میگه وقتی که به این ایمیل جواب میدید، مطمئن شید قبلش از اکانت گوگل پلاسی که میخواید clash of clans ازش برداشته بشه log out کرده باشید.
میگه وقتی که به این ایمیل جواب میدید، مطمئن شید قبلش از اکانت گوگل پلاسی که میخواید clash of clans ازش برداشته بشه log out کرده باشید.
سلام
We were very surprised when our testing showed that while the minimum CPU load frequency started to drop as soon as the CPU hit 100°C
سلام مجدد و شب بخیر
They manage to run at full speed all the way up to 100 °C, and even then the performance is not greatly affected unless they spend a significant amount of time at that temperature
این هم هست . البته این فقط جایی که مشکی شده. با عرض پوزش از اینکه زیاد شد.مخضوصا قرمز
So unless you want to have an excuse to upgrade your system often, higher temperatures are counter-productive.
Last edited by Life24; 07-09-2015 at 00:57.
من فکر کنم اینجا Gene منظور همان ژن هست. میخواد بگه در ذات این سایر صفحه نمایش این طوری هست![]()
درود
Let us know how it goes!
بعد که راهنمایی کرده ، اخرش این رو نوشته![]()
فکر نمیکنم. بحث در مورد فوتوشاپ و صفحه نمایشه، اون ژن که شما میگی کاملا مربوط به زیست شناسیه
احتمالا جن اسم یه شخصی بوده که مشخصات صفحه نمایششو داده، و الانم داره در موردش صحبت میشه
ما خیلی شگفت زده شدیم وقتی که آزمایشمون نشون داد، در حالیکه حداقل فرکانس بارگیری cpu به محض اینکه دمای cpu به 100 درجه سانتیگراد رسید شروع به افت کردن کرد، ....
جمله باید ادامه داشته باشه. این ناقصه
موفق شدن با سرعت تمام تا 100 درجه سانتیگراد اجرا کنن، و حتی اون موقع هم کارایی زیاد تغییری نمیکنه (تاثیر نمیبینه) مگر اینکه زمان زیادی روی اون دما وقت صرف کنن (مدت زیادی تو اون دما کار بکشن ازش)
counterproductive یعنی چیزی که دقیقا برعکس اونطوری که خوشاینده نتیجه میده. مثلا
Studying when you're tired is counterproductive
دماهای بالاتر نتیجه معکوس (منفی) میدن
حس آشناپنداری بهم دست داد انگار اینو قبلا جواب داده بودم. یعنی،
ما رو در جریان بذار چطور پیش میره
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
در عبارت Given the mapping نقش کلمه Given چیه؟
با سپاس
با توجه به، با در نظر گرفتن،
نقش preposition داره، تو فارسی بهش میگیم حرف اضافه
سلام
Even if you treat your laptop’s battery properly
اینجا treat معنی چی میده؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)