سیستمم رو با کسپر آپدیت شده اسکن کردم ، هیچ ویروسی نداره ، فایل تروجان هم ندارم چون یه نرم افزار امنیتی روی سیستمم نصبه ، نه تغیراتی قبلا" روی تنظیمات گرافیکم نداده بود م ، یک روز که ساکر اجرا شد دیدم همچین اتفاقی افتاده .
سیستمم رو با کسپر آپدیت شده اسکن کردم ، هیچ ویروسی نداره ، فایل تروجان هم ندارم چون یه نرم افزار امنیتی روی سیستمم نصبه ، نه تغیراتی قبلا" روی تنظیمات گرافیکم نداده بود م ، یک روز که ساکر اجرا شد دیدم همچین اتفاقی افتاده .
سلام
در جواب ادامه سوال قبلیم ( # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ;
یه چند تا سوال دیگه داشتم
بعضی از بازیکنا در آخر فصل قبل از اینکه duration شون تموم شده باشه از تیم میرن
1- من چطوری میتونم جلوی اینکار رو بگیرم؟
2-آیا مثلا اگر duration= 1/3 باشد،2 فصل دیگه بازیکنا میتونه بازی کنه؟
3- در آخر فصل چجوری salary بازیکنا زیاد کنیم؟
4- بازیکنهایی که به خاطر مسئله خاصی که ما نمیدونیم چیه ناراحت میشنباید چیکار کرد؟
ای ول...
منم دقیقا مشکل اون دوستمون آقا یا خانوم Talar2009 رو دارم...
اول بازه خوب اجرا میشد تا ویندوز سون رو کنار ایکس پی نصب کردم که اون مشکل واسه منم پیش اومد....
کلا ویندوزهارو پاک کردم و ایکس پی رو نصب کردم و درست شد....
دو هفته پیش لازم شد سون روهم در کنار ایکس پی نصب کنم... پس رو ازxp پاک کردم و روی7 نصب کردم که دوباره همچین مشکلی پیش اومد....
رزولوشن تصویر در ایکس پی و ویندوز سونم با هم فرق دارن واسه همینم اولش که ویندوز داره میاد بالا خود مانیتورم یک پیغام هایی روی صفحه میده که ازش نمیشه عکس گرفت و خلاصه تصویر رو فیکس میکنه...
مانیتور من ال جی هست 17 اینچ و ابعاد تصویر4:3 هستش....
مشکل از بازی نیست یک مشکلی هست که نمیدونم چیه و توضیحشم سخته ولی رزولوشن رو در ایکس پی روی xp=1152*864 گذاشته بودم و از تنظیمات پس هم همین رزولوشن رو انتخاب کرده بودم که مشکلی نداشت...
حالا که ویندوزم 7 رو نصب کردم وقتی رزولوشن رو روی 1152*864 میزارم زیر نوار taskbar یک نوار سیاه میاد یعنی تصویر چند سانت میره بالا و خودتون میدونید که منظورم چیه(زیر مانیتور یک خط سیاه میاد)
و مجبورم رزولوشنم رو در 7 روی 1280*1024 بزارم ولی وقتی توی تنظیمات پس همین رزولوشن رو انتخاب میکنم یک خط سیاه بالای تصویر و یک خط سیاه پایین تصویر میاد وقتی 16:9 رو تیک میزنم یک خط سیاه کلفت تر بالا و پایین تصویر میاد و وقتی رزولوشن پس رو روی 1152 میزارم بازم خطوط سیاه بالا و پایین تصویر میاد و کلا هر رزولوشنی رو میزنم خطوط سیاه نازک و کلفت(بستگی به4:3 بودن یا5:3 یا16:9 بودن رزولوشن انتخابی داره) بالا و پایین تصویر میاد....
فقط وقتی رزولوشن 1024*768 رو میزنم او خطوط میاد ولی تصویر لرزش نداره....
هر راهی رو بگید امتحان کردم ولی نمیدونم چیکار کنم که تصویر یکم از بالا و پایین کشیده بشه و کل مانیتور رو پوشش بده....
دوباره اینو بگم که همین بازی رو با همین کامپیوتر و مانیتور وقتی روی ویندوزxp اجرا میکردم مشکلی نداشت و البته سیستم رو هم دو سه ماهه جم کردم و از نظر سخت افزاری فکر نکنم مشکلی باشه... ببخشید طولانی شد
راستی تیکLB رو هم میزنم ولی بازم درست نمیشه و البته هر کاری میکنم نمیشه تیکش رو بردارم!!!
آخرین پچ موجود چیه؟
دو صفحه قبل توسط vivabarca موجود بود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه سیو مسترلیگ تیم بارسلونا از اینترنت دانلود کردم و گذاشتم تو پوشه خودش
اما وقتی میام تو بازی که تیم رو انتخاب کنم با یه پیغام خطا روبرو میشم
دوستان کمکم کنید که چطوری این مشکل رو رفع کنم.
اینم تصویر پیغام خطا
ندیده فهمیدم مشکل چیه، اما صبر کردم تا ببینم عکستون چیه؟ که درست بود
اونی که شما دانلود کردید با PESیی که save شده یه پچی داشته، شما باید دقیقا اون پچ رو نصب کرده باشید تا بتونید ببینید. چون وقتی شما پچ میریزید کل database تغییر میکنه و play کردنش به این راحتی ها نیست.
البته بر عکسش هم صادقه.
در کل : ورژن بازی شما با ورژن سیو گیم همخوانی نداره.
سلام دوستان من دارم master لیگ بازی می کنم و الان وسط بازی ها هستم (لیگ ) چطوری من می تونم خرید یا فروش بازیکن بکنم ؟
مثلا من می تونم مسی رو بخرم از بارسلونا ؟من رئال هستم ...
کلا توضیح بدین ممنون میشم /.
با درود به دوستان گرامی
من چیزی از این بازی سر درنمیارم ! میخواستم بپرسم من پچ 2.3 رو نصب کردم صفحه اول بازی که میاد اون پایین میزنه
ver. 1.03
data pack 7.00
پچهای قبلی هم همین رو مینوشت
مگه نباید ورژن پچ رو بزنه یعنی بزنه 2.3
یعنی پچ نصب نشده ؟ یا شایدم من درست نصب نکردم سپاسگزار میشم اگه دوستان راهنمایی کنن
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)