هیچ وقت شانس نداشتم توو زمینه اینترنت! پورت خالی واقعا انقدر طول میکشه؟یعنی باید کسی انصراف بده تا واسه من بشه؟
ار ترسٌم ایانه وصل کٌنٌم! نمهلنموون![]()
هیچ وقت شانس نداشتم توو زمینه اینترنت! پورت خالی واقعا انقدر طول میکشه؟یعنی باید کسی انصراف بده تا واسه من بشه؟
ار ترسٌم ایانه وصل کٌنٌم! نمهلنموون![]()
تو دزفیلی؟من فکر میکردم اهوازی
خو برو ببین دوستت ایسوس چند میده.اگه اوکی بود پول واست کارت به کارت میکنم بخر پست کن.اینجوری به صرفه تره.
اصلاً حساب کتاب نکن.فقط برو 512 نامحدود رو بگیر حتماً.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
بچه ها حالا من که حدود یکهفته دیگه سرویسم تموم میشه و میخوام 512 نامحدود بگیرم،چطوری دل بکنم از این سرعت دانلودی که دارم؟بدعادت شدم![]()
سلام علیکم و رحمت الله
کسی پیدا میشه که بتونه روی منو کم کنه ؟
![]()
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
ممد راستی مودمی که دیروز فروختم اینه ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراكزي كه متقاضي زياده اگه پر باشه معلوم نيست كي يكي تخليه مي كنه كه خالي بشه. معمولا هم فيبر نوري ها اينطوره كه فقط مخابرات هم سرويس ميده سريع پر ميشه.
با عرض معذرت asus تموم كرده بود. قيمتهاش رو هم گرفتم براي تي پي لينك ولي خوب نيست قيمتاش بالا ميگه 4 پورت سري g داره ميگه 72.5 سري n هم 93.5 .
آره واقعا چطور ميشه دل كند از اين سرعت؟
روت كم شد؟![]()
منم كه كلا روم كم شده فقط تست داخلي ميذارم:دي اگه يه تست خارجي خوب هم گرفتم ميذارم
![]()
ایمان روم که کم نشد تازه زیاد هم شد
عمو اصل مطلبو نگرفتی ..پینگ رو گفتم نه سرعت حالا بیا تو میدون عمو ..اگه میتونی از سرور خارج این پینگو بگیرید (ایمان و محمد)
هر کدومتون تونستید از سرور خارج پینگم رو رکورد بزنید یه جایزه خوب بهتون میدم ..
![]()
![]()
![]()
Last edited by alimail3248; 13-08-2013 at 19:07.
من كه روم كم شد
فقط تونستم تست داخليت رو بزنم!
ولي كوكا ما تركيه رو خارج حساب نمي كنيم ما با دوچرخه مي ريم تركيه!
پينگتون هر چند در نوع خودش خوبه ولي خب پينگ وابستگي شديد به مسافت داره. الان توي تست شما 250 مايل اونور تست گرفتيد 20 تا رفته روي پينگ.
ممد پینگمو دوس داری ؟
باشه حالا هی بزن تو سر مال
اگه ترکیه رو خارج حساب نمیکنی پس چرا اینترنتش فیلتر نیست ؟ پس چرا برا رفتن توش ویزا میخواد ؟ چلااااااا؟
مدل اون اسوسه چی بود که میخواستی بگیری؟این تی پی لینکه خوبه؟
بچه های اهواز کسی نمیتونه کار ما رو راه بندازه؟
از یه سروری تست بذار که 4150 کیلومتر فاصله داشته باشه ازت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)