تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 635 از 827 اولاول ... 135535585625631632633634635636637638639645685735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,341 به 6,350 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1.در مورد برق یعنی خودش اتومات برق کمتر مصرف میکنه ؟
    2.هارد های بوفالو پس فرقی ندارن !
    3. میشه قیمت هارد هایی که در میان از باکسشونو بگید 3 ترا بایت زیر 500 هست چیزی؟
    4.برای اینترفیس هایی که با ps3 هماهنگن سایتی چیزی نمیشناسی توضیح داده باشه در مورد هارد ها ؟
    5.پس برای هارد های اداپتوری اگه روزی مثلا5 بار روشن شن مشکلی پیش میاد ؟؟اونجوری باشه هارد اینترنال بگیرم
    1. خب بستگي به اين داره كه هارد در چه وضعيتي باشه . مثلاً در هاردهاي 3.5 اينچي WD Green در حالت sleep حدود 0.4 وات و در حالت كار هم در حدود 4.1 وات خواهد بود . در لحظه استارت هم از شاخه 12 ولتي نهايت 1.73 آمپر جريان ميكشه .
    2. همانطوريكه قبلاً هم گفتم از هاردهاي ديگر توليد كنندگان مثل وسترن و يا سيگيت و ... استفاده ميشه . ولي ممكنه خصوصيات و يا امكانات ويژه اي هم داشته باشند كه از ساير مدلهاي عادي متمايز ميشوند . مثلاً در مدل Buffalo Drive Station DDR يك گيگابايت DRAM cache بر روی قسمت sata to usb برای افزایش سرعت و كارايي اضافه شده .
    3. مدلهايي كه باكس آن جهت تعويض هارد بسادگي باز بشه و يا محفظه هايي براي خروج و نصب مجدد هارد داشته باشند از انواع خاص هستند (مثل مدلهاي تحت شبكه) و قيمت بالايي هم دارند .
    5. قاعدتاً مشكلي پيش نمياد . ولي همانطوري كه گفتم تا حد امكان تعداد دفعات خاموش و روشن كردن را كمتر كنيد . مثلاً ديتاها مورد نياز را روي هارد اصلي سيستم كپي كنيد و يا اينكه صبر كنيد ديتاها به حداكثر حجم ممكنه برسه و سپس به هارد اكسترنال منتقل كنيد .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام می خواستم کمک کنید بین این 3 تا یکی رو انتخاب کنم یا اگه پیشنهاد بهتری دارید بگید ممنون
    1.
    Silicon Power External Hard Drive Armor A80 - 1TB

2.
    Adata DashDrive Durable External Hard Drive HD710 - 1TB

3.
    Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    این وسترن المنت usb3 آیا نرم افزار داره؟
    مثل سیگیت در حالت بیکاری حالت sleep داره چقدر طول میکشه چون تو سیگیت میشه تنظیم کرد.

سرعت ساتا بیشتره یا usb3 ؟ (برای نصب ویندوز و برنامه ها )
    Last edited by yonsen; 25-01-2014 at 12:17.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام می خواستم کمک کنید بین این 3 تا یکی رو انتخاب کنم یا اگه پیشنهاد بهتری دارید بگید ممنون
    1.
    Silicon Power External Hard Drive Armor A80 - 1TB

2.
    Adata DashDrive Durable External Hard Drive HD710 - 1TB

3.
    Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB
    سلام .
    اگر در حمل و نقل ، جابجايي و استفاده خيلي محتاط هستيد مدل سوم را انتخاب كنيد كه كيقيت بهتري دارد . در غير اينصورت مدل اول پيشنهاد ميشه .

سلام
    این وسترن المنت usb3 آیا نرم افزار داره؟
    مثل سیگیت در حالت بیکاری حالت sleep داره چقدر طول میکشه چون تو سیگیت میشه تنظیم کرد.

سرعت ساتا بیشتره یا usb3 ؟ (برای نصب ویندوز و برنامه ها )
    سلام .
    سايت وسترن را بررسي كردم . مدلهاي پرتابل نرم افزاري ندارند ولي در مدلهاي دسكتاپي ، نرم افزار موجود صرفاً براي Spindown يا Stop كردن موتور هارد هست .
    از طريق power option ويندوز تنظيم كنيد شايد در حالت بيكاري sleep بشه .
    در مورد سوال آخر سرعت اينترفيس usb3 در حالت تئوري 5000Mbit/s و براي SATAIII در حدود 6000Mbit/s هست (منبع) . در عمل هارد ديسكها نميتوانند تمام پهناي باند ايندو اينترفيس را پر كنند .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام .

برای انتخاب از بین هارد اکسترنال پرتابل و یا دسکتاپی پیشنهاد میکنم دو پست اول این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه کنید . اگر هارد اکسترنال پرتابل میخواهید بنظرم میتونید یکی از دو مدل WD my passport ultra و یا Seagate Backup plus portable بخرید . ولی اگر از مدلهای دسکتاپی میخواهید انتخاب کنید توصیه میکنم حداقل حجم 2TB باشه که در اینصورت میتونید یکی از دو مدل WD my book و یا Seagate Backup plus desktop را انتخاب کنید .

ممنون
    همون پرتابل رو درنظر داشتم ک بین 3 مدل A80 و A30 و WD my passport ultra شک داشتم اما الان فعلا دست نگه داشتم و تصمیم گرفتم ی اینترنال 1 ترا بخرم ک فکر نمیکنم اینجا جای مناسبی باشه برای سوال در مورد هاردهای داخلی...میام تاپیک خودش سوال میپرسم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    میخوام یه هارد اکسترنال برای آرشیو بگیرم ، زیاد نمیخوام استفاده اش کنم و اکثرا خاموش هستش (یعنی صرفا برای دخیره آرشیو)
    کنار کامپیوتر هم هستش (پس دسکتاپی و پرتابلش فرق نداره)
    بهترین نوعی که به اصطلاح سگ جون باشه چیه؟ (یعنی سرعت برام مهم نیست بلکه حفظ اطلاعات برام مهمه)

ممنون

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من امروز یک هارد 3 ترا وسترن مای بوک گرفتم به مبلغ 395- جالب بود که توی بازار 3 تر کمیاب بود ولی 4 ترا زیاد.قیمت 4 ترا هم 585 بود
    اگر تستی لازمه که هم من از سلامتی هاردم مطمئن بشم و هم بشه مقایسه ای انجم داد بگید تا انجام بدم

10. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میخوام یه هارد اکسترنال برای آرشیو بگیرم ، زیاد نمیخوام استفاده اش کنم و اکثرا خاموش هستش (یعنی صرفا برای دخیره آرشیو)
    کنار کامپیوتر هم هستش (پس دسکتاپی و پرتابلش فرق نداره)
    بهترین نوعی که به اصطلاح سگ جون باشه چیه؟ (یعنی سرعت برام مهم نیست بلکه حفظ اطلاعات برام مهمه)

ممنون
    سلام .

اگر حجم بالا میخواهید (حداقل دوترابایت) میتونید WD my book و یا Seagate Backup plus Desktop بخرید (تفاوت ایندو مدل در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم) . اگر حجمهای پایین میخواهید میتونید انواع پرتابل مثل WD my passport ultra و یا Seagate Backup plus portable بخرید .

من امروز یک هارد 3 ترا وسترن مای بوک گرفتم به مبلغ 395- جالب بود که توی بازار 3 تر کمیاب بود ولی 4 ترا زیاد.قیمت 4 ترا هم 585 بود
    اگر تستی لازمه که هم من از سلامتی هاردم مطمئن بشم و هم بشه مقایسه ای انجم داد بگید تا انجام بدم
    بنده مورخ 92/9/16 هارد اکسترنال چهارترابایتی رو خریده بودم 650 هزار تومن 65 هزار تومن کاهش قیمت در این مدت !
    میتونید مثل تستهایی که در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برای هارد چهارترابایتی گذاشتم از هارد خودتون تست بگیرید و در همان تاپیک بذارید .

12. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام .

اگر حجم بالا میخواهید (حداقل دوترابایت) میتونید WD my book و یا Seagate Backup plus Desktop بخرید (تفاوت ایندو مدل در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم) . اگر حجمهای پایین میخواهید میتونید انواع پرتابل مثل WD my passport ultra و یا Seagate Backup plus portable بخرید .
    تعریف هر دو برند رو شنیدم ولی بعضی ها میگن هاردهای جدید وسترن کیفیت سابق رو نداره ... این درسته؟
    برخی ها میگن برای آرشیو هارد buffalo بهتره چون احتمال خرابیش کمتره
    برخی ها هم ADATA رو ترجیح میدن و ...
    میشه در این ز مینه راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تعریف هر دو برند رو شنیدم ولی بعضی ها میگن هاردهای جدید وسترن کیفیت سابق رو نداره ... این درسته؟
    برخی ها میگن برای آرشیو هارد buffalo بهتره چون احتمال خرابیش کمتره
    برخی ها هم ADATA رو ترجیح میدن و ...
    میشه در این ز مینه راهنمایی کنید
    ولی بعضی ها میگن هاردهای جدید وسترن کیفیت سابق رو نداره ... این درسته؟
    قطعاً این حرف درست نیست . بنده برج 9 هارد چهارترابایتی my book خریدم و مشکلی هم نداشت . به یکی از همکاران هم Wd my passport ultra پیشنهاد دادم که کاملاً زاضی بودند .
    به هر حال نمیخوام بگم که این هاردهای اکسترنال وسترن و حتی سایر مدلها به هیچ عنوان خرابی ندارند . احتمال خرابی در هر مدلی و از هر برندی وجود دارد . اگر در نگهداری و استفاده دقت کنید احتمال اینکه مشکلی پیش بیاد کمتر خواهد بود . buffalo گرچه تولید کننده معتبری هست ولی سازنده اصلی هارد نیست و همینطور ADATA .

15. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •