تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 635 از 755 اولاول ... 135535585625631632633634635636637638639645685735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,341 به 6,350 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این که کاغذ رو نمی کشه دو حالت داره یا اصلا پیکاپ نمی کنه یا پیکاپ می کنه ولی نمی تونه کاغذ رو بکشه.
    مورد دوم بیشتر پیش می آد. اگر مورد دوم هست. شما لطف کن اون قطعه که رو سر کاغذ تو سینی قرار داره و آبی و طوسی رنگ هست(پیکاپ) رو با دستمال الکلی تمیز کن.
    اگر کارتریجت سوراخ شده و یا مشکلی داره که تونر می ریزه توی دستگاه نگذار و عوضش کن

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوست عزیز:

من این پرینتر رو 1050000 تومان گرفتم با گارانتی بین المللی.

من از سایت canon آخرین ورژن درایور رو دانلود کردم و الان روی دستگاهم ویندوز سون 64bit و ویندوز 8 که اونم 64bit هستش نصبه و مشکلی ندارم و پرینتر کاملا درست کار میکنه.

برای اسکن مورد نظر شما دو راه دارید

1:برنامه VueScan x64 رو دانلود و نصب کنید.این برنامه از اکثر پرینترها منجمله این پرینتر پشتیبانی میکنه و تو تنظیمات dpi این برنامه به راحتی میتونید 600 dpi رو انتخاب و استفاده کنید.اینم لینک دانلود برنامه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2:با برنامه toolbox کنان که وارد میشید اولین گذینه از بالا رو باید از حالت auto خارج کنید و اونو غیر گذینه adf بزارید...درست میشه.

موفق باشید.
    دوست عزیز خیلی ممنون از اینکه راهنمایی کردید فقط اگه ممکنه این روش دوم را دوتا عکس بذارید ببینم این تیک که گفتید کجا هست چون من تیک را پیدا نکردم ( یا شایدم برنامه toolbox من این تیک را نداره.)

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ممنون از اینکه راهنمایی کردید فقط اگه ممکنه این روش دوم را دوتا عکس بذارید ببینم این تیک که گفتید کجا هست چون من تیک را پیدا نکردم ( یا شایدم برنامه toolbox من این تیک را نداره.)
    سلام دوست عزیز

شما از سایت کنان اخرین ورژن tool box canon رو دانلود کنیذ:

بعد که برنامه رو نصب کردید و اجراش کردید روی گذینه save کلیک کنید و تو صفحه ای که باز میشه در قسمت scaner settings (قسمت بالای صفحه) شما select source رو بزارید روی platen glass

بعد که برید قسمت dpi میتونید برای scan مقدار 600 dpi رو هم انتخاب کنید

موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی من یه پرینتر samsung clp 315 دارم مدل 2009 که کاتریج اونو تازه شارژ کردم اما به هیچ عنوان نه پرینت میگیره نه چراغ های کاتریز اون خاموش میشه من یه سری اپدیت از اینترنت گرفتم اما مسئله حل نشد وقتی میخوام روشن کنم کلید stop رو میگیرم تا بره رو مد دانلود بعد فایل رو میریزم داخلش و چراغ قرمز چشمک زن میشه اما همینجور میمونه و هیچ عملی انجام نمیده و بعد از حدود یک ساعت که خاموش و روشن میکنم باز مشکل پابرجاست همچنین سریال اونو نمی تونم عوض کنم و باز مثل دفه قبل عمل ارسال انجام میشه اما هیچ تغییری حاصل نمیشه همچین پایه های ای سی رام رو هم اتصال کردم (1-4) و حتی یک رو زمین کردم باز فایده ای نداره خواهشنا راهنمایی کنید خیلی گیر این ماجرا هستم و پای ابروم در میان هست از لطف همه دوستان ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوست عزیز

بعد که برنامه رو نصب کردید و اجراش کردید روی گذینه save کلیک کنید و تو صفحه ای که باز میشه در قسمت scaner settings (قسمت بالای صفحه) شما select source رو بزارید روی platen glass

موفق باشید.
    سلام دوست عزیز این برنامه را قبلا دانلود کرده بودم فقط از تنظیماتش زیاد خبر نداشتم به هر حال ممنون که کمکم کردید اگه تو تنظیمات و برنامه های این پرینتر چیزای ضروری و به درد بخور دیگه ای هم وجود داره لطفا دریغ نکنید و بفرمایید تا یاد بگیریم. ضمنا به نظر من بهتر بود این بحث را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح میکردیم تا دوستای دیگه که از این پرینترا دارن از این مطالب استفاده کنن. باز هم از لطفتون بی نهایت سپاسگزارم

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوست عزیز

موفق باشید.
    بنده با اجازتون مطالب شمارو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی کردم تا دیگر دوستان که این دستگاه را دارن شاید سریعتر و راحتتر این مطالب را پیدا و استفاده کنن.

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه نمایندگی تعمیرات پرینتر کانن رو بگید کجاست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    من یک ساله که از پرینتر اپسونم استفاده نکردم و رنگ قرمزش تموم شده و فقط رنگ مشکیش پره، و من هم فقط میخوام از رنگ مشکیش استفاده کنم چطور اینکارو بکنم
    چند بار خواستم پرینت بگیرم نشد
    خیلی سریع به جوابتون نیاز دارم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اکه بخوام پرینترم فقز از رنگ مشکیش برای پرینت نوشته سیاه و سفید استفاده کنه با ید چیکار کنم ممنون میشم چواب بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من یک پرینتر اپسون دارم که یک رنگش تموم شده اگه بخوام فقط از رنگ مشکیش استفاده کنیم برا ی پرینت یک صفحه نوشته مشکی چیکار کنم؟ کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •