تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 635 از 1024 اولاول ... 135535585625631632633634635636637638639645685735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,341 به 6,350 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

ببینید این سنجش که امتحاناشو میدیم با سنجش اصلی دوتا چیزه جداست....این سنجش سرو(sanjeshserv) در واقع کارکنان خوده سازمان سنجش اومدن و یه سری آزمون گذاشتن به نام سنجش...درواقع امتحان های سنجش اگر چه زیر نظر کارکنان سازمان سنجشه اما هیچ ربطی به خوده سازمان اصلی نداره.
    باور کنید زیر نظر سازمان هم هست. تنها آزمونی هم که اسم بردنش توی تلویزیون تبلیغ نیست همین آزمونه.

2. این کاربر از mecha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض سنجش، قلم چی گزینه دو

دوستان به عنوان یه مدرس کنکور به شما اطمینان میدم آزمون های سنجش با سازمان و طراح های اون غیر مستقیم در ارتباطه و احتمال طرح سوال از اون زیاده پس پیشنهاد می کنم حتی اگر شرکت نمی کنید سوالاشو با دقت بررسی کنید. حتی سوالات سال های قبل، یعنی بهترین مرجع برای بعد عید همون کنکورهای سراسری و آزاد سال های اخیر و آزمون های سنجش هست.
    اما در مورد قلم چی و گزینه دو آزمون های خوبیند ولی مطمئن باشید مشابه اونا تو کنکور نمی یاد مگر اینکه سوال این ازمونا از سوالات سالهای پیش کنکور سراسری باشه به نظر من طراح های کنکور سوالات این دو ازمونو به دقت بررسی می کنند که مبادا مشابه اونا بدن چون براشون خیلی بد می شه و با این همه تبلیغ قلم چی آبرویی برای سنجش نمیمونه
    موفق باشید

4. 5 کاربر از tonekabonipur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه کنکوری های محترم

من الان پیش هستم و امسال کنکور دارم و اوایل سال بدجور میخوندم ( هفته ای 60-70 ساعت !!! ) ولی تو آزمونهای قلم چی ترازم خوب نمیشد ( آخه پایه صفر بودم ) و از 4000 تا 4900 اومد و اونجا متوقف شد و چند بار همینطور شد ( البته من زیاد جواب میدادم و بیشترش غلط وگرنه بالای 5500 میشدم ) و دیگه بعد از اون از درس خسته شدم و کمکم اومدم پایین تا جاییکه دیگه دوست نداشتم سر امتحاناش هم برم و دوبار برگ سفید دادم !!! و حالا یکی از دوستام که از اول سال فقط 500 تا باهاش اختلاف تراز داشتم حالا ترازش 6500 میشه و من که . . .

من میگم بشینم و از همین حالا خودم رو واسه سال دوم آماده کنم و با یه برنامه عالی خودم رو واسه رتبه زیر 100 تو سال 90 آماده کنم

به نظر شما این کار درست هست یه نه ؟!
    البته من اگه حالا رتبه 10000 منطقه 2 بیارم خیلی واسم خوبه و رشته های خوبی قبول میشم ولی شهر مورد علاقه من نیست و در کل برام خوبه - ولی با وضعیتی که الان دارم فکر نکنم بتونم تو کنکور از هر درس بیش از 10 سوالو جواب بدم ( البته زبانم خوبه و اگه نخونم 50 میزنم و اگه بخونم که دیگه 90-100 )

حالا من چیکار کنم ؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همه کنکوری های محترم

من الان پیش هستم و امسال کنکور دارم و اوایل سال بدجور میخوندم ( هفته ای 60-70 ساعت !!! ) ولی تو آزمونهای قلم چی ترازم خوب نمیشد ( آخه پایه صفر بودم ) و از 4000 تا 4900 اومد و اونجا متوقف شد و چند بار همینطور شد ( البته من زیاد جواب میدادم و بیشترش غلط وگرنه بالای 5500 میشدم ) و دیگه بعد از اون از درس خسته شدم و کمکم اومدم پایین تا جاییکه دیگه دوست نداشتم سر امتحاناش هم برم و دوبار برگ سفید دادم !!! و حالا یکی از دوستام که از اول سال فقط 500 تا باهاش اختلاف تراز داشتم حالا ترازش 6500 میشه و من که . . .

من میگم بشینم و از همین حالا خودم رو واسه سال دوم آماده کنم و با یه برنامه عالی خودم رو واسه رتبه زیر 100 تو سال 90 آماده کنم

به نظر شما این کار درست هست یه نه ؟!
    البته من اگه حالا رتبه 10000 منطقه 2 بیارم خیلی واسم خوبه و رشته های خوبی قبول میشم ولی شهر مورد علاقه من نیست و در کل برام خوبه - ولی با وضعیتی که الان دارم فکر نکنم بتونم تو کنکور از هر درس بیش از 10 سوالو جواب بدم ( البته زبانم خوبه و اگه نخونم 50 میزنم و اگه بخونم که دیگه 90-100 )

حالا من چیکار کنم ؟!
    بشین بخون حداقلش اینه که از رقیبای سال بعدت جلوتری
    پیشنهاد می کنم حتما توی تابستون پایه رو بخونی ولی زیاد به خودت فشار نیاری و گرنه بعدا کم میاری

7. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein1320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

منم فکر می کنم که به هم ربط دارن
    ولی خب نمی تونن مستقیما بگن که !
    مثلا تو پیک سنجش همیشه تبلیغشه . وقتی با برگزیدگان کنکور صحبت میکنن همه میگن که سنجش رفتیم راحت چاپش میکنن.
    از همه مهمتر همون دو تا ریدینگیه که دوستمون گفتن واقعا تو هیچ آزمونی قبل از اون نیومده بود به نظر شما عجیب نیست ؟

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

بالا خره کارنامه ما هم اومد
    فیزیک رو باید میزده 78 زده 71!!
    ریاضیاتم 3 درصد بیشتر زدم شیمی هم همینطور
    عربیم زدم 80 اینجا 4تا کمتر زده
    فرهنگ و معارف و زبانو دقیقا درست زده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی اگه کنکورو اینجور کنن که ما بد بختیم!!!

10. 5 کاربر از AEZ_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    من دو تا اخطارم دارما!

پيش فرض

وایییی ....... اشتباه شد
    لطفا این پست سریع تر پاک شود.
    Last edited by MyEnd; 15-04-2010 at 13:30. دليل: اشتباه کردم .... اشتباه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سیلام
    میگم من الآن سال دومم.شناسنامم صادره از یه شهر منطقه سه هست.ولی خودم الآن تو یه شهر منطقه دو زندگی می کنم.
    خواستم ببینم اگه کنکور برام حذف نشد اونوقت می تونم به عنوان داوطلب منطقه سه اسم بنویسم؟(چون دفترچه رو ندارم از شما عزیزان پرسیدم )
    ممنون

داره خودمونی میشه sh_r_rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

کسی در مورد این 2 مشکل من راهکاری داره؟
    1. بعضی وقتا از اتاقم میرم یه کاری کنم ، توجه امو یه چیزی که جلب کنه ، یادم میره چه کاری داشتم!
    2. بعضی وقتا خیلی با آرامش هم یه کلمه مثل 171 رو 117 می خونم بعد که به مشکل خوردم (خصوصاً تو تست ها) می فهمم که 171 بوده !
    البته ترازم کم نیستا 6000 قلم چی

در آغاز فعالیت S.A.N.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من تازه میخوام شروع به خوندن بکنم

فکر میکنید اگه درس عمومی با این درصدها بزنم و دروس اختصاصی 10 - 20 % بزنم تراز و رتبم تقریبا چند میشه؟

* زبان: 90 - 100 %
    * دینی: 80 - 90 %
    * عربی: 60 - 70 %
    * ادبیات: 60 - 70 %

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •