دوست عزیز میشه اطلاعاتی که داری رو اینجا برامون بگی؟
کیفیت تصویرش چطوره؟
یه سری میگن اسمارته سه بعدی نیست یه سری میگن سه بعدیه اسمارت نیست و بروزر اینترنت نداره
از هارد پشتیبانی میکنه؟
عینک سه بعدیشو تست کردین ؟
دوست عزیز میشه اطلاعاتی که داری رو اینجا برامون بگی؟
کیفیت تصویرش چطوره؟
یه سری میگن اسمارته سه بعدی نیست یه سری میگن سه بعدیه اسمارت نیست و بروزر اینترنت نداره
از هارد پشتیبانی میکنه؟
عینک سه بعدیشو تست کردین ؟
دليل اينكه من D6920 را انتخاب كردم مقاله زير بود:
انتخاب اولم مدل C7770 را هيج جا نيافتم انتخاب دومم را خريدم
سلام
من هم مثل شما تلوزیون سه بعدی می خواستم به خرم و با توجه به اطلاعات زیر تصمیم گرفتم وخریدم
سیستم Passive مثل ال جی و فیلیپس عینکهاش سبک و ارزان و فاقد مدار الکترونیکی و پرش هستند و باطری هم نمی خواهند ولی ایراد بزرگی که دارند رزولوشن و کیفیت تصویر را نصف می کنند مثلا" وقتی شما داری یک تصویر با کیفیت 1080i می بنید همین تصویر با عینک کفیت را به 720 کاهش می دهد.
ولی سیستم active این مشکل افت تصویر را ندارند و کیفیت تصویر عالی است فقط عینکهاش گرانتر و شارژی و با طری خور هستند و اگر پشت تلورزیون زمانی که تصویر سه بعدی تماشا می کنی نور باشد تصویر کمی پرش داره ولی اگر پرده باشد یا پشت تلوزیون دیوار باشد ونور نباشد هیچ پرشی احساس نمی کنید و در شب که دیگه تصویرش معرکه است...
بنابراین من سیسنم active که سونی و پاناسونیگ و سامسونگ دارند ترجیح دادم
تو بازار بهترین سونی که یافت میشه مدل 40 اینچ nx710 است با قیمت 2540000 تومان با دو سال گارانتی که بدون گارانتی حدود 1700000 در میاد
مدل 720x n ان کاملتر و 200 هرز است در حالی که 710 nx صد هرز است ولی 720 مثل 710 پایه بلنگو نداره!!
720 سونی بانه ایش و بدون گارانتی حدود 1780 است
با نه ایش را هم سراغ داشتم که برام بیارند
در کل سونی را این دومدل را دیدم تلوزیونهای خوبی بودند ولی بسیار گران وحتی بدون گارانتیش هم برای من گران بود و به نظرم سونی کمی داره نان سابقه و اسمش را میخوره و همچین ...
مدل های بعدی پاناسونیگ بود که بیشتر پلاسما دارد سه بعدی هاش و ساخت ژاپن است و خیلی عالی است ولی مشکلی که پلاسما داره مصرف برق بسیار بالا و تصویرش با کنتراس پایین است که در برابر led ها که مصرف برق بسیار کم و کنتراس و شفافیت بسیار بیستری داره پلاسما حرفی برای گفتن ندارد. به خصوص العان که برق خیلی گران شده و اصلا" پلاسماها مرغوم به صرفه نیستند چون مصرف برق بالایی دارند.
خوب پس قید پاناسونیک را هم زدم و فقط ماند مارکهای شارپ و سامسونگ و ال جی....
شارپ را رفتم دیدم خیلی قیمتهاش بالا بود و می گفتند پنل هاش که ال ای دی هستند ژاپنی است که خدا می داند راست است یا
پس در اخر سامسونگ و ال جی برام باقی مانتد
بنابراین رفتم تو نمایندگی ال جی مدل 40 اینچ lw57000 با مشخصات کنتراس یک به 8ملیون و 100 هرز را دیدم قیمتش شده بود 1750000 با 10 عدد عینک و یک سال اینترنت شاتل و اگر سینمای خانواده هم حداقل 250 می خریدی 300000 هزار تومان هم کارت هدیه میگرفتی که اگر همه اینها را کم کنی قیمت واقعیش 1250000 این مدل برات در میاد که واقعا" مفت است به خدا و ارزش داره..
و حدود 2 سال هم گارانتی داره و وسایلش هم است و خدمات دهیش هم عالی است
هر فرمتی که روی فلش مموری هم می ریختم هم پخش می کرد در صورتی که سونی nx710,720 ' این کار را نمی کرد....
فقط تنها موردی که من را از خرید این مدل ال جی منصرف کرد کنترل اصلیش خیلی گنده و بی کلاس بود و از قاب دور خود تلوزیون هم خوشم نیامد و از همه مهمتر چون سیستم سه بعدیش هم Passive است که مشکل افت تصویر دارد که در اول تاپیک اشاره کردم از خریدش منصرف شدم چون قبلا" چشمم به مدل های سامسونگ افتاده بود
بنابراین رفتم سراغ برند سامسونگ که تلوزیون لامپی قبلی من هم 12 سال پیش خریدم از همین برند بود و هیچیش هم نشده و یک بار هم تعمیر نرفته است
مدل های جدید سامسونگ سری دی هستند و اسمارت و هوشمند هستند
تو مدل های مرغوم به صرفه مدل d6920 چهل اینچ بود با قیمت 1700000 که 200 هزار تومانهمهدیه روش بود با 18 ماه گارانتی سام سروس ومدل 6940 ان با قیمت 2000000 ملیونکه 200000 تومانهمهدیه بلور اچدب روش بود
در نهایت چشم من مدل d7770 افتاد که پایه استیل بود و بسیار شیک با کنترل صفحه تخت لمسی با کنتراست یک به 10 ملیون و 600 هرز...
اما مشکلی که برای من داشت من سایز 40 اینچ می خواستم و هم قیمتش برام بالا بود که بالای دو ملیون هشتصد قیمت داشت....
یک مرتبه ای چشم من به یک مدل سامسونگ سری c افتاد مدل c7770 سایز 40 اینچ ان که اسم اصلیش در سایت کره ای ساسونگ c7000 است
c7770 فول اچدی سه بعدی مشخصات تصویریش و امکاناتش و کیفیت تصویرش هیچ فرقی با مدل d7770 نداشت که بالای 2ملیون هشتصد قیمت داشت فقط 40 اینچ بود و تیونر دیجیتال برای دریافت شبکه های استانی نداشت که مهم نبود و منوهاش و ابشنهاش فقط فرق دارد .
قیمت این مدلc7770 یک ملیون پانصد و بیست است و 2 تا عینک هم روش با یک فیلم سه بعدی روش است و فقط به خاظر اینکه مدل پارسال بوده است این قیمت شده و سال پیش همین مدل دوملیون هفتصد قیمت داشت است
نمایندگی هم تایید کرد که d7770 با c7770 فرق اصاصی ندارند و با هم برابری می کنند و هردو 600 هرتز هستند
فقط این مدل c7770 دیگه نیست و خیلی کم یاب است و اغلب در نمایندگیهای یک عدد مانده که خوب یک سالی میشه داره برای تبلیغ تو نمایشگاه کار میکنه
اسم ومدل واقعی این مدل c7000 است
من یک اشنا داشتم که یک عدد اکبندش را تو انبار برام گیر اورد و من هم خریدم
واقعا" تصویرش عالی است و چیزی از سونی nx720 کم که ندارد هیچ تمام فرمت های تصویری را هم از روی فلش مموری پخش می کند که سونی این کار را نتوانست انجام بدهد
بسیار شیگ با پایه استیل است و ریموت کنترلش واقعا" یک سروگردن از همه مدل ها بالاتر است و صفحه تخت است و جوری ساخته شده که اصلا" مایعات و مواد چربی داخل کلیدهاش نفود نمیکنه و شب هم مثل موبایل زیر صفحه کلیدش روشن میشه
و اگر بتوانید اکبندش را با این قیمت گیر بیاری وافعا" انتخاب هوشمندانه ای کرده ای و در واقع یک d7770 با قیمت یک ملیون نیم خریده ای..
تصویرس سه بعدیش هم حرف ندارد
حالا واقعا"از خریدم راضی هستم و با یک ملیون پانصد واقعا" بهترین تلوزیون سه بعدی را که می شد خریدم
اطلاعاتی که دادی جامع و کامل بود
دوستان از جشنواره های پیش روی سامسونگ کسی اطلاع داره؟
ایا ال ای دی رو بدون هدایا میشه گرفت که ارزونتر در بیاد ؟
یه خورده تحقیق میکردی بعد پست میزدی.
اینطوری فقط خریدارها رو گمراه میکنی.
ولی مشکلی که پلاسما داره مصرف برق بسیار بالا و تصویرش با کنتراس پایین است که در برابر led ها که مصرف برق بسیار کم و کنتراس و شفافیت بسیار بیستری داره پلاسما حرفی برای گفتن ندارد. به خصوص العان که برق خیلی گران شده و اصلا" پلاسماها مرغوم به صرفه نیستند چون مصرف برق بالایی دارند.
واقعا جالبههههههههههههههه
چطور شما یه نیم نگاهم به تاپیکها و پستها نزدی و این .... گفتی
مجبور نیستی پست بزنی وقتی از چیزی اطلاعی نداری
بقول دوست عزیز Poonel با اطلاعات غلطت بقیه رو به اشتباه ننداز .
خدا رو شکر یه قسمتی بنام جستجو هم اختراع شده ،..........
Last edited by infernal_a; 09-10-2011 at 10:18.
ميدونم گفتم كه مقاله كس ديگري بود كه روي تصميم گيري من خيلي موثر بود كه از سايتهاي ديگر يافتم از اين سايت طبق نظر يكي از دوستان متوجه شدم ارزش ندارد 400هزار بيشتر بدهم تا D6960 را بگيرم البته هنوز هم نمي دونم اين قابليت بيشتر تبديل تصاوير دو بعدي به سه بعدي كه در مدل D6960 نسبت به مدل D6920 هست باعث خواهد شد يك روزي از اينكه اون رو نخريدم پشيمون باشم يا نه؟
قبول دارم مصرف برق پلاسماهاي جديد آنقدر زياد نيست (دوبرابر ال اي دي هست) و در ماه 4هزارتومن به فيش برق اضافه خواهد شد اما من به شخصه تصوير ال اي دي را بخاطر نور بيشتر ترجيح دادم و اينكه زيبايي ظاهري اين مدل از پلاسما هم قيمت خودش ST30 بهتر است.
شما راجع به همه چیز تحقیق کردید الا یه چیز که فکر منو به خودش مشغول کرده.
این که میگن تلویزیون های ال ای دی مخصوصا تو برند الجی و سامسونگ بعد از گذشت مدتی کیفیت تصویرش افت پیدا میکنه واقعیت داره؟
دوستان حرفه ای تر نمیدونم چرا جواب نمیدن یه سری سوالات برای من مطرحه
samsing 40d6920 میتونه هارد با ظرفیت بالا مثلا یک ترا رو بخونه و فیلمهاشو پخش بکنه؟
آیا ارزش داره بلو ری پلیر رو برای کاهش قیمت کل حذف کرد؟ برای کم شدن هزینه حدود 200 تومن کمتر میشه بدون بلوری ولی قیمت بلوری خودش 250 هست .
مودم وایرلس و وایمکس هم اصلا به کارم نمیاد اگه جائی قیمتشو کم بکنه بنفع من هست اما مثل اینکه این یک قلمو کم نمیکنن
سلام
اقای saeed3w ان شاالله هر وقت tvرا خریدی بیا نظرتو راموردش بگی عکس هم یادت نره
دوست عزیز اگه هدایا رو نخوای مثل دستگاه بلوری که 250 تومان است بت 200 تومان میده قیمت خوده شرکت و اینجا 50 تومان ضرر میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)