سلام. براتون پیامک تعویض رایگان اومده بود؟
سلام. براتون پیامک تعویض رایگان اومده بود؟
الان برام پیام اومد بسته یک ماهه فعال شد فقط هر کاری کردم نرفت رو 4g رو +H مونده ولی گوشی پدرم رو 4g ثابت مونده یعنی مشکل از گوشیه؟
Last edited by farshad0123; 14-02-2017 at 01:38.
دوستان الان چن وقته اصلا اچ پلاس نمیشه برام آنتن هم پر هست کاملا .قبلا میشد سرعت هم عالی بود ولی الان اچ پلاس نمیشه و سرعتش هم داغونه به زور تا ۱۵۰ کیلوبایت میاد
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
saber73
جدیدا سیم کارت نو خریدی ؟ منظورم همین خطه . یا تعویض سیم کارت به نوع 4g انجام دادی . در این دو صورت بله هدیه داره .
نه نخريدم و هيچ بسته اي را فعال نكردم و سيم كارت را تعويض نكرده ام و كلا كاري انجام نداده ام.
پس احتمالا از این پیامک های تبلیغاتی هستش . *100*0# رو شماره گیری کن ببین بسته اینترنتی برات فعال شده .
حتما از گوشی هستش با ماله پدرتون تست کنید ببینید 4g میاد .
من شهریور رفتم سیم کارتم رو مثلا تعویض کنم به 4g . دیدم سیم رو داد و طرحش این بود
بعد دیدم حدود 15 روز پیش پیامک تعویض رایگان از همراه اول اومد برام و باز رفتم پیش دوستم تعویض کردم دیدم باز همون سیم کارت رو داد بهم![]()
منم چیزی نگفتم و بعد دو روز دیدم باز برای این سیم کارتم پیامک تعویض رایگان اومد! و باز سه روز پیش رفتم گشتم دیدم سیم کارتهای 4g اصلی و واقعی رسیده. رایگان برام تعویض کرد و بسته 2گیگ +2 گیگ شبانه رو بهم هدیه داد یک دقیقه بعد.
اینم usim همراه اول
![]()
Last edited by m2music; 14-02-2017 at 10:41.
دادا میشه عکس خود سیمکارت اولیم بفرستی؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
این بود.بار اول شهریور 8 هزار ازم گرفت و بار دوم باز همینو بهم داد ولی رایگان و بار سوم دیگه سیم کارت 4جی اصلی رو بهم داد و بسته رایگان هم سریع فعال شد.
![]()
تبليغاتي نيست چك كردم( هم از 8080 پيام امد و هم از همراه اول) بسته 30 روزه 2 گيگ روزانه 2 گيگ شبانه فعال شده است در ضمن سيمكارت اعتباري است و مبلغ شارژ حدود 1100 تومان بود و چيزي كم نشده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)