تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 635 از 860 اولاول ... 135535585625631632633634635636637638639645685735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,341 به 6,350 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

ممنون PC جان!
    نه قصد مقایسه نبود فقط خواستم وسعت بازی رو بگم! تو هارموست همه چی تعیین شدس ولی سیمز حق انتخاب بیشتری بازیخور داره!!
    بازم ممنون راستشو بخای تلویزیون رو فهمیده بودم ولی هر چی فروشگاه می رفتم یارو حرفای تکراری قبل رو می زد، (فک می کردم با دیدن برنامه تلویزیون آیتم تو فروشگاه گذاشته میشه!) کلا نمی دونستم تلفن داریم تو بازی اونم تو مسافرخونه
    .
    .
    .
    راستی من زدم 31% اما آخرای زمستون بود، بهار که شد درصد به 40 رسید. گاومم زایید شد 41%
    .
    .
    .
    1 پیشنهاد! می گم هر کسی بنویسه که تو بازی مخ کدوم دختر رو زده
    بره من Elli خانمه شما چی؟

خواهش می کنم
    من 6-7 سال پیش این بازی رو با PS1 بازی می کردم. ولی خب هنوز اطلاعاتش از ذهنم نرفته.
    زنم Elli بود.
    من با گیم شارک می رفتم. البته قلب دخترا رو هیچوقت قرمز نکردم بخاطر دیدن دموها.
    سال چهارم بودم که خواستم حیوانات رو exchange کنم اشتباهی زدم یه سیو نو رو روی سیو اصلی بازیم که چهار سال رفته بودم overwrite کردم و رفت هوا.
    الان دوباره از اول دارم میرم.
    Last edited by pcsoft; 19-09-2011 at 17:25.

داره خودمونی میشه BehiJJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 6-7 سال پیش این بازی رو با PS1 بازی می کردم. ولی خب هنوز اطلاعاتش از ذهنم نرفته.

آره منم جدیدا شروع به بازی کردم! اون اوایل که PS1 اومده بود تازه DVD وارد بازارها شده بود (یادش بخیر) یادمه PS1 حدود 200.000 تومن به بالا قیمت داش... از قضا همسایه ما هم PS1 داشت و ما با هم دیگه هاروست مون رو بازی می کردیم این اواخر از گوگل شوت شدم تو این بحث پی سی ورد... واقعا اون موقع هیچی از بازی نمی دونستیم پست ها رو دیدم و کفم برید. از جمله 10 تا گوجه فرنگی قدرت رو....
    در حال حاضر نسخه PC رو بازی می کنم.
    .
    .
    .
    آها راستی... عشقتونو تو بازی بگین دیگه
    برای راهنمایی:
    1- Elli: خانواده دوست و بسیار مهربان (خانم دکتر)
    2- Karen: مغرور و از خود راضی (خشگل خانم یا بهتر بگم جیگر دهکده)
    3- Ann: دختری فعال و اهل زندگی اما یه کم سردرگم! (دوست پسرش افسردس)
    4- Pupory: شنگول و منگول حبه انگور به قول معروف شیرین می زنه (داره زور می زنه با Kai رابطه داشته باشه)
    5- Mery: سر به زیر و بسیار خجالتی اما تحصیل کرده و آینده دار! (همون خرخون خودمون)

3. این کاربر از BehiJJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان تا جایی که من مباحث رو دنبال کردم شما دارین در مورد هاروست مون ورژن Back to Nature صحبت میکنید درسته؟
    من یه مدت قبل چون به این بازی علاقه داشتم خیلی دنبال ورژنهای متفاوت این بازی گشتم،‌ این ورژن رو هم خیلی وقت پیش پیدا کردم و نصب کردم، بعد دنبال ورژنای دیگش گشتم و خیلی سخت یکی دو جا پیدا کردمشون.
    یه ورژنش هست که احتمالا اکثرتون میشناسیدش مال PS2 بود به اسم A Wonderful Life که با این ورژن از لحاظ گرافیک و موضوع و ... قابل مقایسه نیست و خیلی جذابتره. من یکی دو جا لینکش رو پیدا کردم، این لینک یکیشونه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته من خودم وقت نکردم نصبش کنم ولی از دوستان یکی که سرعت اینترنتش بالاست دانلود کنه و جواب رو بگه که کار میکنه یا نه، چون من خودم سرعت دانلودم کمه، باز اگه کار نکرد تو یه سایت روسی هم دیده بودم که واسه pc دانلودش رو 'گذاشته بودن. اگه این که لینکشو گذاشتم جواب نداد اونو میذارم. با هم یه امتحانی میکنیم اگه جواب بده خیلی عالی میشه چون ورژن Wonderful Life خیلی بهتره و مطمئنم همگی خوشتون میاد.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

دوستان تا جایی که من مباحث رو دنبال کردم شما دارین در مورد هاروست مون ورژن Back to Nature صحبت میکنید درسته؟
    من یه مدت قبل چون به این بازی علاقه داشتم خیلی دنبال ورژنهای متفاوت این بازی گشتم،‌ این ورژن رو هم خیلی وقت پیش پیدا کردم و نصب کردم، بعد دنبال ورژنای دیگش گشتم و خیلی سخت یکی دو جا پیدا کردمشون.
    یه ورژنش هست که احتمالا اکثرتون میشناسیدش مال PS2 بود به اسم A Wonderful Life که با این ورژن از لحاظ گرافیک و موضوع و ... قابل مقایسه نیست و خیلی جذابتره. من یکی دو جا لینکش رو پیدا کردم، این لینک یکیشونه:
    کد:
    البته من خودم وقت نکردم نصبش کنم ولی از دوستان یکی که سرعت اینترنتش بالاست دانلود کنه و جواب رو بگه که کار میکنه یا نه، چون من خودم سرعت دانلودم کمه، باز اگه کار نکرد تو یه سایت روسی هم دیده بودم که واسه pc دانلودش رو 'گذاشته بودن. اگه این که لینکشو گذاشتم جواب نداد اونو میذارم. با هم یه امتحانی میکنیم اگه جواب بده خیلی عالی میشه چون ورژن Wonderful Life خیلی بهتره و مطمئنم همگی خوشتون میاد.
    هاروستمون بازهای قدیمی، دل از Back to nature نمی کنند. بازی جدید که هر روز داره میاد.
    من هم لذت یک پرش اسب مزرعه از روی چوب ها رو با کل بازیهای جدید هاروستمون عوض نمی کنم، چه برسه به کل Back to nature.
    جدیدی ها شاید به "آپدیت بودن و آخرین نسخه داشتن" علاقه داشته باشن ولی ما همون Back to nature رو می ریم چون در زمان خودش شاهکار بود و الان هم یکی از به یادماندنی ترین بازی هایی هستش که ما هاروستمونی باز ها بازی کردیم.
    Last edited by pcsoft; 19-09-2011 at 17:32.

6. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان من توی یه مرحله از بازی PIRATE HUNTERگیر کردم همون ا که میره توی یه جزیره همه رو میکشه یه هلیکوپترم هست نمیدونم باید چه کار کنم چطوری رد شم از این محله اگه کسی هست بازی کرده ممنون میشم کمکم کنه

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

اینجا تاپیک هاروستمون هستش شما باید برید داخل تاپیک مربوط به بازیتون پست بدین. نه هرجا شد!

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

من کدهای تقلبش رو می خواستم

و یک موردی که من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم

چطور باید آشپزی کنه

و در مسابقه شرکت کنه

اون برگه که مواد آشپزی را نوشته پیدا کردم ولی نمی دونم چطور انجام می شه

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من کدهای تقلبش رو می خواستم

و یک موردی که من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم

چطور باید آشپزی کنه

و در مسابقه شرکت کنه

اون برگه که مواد آشپزی را نوشته پیدا کردم ولی نمی دونم چطور انجام می شه

برای آشپزی اول خونتونو بزرگ کنید بعد به وسایل نیاز دارید که از کانال تلویزیون که فکر کنم روزهای پنجشنبه پخش میشه وسایل فروخته میشه (کلید left بزنید تا کانال مورد نظر رو ببینید) بعد از دیدن کانال به مسافرخونه برید و تماس بگیرید. بعد از سه روز وسیله مورد نظر براتون فرستاده میشه.
    «البته اینارو منم نمی دونستم Pc جون واردتره و به منم یادوند»
    اون برگه که میگی همونی نیست که از معدن بالایی تو زمستون پیدا میشه؟
    فکر کنم سس کچاب باشه که غذا بحساب نمی آد، به نظرم باید به عنوان چاشنی تو غذاها استفاده کنی!

11. 2 کاربر از BehiJJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای آشپزی اول خونتونو بزرگ کنید بعد به وسایل نیاز دارید که از کانال تلویزیون که فکر کنم روزهای پنجشنبه پخش میشه وسایل فروخته میشه (کلید left بزنید تا کانال مورد نظر رو ببینید) بعد از دیدن کانال به مسافرخونه برید و تماس بگیرید. بعد از سه روز وسیله مورد نظر براتون فرستاده میشه.
    «البته اینارو منم نمی دونستم Pc جون واردتره و به منم یادوند»
    اون برگه که میگی همونی نیست که از معدن بالایی تو زمستون پیدا میشه؟
    فکر کنم سس کچاب باشه که غذا بحساب نمی آد، به نظرم باید به عنوان چاشنی تو غذاها استفاده کنی!
    سلام مرسی چقدر واردین خوش به حالتون من دو سه بار بازی کردم چند بار با پلی یک بار با کامپیوتر هر کار کردم نتونستم این آشپزی رو پیدا کنم

برگه رو از همون جا پیدا کردم درسته البته از طبقه آخرش

خب بعد وسیله ها را چکار می کنه بره دم گاز درست می شه

آره خونه که بزرگ شده

2- راستی این تایپیک 700 صفحه است چطور میشه صفحات مهم یا نکات مهم رو پیدا کرد

کاش تو تایپیک اول آدرس پست های مهم را می گذاشتند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مرسی چقدر واردین خوش به حالتون من دو سه بار بازی کردم چند بار با پلی یک بار با کامپیوتر هر کار کردم نتونستم این آشپزی رو پیدا کنم

برگه رو از همون جا پیدا کردم درسته البته از طبقه آخرش

خب بعد وسیله ها را چکار می کنه بره دم گاز درست می شه

آره خونه که بزرگ شده

2- راستی این تایپیک 700 صفحه است چطور میشه صفحات مهم یا نکات مهم رو پیدا کرد

کاش تو تایپیک اول آدرس پست های مهم را می گذاشتند

خواهش می کنم
    اونقدر هم وارد نیستم! اومدم این تاپیک وارد شدم
    راستی من تازه عضو شدم اینجا نمی تونم ویرایش کنم تو پاسخ قبلیم زدم پنجشنبه در واقع پنجشنبه خارجیا رو زدم باید روزهای شنبه تلویزیون رو نگاه کنی.
    برای آشپزی هم من 1 پست تو صفحه 440 دیدم یه سری recipe هست بد نیست بینی...
    کد:

14. این کاربر از BehiJJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •