اینترنت رو پینگ کنید چرا سایت یاهو و یا گوگل رو پینگ میکنید
4.2.2.2 همیشه پینگ کنید نه سایت ها رو
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینترنت رو پینگ کنید چرا سایت یاهو و یا گوگل رو پینگ میکنید
4.2.2.2 همیشه پینگ کنید نه سایت ها رو
دانلود چيه بابا؟!
اينا همش قطعيه!
هي قطع ميشه هي وصل ميشه!![]()
دو سه روزه شاتل داره اذیت میکنه.سرعت نوسان داره.پینگ نوسان داره.تعداد packet lost ها زیاده...
امیدوارم سریع حل بشه.
امشب یک مگ بیشتر دانلود کردم 1468 مگ
راسی به ساعات اخرین سرویس 512 دارم نزدیک میشم
از ساعت 12 امشب سرعتم میشه 128:(
مهدی جان اگه میتونی لغوش کن همین الان من همچین کاری کردم برای 1 ماه خلاصه دوونه شدم سرعتش خیلی کمه اصلا قابل تحمل نیست برای کسایی که 512 داشتن قبلا بخوان بیان رو 128 خیلی سخته من 1 ماه بیشتر طاقت نیاوردم و رفتم روی 512 دوباره و دیگه هم فکر نکنم زیر 512 بگیرم اگه 1 مگ بده 1 مگ میگیرم : دی
خیلی اوضاعت ناجوره کدوم منطقه مخابراتی و کدوم شهر هستی؟
برای من خیلی کم قطعی داشته تا حالا و مشکل به این حادی نبوده تابحال![]()
پس اینطور که معلومه اصفهان اینطوری شده، البته من زیاد قطعی ندارم، ولی دیشب برای اولین بار نزدیکای صبح قطع شده بوده.
تایید میشه، اگه 512 باشه مشکل میتونی 128 رو تحمل کنی مهدی جون. با توجه به اینکه از نظر قیمت هم تفاوتی آنچنانی نداره فکر نکنم برگشت از 512 به 128 کار درستی باشه.
حالا بازم تو برای اکانت مگا آپلود پول دادی و 1400 مگ دانلود میکنی، مارو بگو که مفتی مفتی هرشب1200-1300 مگ دانلود داریم![]()
Lol
مگا که دیگه اکانت نمیخواد! این رپیدلیچر ها اکثرآ مگاآپلود رو میترکونن (با سرعت زیاد مستقیم میکنن)
البته اکثرشون 100 مگین
آقا سرعت دانلود من خوبه ولی همچنان پینگ مزخرفههههه
میشه دلیلت رو بگی؟
4.2.2.2 خودش DNS سرور آیاسپی Verizonهست.
من زیاد از گوگل استفاده میکنم. گوگل سرورهای قدرتمندی داره و پینگ بالا نشان دهندهٔ اینه که مشکل از طرف منه.
اینم اطلاعات در مورد 4.2.2.2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهدی بچه مایه داره، هر ماه میره 10 تومن 10 تومن اکانت مگا میخره!لیچر برای منو تو هست که قشر کم درآمد جامعه هستیم!!!
پینگ من بدک نیست.
![]()
هم اکنون 92 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 92 مهمان)