تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 635 از 752 اولاول ... 135535585625631632633634635636637638639645685735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,341 به 6,350 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم
    کسی اطلاع داره بین مدل EP 830و HJE300پاناسونیک کد وم صداش بهتره و ارزش خرید بیشتری داره خیلی ممنون
    سلام
    با توجه به نظرات اساتید hje 300 ارزش صدای بهتری نسبت به همنوع های هم تراز قیمت خودش داره.
    موفق باشین

2. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بنام خدا.دوستان به نظر شما jabra street 2 ميتونه انتظارات منو براورده كنه؟بيس عالي-كيفيت صداي عالي-دكمه هاي كنترل موسيقي و جواب دادن به تماس.البته اگه دوستان پيشنهاد ديگه اي هم داشتن كه انتظارات منو براورده كنه و قيمتش در حدود 100 تومن باشه و البته in ear خوشحال ميشم بشنوم.من الان creative ep630 دارم و گوشيم هم گالاكسي 2 هستش.ممنون از دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام کسی نیست جواب سوال مارو بده در صفحه قبل...

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بنام خدا.بازم ممنون.ولی تو یه پست یکی از دوستان گفته بود که حرف i تو اسم ایرفون یعنی اینکه واسه محصولات اپل هستش.گوشی من گالاکسی 2 و اندروید هست و حالا دقیقا باید چه مدلی از klipsch رو بگیرم که هم بیس خیلی خوب هم کیفیت صدای عالی و هم دکمه های کنترل موسیقی و جواب دادن به تماسها رو داشته باشه و قیمتش هم در حدود 100 تومن باشه.حالا یکی بالا پایین مهم نیشت.ممنون از راهنماییهای خوبتون.موفق باشید
    عزیز شما باید S4A رو بگیرید که مال اندرویده. بعید میدونم تو ایران باشه! یعنی من ندیدم جایی.

سلام دوستان..من تقریبا یه تازه کارم ولی من بیشتر وقتم رو دوست دارم موزیک با کیفت بالا گوش کنم و همیشه هم در مکان های عمومی قرار دارم...من پلیرم گوشیمه(HTC Desire With Beats Audio)...تا چهارماه پیش از هدفون گوشی های HTC استفاده میکردم که کیفیت بالایی خدایی داره...بعدش از هدفون گوشی های iPhone استفاده میکردم.حالا یه مشکل دارم.هدفون خودHTC از کیفیت صدای بالای برخوردار ولی اصلا بیس و کوبندگی خوبی نداره ولی هدفون های ایفون از بیس فوق العاده یی برخوردار ولی صداش یه خورده خف هست...میخواستم کمکم کنید تا سقف30 تا35 برای گوش دادن موزیک چی خوبه بگیرم...ممنون
    Panasonic HJE300 فکر میکنم براتون مناسب باشه.

6. این کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    با توجه به نظرات اساتید hje 300 ارزش صدای بهتری نسبت به همنوع های هم تراز قیمت خودش داره.
    موفق باشین
    ممنون از پاسخ راستی یاد مدل های EXسونی افتادم که از 10lpداره به بالا واز قیمت 20 تومن!! راجع به اونا اطلاعاتی دارید عزیز؟ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ممنوم ولی پیشنهاد بهتری نداشتید حالا یکم بیشتر شد قیمتش مورد نداره.ترجیح میدادم مارکش فیلیپس یا سونی باشه..راستی فکر کنم البته گفته باشم من هم بیس عالی میخوام هم شفافیت بالایه صدا و تفکیکش...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنوم ولی پیشنهاد بهتری نداشتید حالا یکم بیشتر شد قیمتش مورد نداره.ترجیح میدادم مارکش فیلیپس یا سونی باشه..راستی فکر کنم البته گفته باشم من هم بیس عالی میخوام هم شفافیت بالایه صدا و تفکیکش...
    والا با 30 تومن خیلی انتظاراتتون بالاس ولی خوب کریتیو 650 یا 635 یا 630 بیس قوی دارن و سونی هم ed12 هست که اونم بیس خوبی داره .

داره خودمونی میشه Rey_619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

والا با 30 تومن خیلی انتظاراتتون بالاس ولی خوب کریتیو 650 یا 635 یا 630 بیس قوی دارن و سونی هم ed12 هست که اونم بیس خوبی داره .
    دوست عزیز اگه بتونی 55 تومن بدی میتونی Philips SHE 9800 که بیس خوبی داره و noise canceling داره رو تهیه کنی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

Philips SHE 9800الان حدود 48تومن من خودم همین مد نظرم بود...توانایی مالیش رو دارم ولی چون سلیقه ندارم نمیخوام اگر خراب شد افسوسش رو بخورم...

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام
    کسی قیمت هدفون های سری ex سونی رو داره؟

برای گوش دادن به موسیقی با موبایل مناسب هستند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •