حساسيت به نام دايي : وقتي جادوگر از كوره در مي رود
با اينكه اكثر بازي هاي هفته دوازدهم ليگ برتر ديدارهايي كسل كننده از آب درآمد و با نتيجه مساوي به پايان رسيد، اما مسابقات اين هفته مثل هفته هاي گذشته با حواشي زيادي همراه شد و يك بار ديگر همه فهميدند در فوتبال ايران بيشتر از اينكه در داخل زمين هيجان وجود داشته باشد در خارج از زمين چمن اتفاقات قابل توجهي روي مي دهد. بازي شنبه استيل آذين- تراكتورسازي آنقدر پرحاشيه بود كه ديروز صفحه اول بيشتر روزنامه هاي ورزشي به اتفاقات اين بازي اختصاص داشت، به ويژه اينكه يك طرف اين درگيري ها هم علي كريمي موثرترين و معروف ترين ستاره ليگ ايران قرار داشت. داستان از اين قرار بود كه گروهي از تماشاگران تراكتورسازي در جريان بازي با گرفتن اسكناس هايي در دست و سر دادن شعار «كريمي پولكي» ستاره استيل آذين را مورد خطاب قرار دادند. هنگامي كه در دقيقه 1«90 كريمي موفق شد با تكنيك خود يك پنالتي بگيرد و خودش هم پشت ضربه پنالتي قرار گرفت اين شعارها شدت بيشتري به خود گرفت و شعار «كريمي يادت باشه، دايي سرورته» هم به آنها اضافه شد. به هر حال همه مي دانند كريمي چقدر به نام دايي حساس است و به همين دليل هنگامي كه كاپيتان استيل آذين ضربه پنالتي را با مهارت تحسين برانگيزي تبديل به گل كرد شادي عجيب و غريبي از خود بروز داد. شدت شادي كريمي آنقدر بيش از حد بود كه داور رفتار او را تحريك برانگيز دانست و به او يك كارت زرد داد، اما اين پايان كار نبود؛ پس از بازي، كريمي و فراز كمالوند سرمربي تراكتورسازي شديدترين مصاحبه ها را عليه هم انجام دادند. كريمي به صورت غيرمستقيم مربي حريف را به تحريك تماشاگران متهم كرد و هنگامي كه با اين سوال خبرنگاران روبه رو شد كه چرا تماشاگران به او اسكانس نشان مي دادند، جواب داد؛ «جريان اسكناس هايي كه تماشاگران تراكتور در دست داشتند را از كمالوند بپرسيد.» اما كمالوند نظر ديگري دارد؛ «كريمي گفته من تماشاگران را تحريك كردم. من بارها از تماشاگران تراكتور خواستم عليه او شعار ندهند و شايد اشتباه كردم كه اين كار را انجام دادم. هواداران تراكتورسازي شعارهايي كه مي دانند ربطي به استيل آذين و تراكتورسازي نداشت. آنها بحث دايي و تيم ملي را مطرح مي كردند.» مربي تراكتورسازي درباره اسكناس نشان دادن به كريمي هم توضيح جالبي دارد؛ «هواداران اسكناس ها را به كريمي نشان نمي دادند، منظورشان داور بود ضمن اينكه موقع پنالتي زدن كريمي هواداران را تحريك كرد.» اما كريمي ديروز يك بار ديگر صحبت هاي شنبه اش را با لحني ديگر تكرار كرد؛ «آقاي كمالوند مدعي شده در طول بازي 10 بار سمت هواداران تراكتورسازي رفته و از آنها خواسته است به من اهانت نكنند. اين نشان مي دهد برخي هواداران تراكتورسازي برنامه ريزي كرده بودند تا عليه من شعار بدهند و اهانت كنند. هدف آنها فقط من بودم.» اما اين قضيه تنها زمينه درگيري كمالوند و كريمي نبود. آقاي گل ليگ برتر درباره موضوع دوم مي گويد؛ «چه دليلي دارد كه من بدون هيچ مقدمه و سابقه يي به آقاي فراز كمالوند توهين كنم. در پايان اين مسابقه خبرنگاري به من گفت آقاي كمالوند گفته است استيل آذين به داوران پول مي دهد تا براي تان پنالتي بگيرند. من هم در جواب گفتم آقاي كمالوند حتماً اين كار را خوب مي داند كه چنين اظهارنظري كرده است.» ديروز مصاحبه هاي متفاوتي از كمالوند درباره اين گفته كريمي منتشر شد. وي در يك مصاحبه عنوان كرده بود از اين بازيكن به خاطر اين اظهارنظرش شكايت مي كند و در مصاحبه يي ديگر قصد داشته از كريمي دلجويي كند؛ «يكي از خبرنگاران با طرح يك موضوع دروغ از علي كريمي پرسيده نظر شما در مورد حرف هاي كمالوند كه گفته استيل آذين داوران را مي خرد، چيست كه كريمي هم با عصبانيت حرف هايي زده است.» به نظر مي رسد اين صحبت ها براي هر دو طرف گران تمام خواهد شد و پايشان را به كميته انضباطي مي كشاند. به همين دليل ديروز علي كريمي با لحن ملايم تري درباره اتفاقات شنبه صحبت كرد؛ «طرفداران تراكتورسازي از راه دور به تهران آمده و ميهمان ارزشمند ما بودند اما افسوس كه تعدادي از آنها انگار ماموريت داشتند جو ورزشگاه را با فحش و ناسزا آلوده كنند. با اين حال من بايد اهانت هواداران تراكتورسازي را هم تحمل مي كردم.»
كمالوند؛ عابديان 200 سال ديگر هم به من نمي رسد
پنالتي دقيقه پاياني تنها اختلاف نظر مسوولان تراكتور و استيل آذين نبود؛ در اين بازي حسين كعبي مدافع استيل آذين به دليل توهين به داور اخراج شد. مسوولان استيل آذين معتقدند خط دادن كمالوند به كمك داور باعث شده كعبي اخراج شود و به همين دليل ديروز رضا عابديان سرپرست استيل آذين و كمالوند حسابي از خجالت هم درآمدند. كمالوند درباره عابديان گفت؛ «قبل از بازي هم آقاي رضا عابديان سرپرست استيل آذين كه نمي دانم كجاي اين فوتبال است يكسري از بحث ها را شروع كرد و گفت كه ما مي خواهيم شرايط داوري را به سود خودمان رقم بزنيم. من اصلاً نمي خواهم جواب عابديان را بدهم چون اگر حرفي بزنم او بزرگ مي شود ولي اين را بايد بگويم كه فوتبال سلسله مراتب دارد و ايشان تا 200 سال ديگر هم نمي تواند به من برسد. امثال اين آقايان در فوتبال به آنچه مي خواسته اند نرسيده اند و حالا امثال من را مي بينند و ناراحت مي شوند. عابديان نمي تواند خودش را با من مقايسه كند. من 32 سال دارم و با اين سن كم به عنوان سرمربي دو تيم را به ليگ برتر آورده ام.»
عابديان؛ كمالوند مدرك تحصيلي بياورد
در آن سو عابديان هم حرف هاي مربي جوان تراكتورسازي را بي جواب نگذاشت؛ «من در فوتبال در بالاترين سطح براي پرسپوليس و تيم ملي بازي كرده ام و نيامده ام تا از فوتبال پول دربياورم و از كساني نيستم كه ساليان سال با واسطه در فوتبال فعاليت كنم. خدا را شكر كه قبل از عيد مقداري از اين باندبازي ها و دلال بازي ها را جمع كردند اما هنوز هستند مربياني كه به واسطه عده يي در ليگ برتر فعاليت مي كنند و بهتر است يكسري از مسائل ناگفته بماند، در غير اين صورت امثال اين آقا بايد فوتبال را ببوسند و كنار بگذارند. مدرك تحصيلي من و شخصيت من و آقاي مهاجراني و حميد استيلي براي همه روشن است. فكر مي كنم ايشان هم بهتر است مدارك تحصيلي و مربيگري شان را بياورند و بعد با ما بحث كنند.» به هر حال تا به امروز داوران هشت پنالتي براي استيل آذين گرفته اند و يكي از دلايل درگيري شنبه نيز گرفتن پنالتي براي اين تيم متمول بود. حميد استيلي سرمربي استيل آذين مي گويد تمامي اين پنالتي ها درست بوده، هرچند كارشناسان داوري هم تا به امروز حق را به استيلي و كريمي دادند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید