تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 635 از 870 اولاول ... 135535585625631632633634635636637638639645685735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,341 به 6,350 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بخاطر حضور در مراسم تنفیذ یه نفر !
    خب یعنی من نمیدونستم؟؟؟
    قطبی چیکارست؟؟؟
    حالا خوبه که توی همین فروم ، اون موقع که پرسپولیس گند زده بود ، ما می اومدیم میگفتیم فنی چیزی بارش نیست ، همه مخالفت می کردن!
    همین قطبی زمانی محبوب قلبها بود
    نبود؟؟
    امان از حافظه ضعیف تاریخی!!
    یعنی فقط و فقط بخاطر حضور در مراسمی که معلوم نیست چرا رفته (و چرا نباید میرفت؟) ، در حالی که قطبی زیاد با اوضاع ایران آشنا نیست؟

آخر فروم باز t.s.m.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    AZƏRBAYCAN

پيش فرض

واقعا طفداران تراكتور همه جا ادب رو رعايت ميكنن كه به هر حرفي واكنش شديدي نشان نميدهند.. ( قابل توجه مديران محترم)
    آقا من این جملت رو دیدم یاد یه چیزی افتادم،الان هر کی از راه میرسه یه حرف بدی به ما میزنه البته جدا از اینکه سخن ایشان نشانگر شخصیت اجتماعی و تربیت خانوادگی ایشان می باشد ولی بالاخره اونوقتا این مدیرا سرشون رو میکنن تو برف ،بعد که ما خبر مستند میدیم،زودی پاک می کنن،به خدا قباحت داره،

من دوباره به همه عزيزاني كه دچار bellyache شدن ، آلومينيوم ام جي و استراحت همراه با عدم تكلم مطلق رو توصيه ميكنم.
    آقا این جملت رو هم ازش خوشم اومد و غرض از نقل قوا تجدید بیان یود ولاغیر....

اول از همه به خيليا متذكر بشيم كه اون زمان هايي كه خيلي از تيم ها هنوز آبنبات ليس ميزدن، بازيكنان برتر از تيم تراكتورسازي استعدادشون شكوفا ميشدن.
    كه متاسفانه به دلايلي كه اينجا امكان گفتن ندارد، تيم تراكتورسازي نتواسنت ( نخواستند!!) در رده هاي بالاتر حضور داشته باشد.
    آقا من میگم اصلا به چه دلایلی،ما که آب از سرمون گذشته،اونایی که فکر می کنن ما اینجا برا قهرمانی تراکتور تراکتور می کنیم،خیلی چه هستن،شاید یه روزی افسوس بخورن که جای تیمی مثل تراکتور تو لیگ ایران خالیه،البته اگه از جمله ی من سر در بیارن که فکر نکنم ،چون مفهوم جملات ساده رو هم اینا متوجه نمیشن و زود شروع می کنن به بد و بیرا گفتن...

در مورد تيم ملي نه اينكه قبلنا خيلي جام از تورنمنت گرفته تا جام جهاني آورده بود برا همين با ورود دايي ديگه اوووووووووه همه چي نابود شد و شوربختانه از ورود به جام جهاني باز ماند ( براي نخستين بار!!!)
    بابا دایی هیچی،مایلی کهن رو چی میگین،بهترین تیم ملی رو ساخته بود،شما فکر می کنی چرا انداختنش بیرون،به خاطر اینکه هر بازیکنی نمیتونه جنبه داشته باشه،بازیکنی که تا دیروز داشت لیس کردن لواشک بچه همسایشون رو نیگا میکرد،این همه پول رو بهش بدن همین میشه دیگه...میاد و می گه من نمیخوام بازی کنم،حالا لیست کنیم اسماشون رو دیگه کسی برا تیم ملی نمیمونه...

و باز هم متاسفانه اين تراكتور ما اومده و سطح فوتبال ليگ برتر ايران يه ريزه از سطح لاليگا افت كرده ( فقط يه ريزه!) واقعا خيلي بد شده ها، زشته.
    اتفاقا تو یه جا ما خیلی پیشرفت کردیم،اولین جای دنیا بود که بازیکن حریف اخراج میشه و تیم میشه 13 نفر!یعنی 10 نفر بعلاوه ی یک داور و دو کمک داور...

و اينكه طرفداران پرو پاقرص تراكتور نه با حرف اينو اون و نه با چند تا باخت عمرا تيمشون رو طرد نميكنن. بالاخره بخواين نخواين و نخواين و بخواين، تراكتور اييــــــــــــــــــــــ ن همه طرفدار داره ديگه!
    آره داداش دیگه ما آخرم باشیم بازم میریم ورزشگاه ،یعنی تو لیک دسته اولم 50 هزار نفر بیشتر میرفت حالا تو لیک برتر پوشش تصویری میشه اینا فکر می کنن که چه خبره....

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

13

بحث و توهین (هایی که حذف شده)

داره خودمونی میشه ROOTKIT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض حساسيت به نام دايي : وقتي جادوگر از كوره در مي رود

حساسيت به نام دايي : وقتي جادوگر از كوره در مي رود

با اينكه اكثر بازي هاي هفته دوازدهم ليگ برتر ديدارهايي كسل كننده از آب درآمد و با نتيجه مساوي به پايان رسيد، اما مسابقات اين هفته مثل هفته هاي گذشته با حواشي زيادي همراه شد و يك بار ديگر همه فهميدند در فوتبال ايران بيشتر از اينكه در داخل زمين هيجان وجود داشته باشد در خارج از زمين چمن اتفاقات قابل توجهي روي مي دهد. بازي شنبه استيل آذين- تراكتورسازي آنقدر پرحاشيه بود كه ديروز صفحه اول بيشتر روزنامه هاي ورزشي به اتفاقات اين بازي اختصاص داشت، به ويژه اينكه يك طرف اين درگيري ها هم علي كريمي موثرترين و معروف ترين ستاره ليگ ايران قرار داشت. داستان از اين قرار بود كه گروهي از تماشاگران تراكتورسازي در جريان بازي با گرفتن اسكناس هايي در دست و سر دادن شعار «كريمي پولكي» ستاره استيل آذين را مورد خطاب قرار دادند. هنگامي كه در دقيقه 1«90 كريمي موفق شد با تكنيك خود يك پنالتي بگيرد و خودش هم پشت ضربه پنالتي قرار گرفت اين شعارها شدت بيشتري به خود گرفت و شعار «كريمي يادت باشه، دايي سرورته» هم به آنها اضافه شد. به هر حال همه مي دانند كريمي چقدر به نام دايي حساس است و به همين دليل هنگامي كه كاپيتان استيل آذين ضربه پنالتي را با مهارت تحسين برانگيزي تبديل به گل كرد شادي عجيب و غريبي از خود بروز داد. شدت شادي كريمي آنقدر بيش از حد بود كه داور رفتار او را تحريك برانگيز دانست و به او يك كارت زرد داد، اما اين پايان كار نبود؛ پس از بازي، كريمي و فراز كمالوند سرمربي تراكتورسازي شديدترين مصاحبه ها را عليه هم انجام دادند. كريمي به صورت غيرمستقيم مربي حريف را به تحريك تماشاگران متهم كرد و هنگامي كه با اين سوال خبرنگاران روبه رو شد كه چرا تماشاگران به او اسكانس نشان مي دادند، جواب داد؛ «جريان اسكناس هايي كه تماشاگران تراكتور در دست داشتند را از كمالوند بپرسيد.» اما كمالوند نظر ديگري دارد؛ «كريمي گفته من تماشاگران را تحريك كردم. من بارها از تماشاگران تراكتور خواستم عليه او شعار ندهند و شايد اشتباه كردم كه اين كار را انجام دادم. هواداران تراكتورسازي شعارهايي كه مي دانند ربطي به استيل آذين و تراكتورسازي نداشت. آنها بحث دايي و تيم ملي را مطرح مي كردند.» مربي تراكتورسازي درباره اسكناس نشان دادن به كريمي هم توضيح جالبي دارد؛ «هواداران اسكناس ها را به كريمي نشان نمي دادند، منظورشان داور بود ضمن اينكه موقع پنالتي زدن كريمي هواداران را تحريك كرد.» اما كريمي ديروز يك بار ديگر صحبت هاي شنبه اش را با لحني ديگر تكرار كرد؛ «آقاي كمالوند مدعي شده در طول بازي 10 بار سمت هواداران تراكتورسازي رفته و از آنها خواسته است به من اهانت نكنند. اين نشان مي دهد برخي هواداران تراكتورسازي برنامه ريزي كرده بودند تا عليه من شعار بدهند و اهانت كنند. هدف آنها فقط من بودم.» اما اين قضيه تنها زمينه درگيري كمالوند و كريمي نبود. آقاي گل ليگ برتر درباره موضوع دوم مي گويد؛ «چه دليلي دارد كه من بدون هيچ مقدمه و سابقه يي به آقاي فراز كمالوند توهين كنم. در پايان اين مسابقه خبرنگاري به من گفت آقاي كمالوند گفته است استيل آذين به داوران پول مي دهد تا براي تان پنالتي بگيرند. من هم در جواب گفتم آقاي كمالوند حتماً اين كار را خوب مي داند كه چنين اظهارنظري كرده است.» ديروز مصاحبه هاي متفاوتي از كمالوند درباره اين گفته كريمي منتشر شد. وي در يك مصاحبه عنوان كرده بود از اين بازيكن به خاطر اين اظهارنظرش شكايت مي كند و در مصاحبه يي ديگر قصد داشته از كريمي دلجويي كند؛ «يكي از خبرنگاران با طرح يك موضوع دروغ از علي كريمي پرسيده نظر شما در مورد حرف هاي كمالوند كه گفته استيل آذين داوران را مي خرد، چيست كه كريمي هم با عصبانيت حرف هايي زده است.» به نظر مي رسد اين صحبت ها براي هر دو طرف گران تمام خواهد شد و پايشان را به كميته انضباطي مي كشاند. به همين دليل ديروز علي كريمي با لحن ملايم تري درباره اتفاقات شنبه صحبت كرد؛ «طرفداران تراكتورسازي از راه دور به تهران آمده و ميهمان ارزشمند ما بودند اما افسوس كه تعدادي از آنها انگار ماموريت داشتند جو ورزشگاه را با فحش و ناسزا آلوده كنند. با اين حال من بايد اهانت هواداران تراكتورسازي را هم تحمل مي كردم.»

كمالوند؛ عابديان 200 سال ديگر هم به من نمي رسد

پنالتي دقيقه پاياني تنها اختلاف نظر مسوولان تراكتور و استيل آذين نبود؛ در اين بازي حسين كعبي مدافع استيل آذين به دليل توهين به داور اخراج شد. مسوولان استيل آذين معتقدند خط دادن كمالوند به كمك داور باعث شده كعبي اخراج شود و به همين دليل ديروز رضا عابديان سرپرست استيل آذين و كمالوند حسابي از خجالت هم درآمدند. كمالوند درباره عابديان گفت؛ «قبل از بازي هم آقاي رضا عابديان سرپرست استيل آذين كه نمي دانم كجاي اين فوتبال است يكسري از بحث ها را شروع كرد و گفت كه ما مي خواهيم شرايط داوري را به سود خودمان رقم بزنيم. من اصلاً نمي خواهم جواب عابديان را بدهم چون اگر حرفي بزنم او بزرگ مي شود ولي اين را بايد بگويم كه فوتبال سلسله مراتب دارد و ايشان تا 200 سال ديگر هم نمي تواند به من برسد. امثال اين آقايان در فوتبال به آنچه مي خواسته اند نرسيده اند و حالا امثال من را مي بينند و ناراحت مي شوند. عابديان نمي تواند خودش را با من مقايسه كند. من 32 سال دارم و با اين سن كم به عنوان سرمربي دو تيم را به ليگ برتر آورده ام.»

عابديان؛ كمالوند مدرك تحصيلي بياورد

در آن سو عابديان هم حرف هاي مربي جوان تراكتورسازي را بي جواب نگذاشت؛ «من در فوتبال در بالاترين سطح براي پرسپوليس و تيم ملي بازي كرده ام و نيامده ام تا از فوتبال پول دربياورم و از كساني نيستم كه ساليان سال با واسطه در فوتبال فعاليت كنم. خدا را شكر كه قبل از عيد مقداري از اين باندبازي ها و دلال بازي ها را جمع كردند اما هنوز هستند مربياني كه به واسطه عده يي در ليگ برتر فعاليت مي كنند و بهتر است يكسري از مسائل ناگفته بماند، در غير اين صورت امثال اين آقا بايد فوتبال را ببوسند و كنار بگذارند. مدرك تحصيلي من و شخصيت من و آقاي مهاجراني و حميد استيلي براي همه روشن است. فكر مي كنم ايشان هم بهتر است مدارك تحصيلي و مربيگري شان را بياورند و بعد با ما بحث كنند.» به هر حال تا به امروز داوران هشت پنالتي براي استيل آذين گرفته اند و يكي از دلايل درگيري شنبه نيز گرفتن پنالتي براي اين تيم متمول بود. حميد استيلي سرمربي استيل آذين مي گويد تمامي اين پنالتي ها درست بوده، هرچند كارشناسان داوري هم تا به امروز حق را به استيلي و كريمي دادند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بازیهای جام جهانی رو دیگه همه یادشونه (البته شما ظاهرا فراموش کردی!)
    ای گفتی
    نمیدونم بازی با مکزیک رو یادتونه یا برانکو از ترس ... بخودش و خشکش زده بود روی نمیکت
    حتی میترسید بلند شه

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

ایران فقط به لطف اون چند باری که قبل از انقلاب قهرمان جام ملت های آسیا شده بود این رتبه را داره وگرنه الان از 100 هم باید پایین تر می بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

عجب پس شما می خوای دادکان رو با کفاشیان برانکو رو با افشین قطبی و علی دایی مایلی کهن و ... مقایسه کنی ؟

و یا بازی های تیم ملی در آسیا 2004 جلوی کره و حتی چین و تدارکاتی با آلمان و کرواسی رو با بازی مقابل بحرین و کویت و گینه...

یادمه چند وقت پیش که هنوز قطعی نشده بود عدم صعود به جام جهانی عده ای برای منحرف کردن ذهن مردم و ... مدام می نوشتن نرفتن به جام جهانی فاجعه نیست یا با جام جهانی نرفتن خوشحال میشویم چون برنامه ریزی بلند مدت می کنیم و فلان و بهمان!!!امروز جایگاه فوتبال ایران همینه که هست و نه اونی که باید باشه چه در سطح ملی و چه باشگاهی و قطع به یقین از این هم بدتر خواهد شد!نمیتونیم خودمون رو فریب بدیم که ما جز قدرتهای آسیا هستیم!چند ساله داریم این جمله رو می شنویم؟چند ساله برای یه بازی بسیار آماتور (از نظر فنی) شلوغ می کنیم حساسیت ایجاد می کنیم؟چند روزنامه ورزشی داریم که در اصل روزنامه فوتبالی هستند و در روز هزاران تیتر و عنوان دروغ و خیالی و ....؟چند برنامه ورزشی حرفه ای در رسانه ملی داریم؟مدیران ارشد ورزش و مخصوصا فدراسیون فوتبال ما چه کسانی هستند؟!
    و خیلی چرا های دیگه...

فوتبال (ایران)رو رها کنید!

به بسکتبال والیبال فوتسال و ... روی بیارید!باشد که رستگار شویم!!
    شما مطمئنی این در جواب من بود!!
    بهر حال قسمتهای آخر پستت که کاملا تایید میشه!
    فقط در مورد دو خط اول....قصد من مقایسه نیست, اما شرایط بد امروز تیم ملی نباید باعث بشه از تیم برانکو یک وضعیت ایده آل برای خودمون بسازیم و فراموش کنیم که چطور برخوردهای دادکان و حماقتهای برانکو قبل از جام جهانی همه مردمو دلسرد کرده بود..

در مورد مربی هم باید از بهترین مربیان خارجی استفاده کنیم, در غیر اینصورت خودیها بهتر از مربیان درجه دو و سه اروپایی(شامل کرواتها!!) هستن.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض 27 آبان، بازی دوستانه ایران و یک تیم اروپایی

تیم ملي فوتبال ایران در دهه پایانی آبان ماه روزهای شلوغی را پشت سر خواهد گذاشت.

بنابر اعلام مهدی تاج،نایب رییس فدراسیون فوتبال ملی پوشان ایران پس از بازی دوستانه 19 آبان با ايسلند که در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد 23 آبان در چارچوب مرحله مقدماتی جام ملتهای آسیا با اردن بازی می کند و قرار است 27 آبان هم با يك تيم اروپايي روبرو شود.رایزنی های برای توافق با یک تیم اروپایی برای برگزاری بازی دوستانه در این روز ادمه دارد و به گفته مهدی تاج بعید نیست اگر فدراسیون با تیمی به توافق نرسد این بازی لغو شود. پیش از این قرار بود تیم ملی ایران در این تاریخ با آمریکا بازی کند اما این بازی به پس از جام جهانی فوتبال موکول شد.پس از آن نام اوکراین سر زبان ها افتاد که این مسابقه هم به دلیل راهیابی اوکراین به مرحله پلی آف جام جهانی در قاره اروپا از دستور کار خارج شد و حالا فدراسیون در تلاش است با یکی از تیم های مطرحی که از صعود به جام جهانی بازمانده و فعلا برنامه ای ندارد به توافق برسد. تیم ملی ایران سپس اول آذر ماه بازي برگشت خود را با اردن برگزار می کند و پس از آن بازیکنان برای حضور در نیم فصل دوم لیگ برتر در اختیار باشگاه های شان قرار می گیرند.

2009/10/19

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ایران در تورنمنت قطر

تیم ملی فوتبال ایران به احتمال زیاد از تاریخ 5 تا 12دي به مدت یک هفته در تورنمنتي در کشور قطر شرکت خواهد کرد. پس از برگزاری بازی اول آذر مقابل اردن تیم ملی در آذر ماه برنامه ای را پیش رو ندارد و در این ماه مسابقات لیگ برتر به حالت فشرده پیگیری خواهد شد.اما افشین قطبی در تلاش است بازیکنان ملی پوش را در دی ماه دور هم جمع کند و به همین دلیل مشغول بررسی دعوتنامه ای است که از کشور قطر به فدراسیون فوتبال رسیده است.هنوز مشخص نیست چه تیم هایی در این تورنمنت حضور خواهند داشت اما به گفته یکی از مسئولان فدراسیون فوتبال چنانچه قطری ها به قول خود عمل کنند و چند تیم اروپایی را به این تورنمنت دعوت کنند تیم ملی ایران هم در این تاریخ در قطر حضور خواهد داشت. گفته می شود سازمان لیگ برتر حضور یک هفته ای تیم ملی در تورنمنت قطر را در برنامه ریزی نیم فصل دوم محاسبه کرده است.

2009/10/19

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رکورد عجيب استيل آذين؛ 8 پنالتي در 12 بازي

سايت گل- تيم استيل آذين تهران در اولين فصل حضورش در ليگ برتر رکورد جالب و در عين حال عجيبي را از خود بر جاي گذاشته است. اين تيم در 12 بازي ليگ صاحب 8 ضربه پنالتي شده است که در ميان همه تيمهاي ليگ برتري يک رکورد است.

علي کريمي 6 ضربه پنالتي اين تيم را گل کرده و 2 ضربه را نيز هدر داده است.
    البته با حضور بازيکني مثل علي کريمي در خط حمله اين تيم گرفتن پنالتي از حريفان چيز عجيبي نيست، اما بهرحال تعداد پنالتي هاي اين تيم يک مقدار بالاتر از حد استاندارد است!

2009/10/19

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •