,350 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من با دراگون نایت نتونستم یورسا رو بزنم...البته اوله بازی فیرست بلاد رو گرفتم ولی بعدش رفت ساتانیک بست دیگه نمیتونستم جلوش وایسم...در ضمن فانتوم و ترول چه طوری یورسا رو میزنن؟ یورسا دو تا اتک بده دیگه هل نمیمونه براشون
    اولا اون کدوم آدم نوبی بوده واسه URSA رفته ساتانیک بسته. این آیتم Orb هست. واقعا متاسفم

دوما من گفتم این هیروها قابلیت زدن رو دارند. مثلا من یادمه یه بازی 6 تا اتک به فانتوم دادم همش miss شد 2 تا اتک اون Critical شد مردم.

یا Troll یه دونه miss میندازه رو سرت بعدش باهات میگیره اگه attack speed داشته باشه از تو bash در نمیای.

خیلی هیروها میتونن. مثلا traxex از دور تیر slow بهت میزنه نمیتونی فرار کنی. بری دنبالش باز اون فرار میکنه باز میخوای برگردی میاد دنبالت slow ....

DotA یعنی بازی 5v5 تیمی که اولش شما 603 تا پول داری و باید تلاش کنی.

به کم بشینید این replay های جهانی رو ببینید دیدتون نسبت به DotA عوض شه.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اولا اون کدوم آدم نوبی بوده واسه URSA رفته ساتانیک بسته. این آیتم Orb هست. واقعا متاسفم

دوما من گفتم این هیروها قابلیت زدن رو دارند. مثلا من یادمه یه بازی 6 تا اتک به فانتوم دادم همش miss شد 2 تا اتک اون Critical شد مردم.

یا Troll یه دونه miss میندازه رو سرت بعدش باهات میگیره اگه attack speed داشته باشه از تو bash در نمیای.

خیلی هیروها میتونن. مثلا traxex از دور تیر slow بهت میزنه نمیتونی فرار کنی. بری دنبالش باز اون فرار میکنه باز میخوای برگردی میاد دنبالت slow ....

DotA یعنی بازی 5v5 تیمی که اولش شما 603 تا پول داری و باید تلاش کنی.

به کم بشینید این replay های جهانی رو ببینید دیدتون نسبت به DotA عوض شه.
    تایید میشه................حرف های این دوستمون کاملا درسته

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان سلام...من تازه بازی رو شروع کردم...راه بردنش را میشکل ندارن اما بستن چیز های مختلف رو هیرو ها را تا قوی بشه را نیستم....ادم را گیج میکنه .....اگر دوستان با کمک هم یه pdf اموزش تصویری 6.64 را در تاپیک قرار بدن خیلی خوب میشه...
    ایا یه راه کلی برای دونستن این که رو هر هیرو چه چیز میشه بست تا قوی تر بشه نیست؟؟؟؟؟؟مثلا اسم چیز هایی که از بیس و پیره زنه میگیریم باید یکی باشه یا ...
    فقط در بستن این ترکیبی ها مشکل دارم......لطفا یه اموزش جامعی را در تاپیک بزارید...ممنون

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

آیدیت اشتباهه دادا. نیازی به بازی نیست. شما فقط روشت رو همینجا بگو ما قبولت داریم.

ببین در کل نمیشه گفت که این هیرو قطعا اون هیرو رو میزنه. 1001 فوت و فن هست و player هم فرق میکنه.

شما ممکنه بری Blade mail ببندی من میرم Linken's scepter میبندم و ... ممکنه از همون اول نذاری من پا بگیرم یا من نذازم تو پا بگیری.

این replay بازی منه با ursa ببین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اهل کل کل هم نیستم. فقط میخواستم بدونم با چه روشی با دراگون ursa رو میزنی.

موفق باشی.
    ببین دوست من من 1 ساله دوتا بازی نمیکنم
    اون قدر هم بای کردم که بگم با یه هرو حداقل 10 روش بازی کردن وجود داره
    بستگی داره جلوم چی بسازه چی بره گه باهاش بازی کنم
    ببین هر هرویی میتونه هر هرویی
    با دراگون باید ببینم حریفم چی میسازه چقدر پول هست تو بازیث چقدر میتونه دینای کنی اینا همش شرطه
    ولی خیلی راهها هست مثلا با وارچیف میشه بلینک F+D دگون کرد به همین راحتی ولی این شرطه همه میتونن این کار رو بکنن؟
    هر هرویی راهکاری داره اونم فقط تو بازی مشخص میشه تو تک به تک هم که دیگه فقط تو بازی میشه نظر داد

در آغاز فعالیت arrival's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

14

سلام دوستان.من PAtch 1.21 Frozen Throne دارم می خوام Updatesh کنم ولی PAtch هارو که میریزم Error میده
    Blizzard BNUpdate v2.129 compiled on Nov 2 2006
    Log created at 4:24 am on 12/01/2006

This patch upgrades Warcraft III The Frozen Throne from the previous version.

ERROR: unable to apply patch to file 'D:\Program Files\VNVGAMES\WARCRAFT 1.21\war3.exe'

RESULT: Patch failed

1کیش انه اون دو تاشم توی لینک های زیزه اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم
    کد:
    کد:

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام دوستان.من PAtch 1.21 Frozen Throne دارم می خوام Updatesh کنم ولی PAtch هارو که میریزم Error میده

ERROR: unable to apply patch to file 'D:\Program Files\VNVGAMES\WARCRAFT 1.21\war3.exe'

کد:
    کد:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به اندازه موهای سرم تو این تاپیک توضیح دادم که از ورژن سوئیچر استفاده کنید باز میان سوال میکنن

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کد:
    کد:

دوست عزیز از ورزن سویچر استفاده کن...اون را کپی کن محل نصب بازی ...اول یه بک اپ از ورزن قبلی بگیر بعد تبدیل به 1.24 c بکنش....
    از اینجا دان کن....
    کد:
    or
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان کسی اموزش بازی را به صورت pdf یا هر اموزشی نداره تا بازی را بصورت کامل یاد بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان من مپ 6.64 رو دان کردم ولی موقع باز کردن اررور میده ( the map file is too big) پچی که نصب بود 1.22 بود که به 1.23 تغییر ارتقا دادم ولی باز همین اررور میداد بعد به 1.24 ارتقا دادم دیگه 6.64 که هیچی هیچ مپ دیگه رو هم اجرا نکرد
    بدبختانه با دیال اپ نمیتونم نسخه کامل دانلود کنم .

راستی اول بگید ببنیم ایا ه پچ 1.24 احتیاج داره یا نه ما این همه دردسر کشیدیم ؟
    ممنون از بروبچ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •