دادا بدبختانه منم 66 هستم
همه ش رو منم تجربه کردم، همیشه حسرت اینو میخورم که ای کاش یا 65 بدنیا میومدم یا لااقل شناسنامه رو 65 میگرفتن! سر همین گواهینامه یکساله من بدجوری ضرر کردم، فکر کنم آخری نفری که تو کل کشور گواهینامه یکساله گرفت من بودم
دادا بدبختانه منم 66 هستم
همه ش رو منم تجربه کردم، همیشه حسرت اینو میخورم که ای کاش یا 65 بدنیا میومدم یا لااقل شناسنامه رو 65 میگرفتن! سر همین گواهینامه یکساله من بدجوری ضرر کردم، فکر کنم آخری نفری که تو کل کشور گواهینامه یکساله گرفت من بودم
با سلام به دوست های گلم
اتفاقی چشمم به این تایپک افتاد اومدم دیدم بعضی از بچه ها نگران خدمت رفتن و مسائل حاشیه ای اون هستن. به عنوان یک داداش یه کوچولو بزرگتر به همتون میگم از خدمت کردن نترسید. بالاخره هر جور خدا بخواد همون میشه. سعی کنید تو زمان خدمت به جای این که خودخوری کنید به جاش خود سازی کنید. وقتی میری خدمت با انواع و اقسام تبعیضها و کژیها ممکن رو به رو بشید. یا میتونید اعصاب خودتون را هر لحظه خرد کنید و یا میتونید با صبر و متانت کاسه ی صبر خودتون را بزرگ تر کنید. خدمت هر چقدر هم سخت باشه تموم میشه و آخرش بعد از فراغت از اون میبیند بعضا چه حرصها الکی خوردید که ارزشش را نداشت. آخر سر هم میخوام بگم مگه شما به عدالت خدای بزرگ شک دارید؟ مسلما نه شما اگه شانستون گفت و خدمتی راحتی داشتید که هیچ ولی اگه خدمت بهتون سخت گذشت با خدا معامله کردین مگه نه این که اون دنیا بر اساس همین اعمال ما پاداش میدن. هرچه سختی بیشتری کشیدید اجرش با خدا. اگه هم دیدید کسی از زیر خدمت درفت بدونبد بازندهی حقیقی اونه نه شما
موفق و موید باشید.
ممنون بابت این نصیحت های دوستانهمتاسفانه شرایط به قدری بحرانی است که کسی به این چیزا فکر نمیکنه!
در هر حال ... به قول یه بنده خدا ، تو خدمت به آدم سختی میگذره ... ولی حداقل ظلم نمیشه! (خصوصا تو ارتش ! چون سپاه که معلوم الحال هست .... نیرو انتظامی هم از قدیم همین بوده )
شتریه که رو کله هر جوون بدبخت ایرانی کثافتکاری میکنهمن خودمم جوونم....شانسی شانسی معاف شدم !
دیشب ساعت 2/3 بود بی خوابی زد به سرم. کلافه بودم.
زنگیدم به یکی از دوستام .اونم خواب بود بنده خدا از خواب بیدارش کردم.
یه کم درد دل کردم. میگفت یه اشناهاشون که متولد 62 هست الان زن داره و 3/4 ساله ازدواج کرده.
تازه زندگیش افتاده رو روال طبیعی که بنا به دلایلی مجبوره بره سربازی. به من میگفت تو هم حتما برو که چند سال دیگه گرفتار نشی.
حالا اون بنده خدا فوق لیسانس هست و تقریبا 10 ماه خدمت میکنه ولی کسی مثل من اگر یهو تو 26/27 سالگی مجبور به خدمت رفتن بشم واقعا بد میشه برای زندگیم.
دارم میرم دنبال پست کردن دفترچه. برام دعا کنید بچه ها.
توکل به خدا. فعلا.
من رفتم نظام وظیفه شهرمون و ازشون پرسیدم و گفتن هنوز هیچ بخشنامه ای و ابلاغیه ای به دست ما نرسیده و معلوم نیست از کی شروع بشه و شامل کیا بشه و اگه هم بیاد کلی تبصره داره ... !!
خلاصه گفت کلا هیچی معلوم نیست و در حد شایعس !! و تا نیاد اصلا نمیشه راجع بهش صحبت کرد .
گفت با فرض اومدنش هم برای شما لیسانس به بالا ها تفاوتی نمیکنه !
این طور که معلومه فعلا باید صبر کرد تا خودشون اطلاع رسانی کنند ... کمی خیالم راحت شد ....
من که دارم کم کم آماده میشم برای پرواز آخر هفته![]()
با درود و سلام خدمت نوابغ وظیفه.این قانون هنوز به تصویب ستاد کل نیروی مسلح و مقام معظم رهبری نرسیده.
سلام اقایون یه سوال داشتم لطفا جواب بدین.......
من برادرم داشت خدمت میکرد که دانشگاه قبول شد بعد وسط خدمت اومد رفت دانشگاه حالا که درسش تموم شده برای خدمتش باید دوباره اموزیشی بره یا نه و میتونه سر یگان قبلی بیفته......
سلام . اینکه باید دوباره آموزشی بره یا نه رو نمیدونم چون بعضی ها میگن آره بعضی ها میگن نه ولی در مورد یگان باید بگم ایشون باید توی همون یگانی که قبلا خدمت میکرده خدمت کنه
سلام دوست عزیز. نردیک 20 الی 25 روز بازم باید آموزشی رو بره! و بعدش تقسیم میشه میره سر یگان!
خدا پشت و پناه همه باشهبرو زودتر ... ان شاالله سخت نگذره ...
گفتم که خودشونم نمیدونن چه غلطی دارن میکننبروز ودتر به امید خدا
انشاالله هیــچوقت تصویب نشه! با عمر جوونهای مملکت بازی میکنن... بچه های خودشون از دم معــاف!
دوست منم اینجوری شد .... میگفت اگر زیاد گذشته باشه از آموزشی ... دوباره باید 20 روزی بره ... اگر نه که یه راست میره سر یگان !
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)