تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 635 از 2605 اولاول ... 13553558562563163263363463563663763863964568573511351635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,341 به 6,350 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه Undisclosed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم

امیدوارم در سال جدید در عرصه اینترنت و شبکه های مخابراتی چنان تغییرات زیربنایی داشته باشیم که این وضعیت به کلی تغییر کنه و کاربران اینترنت در ایران هم بتونن مثل کشورهای پیشرفته دنیا با آرامش و آسایش از اینترنت استفاده کنن.

بگو آمـــیــــن

2. 3 کاربر از Undisclosed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم

امیدوارم در سال جدید در عرصه اینترنت و شبکه های مخابراتی چنان تغییرات زیربنایی داشته باشیم که این وضعیت به کلی تغییر کنه و کاربران اینترنت در ایران هم بتونن مثل کشورهای پیشرفته دنیا با آرامش و آسایش از اینترنت استفاده کنن.

بگو آمـــیــــن
    keep dreaming

سال نو هم مبارک ایشالا مثل سال گذشته که همینطوری تو همه راستاها هی تولید ملی شد! امسال هم همینطوری حماسه بشه و همه با هم!خوب و خوش و سلامت ...

4. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان نت من هر 20 دقیقه یه بار قطع میشه این ارور رو میده مشکل از چیه؟
    پشتیبانی میگه مشکل از کابله کابل که طوریش نیست به این راحتی خراب شه

سوال ما گم نشه دوستان

6. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mansor_1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Between lives

پيش فرض

SNR Margin و Line Attenuation مودم چنده؟

8. این کاربر از mansor_1381 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

SNR Margin و Line Attenuation مودم چنده؟
    SNR Margin (dB): 30.2 30.3
    Attenuation (dB): 29.0 15.3

پشتیبان گفت سرویست روی خط تلفن یه نفر دیگه رفته از اونجا آنلاین میشه! آورد روی خط خودم درست شد دیگه قطع نمیشه.

ولی این مشکل The network cable is unpluged رو هنوز وقتی مودمو روشن می کنم هست ، بعد از 20 دقیقه چراغ adsl ثابت میشه و پیغام از بین میره.

داره خودمونی میشه Undisclosed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

Not much happens without a dream. And for something great to happen, there must be a great dream. Behind every great achievement is a dreamer of great dreams. Much more than a dreamer is required to bring it to reality; but the dream must be there first

Robert K. Greenleaf

پ.ن: حرفات با امضات نمیخونه دوست گرامی
    Last edited by Undisclosed; 21-03-2013 at 12:52.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پشتیبان گفت سرویست روی خط تلفن یه نفر دیگه رفته از اونجا آنلاین میشه! آورد روی خط خودم درست شد دیگه قطع نمیشه.

ولی این مشکل The network cable is unpluged رو هنوز وقتی مودمو روشن می کنم هست ، بعد از 20 دقیقه چراغ adsl ثابت میشه و پیغام از بین میره.
    دوست عزیز در مورد قطع شدنت مطمئن نیستم چطوری رفته رو خط یکی دیگه بعد از اونجا آنلاین شده!برای چی باید چنین اتفاقی بیوفته!؟ اما در مورد این ارور شما pppoe وصل میشی؟کارت شبکه بی مشکل در bios و os شناسایی میشه؟اگه مودم رو از خط هم خارج میکنی و بدون هیچ کانفیگی روی مودم باز بعد از وصل کردن همینه کارت شبکه رو پاک کن مجدد نصب کن(اگه داره درایور جدیدتر) کابلتم یه چک بکن البته اگه سخت افزاری باشه بیشتر از خود کارت شبکه هست میتونه مودم هم باشه! اگه usb هم داره تست کن!

یه چیز دیگه هم انجام بده برو properties کارت شبکه بعد configure تو تب advanced بعد speed & duplex بعد اگه auto هست تغییرش بده مثلا 100Mbps full duplex تک تک امتحان کن ببین با کدومش ارور دیگه نمیگیری ...

Much more than a dreamer is required to bring it to reality

پ.ن: حرفات با امض
    ات نمیخونه دوست گرامی
    بینش میخواد عزیز ...

اینم عیدی مخابرات همونطور که مشاهده میکنید سرعت 1 مگ به 30 افزایش پیدا کرده

12. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تو سایت امکان تغییر پهنای باند هست، الان سرویس 512 دارم بخوام 1 مگ کنم از طریق همین سایت می تونم یا برای 1 مگ باید حضوری مراجعه کنم ؟
    از طریق سایت یه شماره تلفن نوشته وارد کنید، زنگ میزنن هماهنگ می کنن یا خود به خود تغییر پیدا می کنه؟
    راستی راضی نباشم از طریق سایت دوباره می تونم برگردم 512 ؟ مثلا یه روز 1 مگ باشه اگه خوب نبود برگردم همون 512 اون یه روز که 1 مگ بوده رو محاسبه کنن
    Last edited by T_E_X_A_S; 21-03-2013 at 16:43.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

تو سایت امکان تغییر پهنای باند هست، الان سرویس 512 دارم بخوام 1 مگ کنم از طریق همین سایت می تونم یا برای 1 مگ باید حضوری مراجعه کنم ؟
    از طریق سایت یه شماره تلفن نوشته وارد کنید، زنگ میزنن هماهنگ می کنن یا خود به خود تغییر پیدا می کنه؟
    راستی راضی نباشم از طریق سایت دوباره می تونم برگردم 512 ؟ مثلا یه روز 1 مگ باشه اگه خوب نبود برگردم همون 512 اون یه روز که 1 مگ بوده رو محاسبه کنن
    حضوری لازم نیست با سایت هم میشه. حضوری 2 ساعت بعد اعمال میشه ولی اینترنتی 1 روز.
    شماره تلفن فرمالیته اس زنگ نمی زنه.
    من خودم این کارو کردم 3 روز بعد برگشتم 512 مشکلی نیست.

15. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چرا برگشتی به 512 سرعتش خوب نبود ؟

راستی کسی در مورد "تغییر وضعیت پرداخت هزینه سرویس به وضعیت اعتباری" اطلاع داره به چه نحوی هست ؟
    تو سایت نوشته :
    توجه! در صورت ثبت این نوع درخواست از این پس هزینه کارکرد ADSL شما روی قبض تلفن اعمال نشده و استفاده از این سرویس منوط به خرید شارژ از همین سایت می باشد.

یعنی پول سرویس دیگه رو قبض نمیاد بعد پولشو باید ماهیانه از طریق سایت پرداخت کنیم ؟ مثلا 512 که 20 تومن هر ماه 20 تومن از طریق سایت بریزیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •