تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 635 از 1321 اولاول ... 1355355856256316326336346356366376386396456857351135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,341 به 6,350 از 13209

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان سیمکارتمو فورجی کردم ولی بسته هدیه برام فعال نشد حتی 4g هم بالای انتن نمیاد رو +Hمونده باید چیکار کنم؟شکایت کنم تنظیم مقررات درست میشه؟
    پدرم هم سیمکارتشو فورجی کرد برا اون یک بسته هدیه فرستاد و بالای انتن زده 4g ولی برا من +H بالاتر نمیره
    جالب اینجاست که روی سیمکارتش بسته یک ماهه 2+2گیگ فعال بود و هدیه بعنوان رزرو براش ثبت شد و پیام فرستاد که بعد از اینکه بسته شما به پایان رسید بسته هدیه برای شما فعال میشه ولی برای من که بسته نداشتم هیچی تغییر نکرد
    سلام. براتون پیامک تعویض رایگان اومده بود؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

الان برام پیام اومد بسته یک ماهه فعال شد فقط هر کاری کردم نرفت رو 4g رو +H مونده ولی گوشی پدرم رو 4g ثابت مونده یعنی مشکل از گوشیه؟
    Last edited by farshad0123; 14-02-2017 at 01:38.

داره خودمونی میشه farhadrohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان الان چن وقته اصلا اچ پلاس نمیشه برام آنتن هم پر هست کاملا .قبلا میشد سرعت هم عالی بود ولی الان اچ پلاس نمیشه و سرعتش هم داغونه به زور تا ۱۵۰ کیلوبایت میاد

فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

saber73

جدیدا سیم کارت نو خریدی ؟ منظورم همین خطه . یا تعویض سیم کارت به نوع 4g انجام دادی . در این دو صورت بله هدیه داره .

نه نخريدم و هيچ بسته اي را فعال نكردم و سيم كارت را تعويض نكرده ام و كلا كاري انجام نداده ام.

5. این کاربر از ul696 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

saber73

جدیدا سیم کارت نو خریدی ؟ منظورم همین خطه . یا تعویض سیم کارت به نوع 4g انجام دادی . در این دو صورت بله هدیه داره .

نه نخريدم و هيچ بسته اي را فعال نكردم و سيم كارت را تعويض نكرده ام و كلا كاري انجام نداده ام.
    پس احتمالا از این پیامک های تبلیغاتی هستش . *100*0# رو شماره گیری کن ببین بسته اینترنتی برات فعال شده .

7. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

الان برام پیام اومد بسته یک ماهه فعال شد فقط هر کاری کردم نرفت رو 4g رو +H مونده ولی گوشی پدرم رو 4g ثابت مونده یعنی مشکل از گوشیه؟
    حتما از گوشی هستش با ماله پدرتون تست کنید ببینید 4g میاد .

9. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من شهریور رفتم سیم کارتم رو مثلا تعویض کنم به 4g . دیدم سیم رو داد و طرحش این بود

بعد دیدم حدود 15 روز پیش پیامک تعویض رایگان از همراه اول اومد برام و باز رفتم پیش دوستم تعویض کردم دیدم باز همون سیم کارت رو داد بهم
    منم چیزی نگفتم و بعد دو روز دیدم باز برای این سیم کارتم پیامک تعویض رایگان اومد! و باز سه روز پیش رفتم گشتم دیدم سیم کارتهای 4g اصلی و واقعی رسیده. رایگان برام تعویض کرد و بسته 2گیگ +2 گیگ شبانه رو بهم هدیه داد یک دقیقه بعد.
    اینم usim همراه اول
    Last edited by m2music; 14-02-2017 at 10:41.

11. 2 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من شهریور رفتم سیم کارتم رو مثلا تعویض کنم به 4g . دیدم سیم رو داد و طرحش این بود

بعد دیدم حدود 15 روز پیش پیامک تعویض رایگان از همراه اول اومد برام و باز رفتم پیش دوستم تعویض کردم دیدم باز همون سیم کارت رو داد بهم
    منم چیزی نگفتم و بعد دو روز دیدم باز برای این سیم کارتم پیامک تعویض رایگان اومد! و باز سه روز پیش رفتم گشتم دیدم سیم کارتهای 4g اصلی و واقعی رسیده. رایگان برام تعویض کرد و بسته 2گیگ +2 گیگ شبانه رو بهم هدیه داد یک دقیقه بعد.
    دادا میشه عکس خود سیمکارت اولیم بفرستی؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

13. 2 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دادا میشه عکس خود سیمکارت اولیم بفرستی؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    این بود.بار اول شهریور 8 هزار ازم گرفت و بار دوم باز همینو بهم داد ولی رایگان و بار سوم دیگه سیم کارت 4جی اصلی رو بهم داد و بسته رایگان هم سریع فعال شد.

15. 2 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

پس احتمالا از این پیامک های تبلیغاتی هستش . *100*0# رو شماره گیری کن ببین بسته اینترنتی برات فعال شده .
    تبليغاتي نيست چك كردم( هم از 8080 پيام امد و هم از همراه اول) بسته 30 روزه 2 گيگ روزانه 2 گيگ شبانه فعال شده است در ضمن سيمكارت اعتباري است و مبلغ شارژ حدود 1100 تومان بود و چيزي كم نشده است.

17. 2 کاربر از ul696 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •