تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 635 از 1135 اولاول ... 135535585625631632633634635636637638639645685735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,341 به 6,350 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

لوله وكيوم گيربكس بايد به مانيفولد هوا وصل بشه، چون بالاترين قدرت مكش رو در اونجا داره، توي موتورهاي 8 سيلندر هم اون لوله دقيقا روي سنگ موتور كه همان مانيفولد هوا است، متصل شده.

من براي صندليهاي جلو، از فوم فشرده استفاده كردم تا زير صندلي بالاتر بياد. تودوز كار هم خودش اينو توصيه كرد و كارايي بسيار خوبي داره.از همين فوم كه با قطرهاي مختلف توي بازار هست، براي عايق كردن كف ماشين استفاده كردم.

در مورد صندليهاي عقب اين مشكل از طراحي اونه چون كلا بيوك و نوا كوپه بودن و صندليهاي عقب رو با اين فرم نداشتن و بعد از طراحي دو در عقب، صندليها به اين شكل ساخته شد كه زياد راحت نيست و يكي از ايرادات نوا و بيوك بود كه خود آمريكايها هم ازش ناراضي بودن.

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان نظرتون درمورد این سایت چیه گفته انژکتور کردن ماشینهای کاربراتوری (شورلت)/http://users6.jabry.com/tosco/741

4. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

​کسی در مورد تنظیم کردن دلکو اطلاعات داره به چه نحوی باید تنظیم بشه؟

6. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اون سيستم انژكتوري را قبلا ديدم، منتها گويا هنوز براي شورلت آماده نشده و اينجور كه متوجه شدم، براي نصب اون بايد روي مانيفولد هوا يك سوراخ با قطر متناسب همان انژكتور درست كرد كه با اين حساب اگر كاركرد اون مورد قبول قرار نگرفت، اونوقت ديگه راه برگشتي نيست و بايد يك مانيفولد سالم براي ماشين پيدا كرد.
    فكر ميكنم شركت سازنده بايد روي هر مدلي كه نام برده، يك نمونه آزمايشي نصب بكنه و براي بازديد و امتحان نشون مشتريها بده تا اگر راضي بودند خريداري كنن.

در مورد تنظيم دلكو بايد اول ببينيم مشكل ماشين چيه و آيا واقعا نياز به تنظيم داره يا نه؟ چون ممكنه دلكو تنظيم باشه اما مشكلات فني ديگه يا داشته باشه كه كاركرد دقيق اون رو خراب ميكنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

زمزمه‌های بازگشت خودروهای آمریکایی به ایران

ک شرکت واردکننده داخلی از بازگشت مجدد خودروهای آمریکایی جنرال موتورز و برندهایی چون کرایسلر، شورلت، جی.ام.‌سی و بیوک به ایران خبر داده است.در شرایطی که سال‌ها از قطع رابطه ایران و آمریکا می‌گذرد، زمزمه‌های واردات خودروهای آمریکایی از مبداء این کشور به ایران تا حدی عجیب به نظر می‌رسد. با این حال شرکت ائل خودرو ارس از امروز تبلیغات خود در این باره را آغاز کرده است؛ تبلیغاتی که تا حدی نیز عجیب بوده و از عبارات خاصی در آن استفاده شده است.در یکی از این تبلیغات در کنار تصویر یک خودروی شورلت نوشته شده "بازگشت یک افسانه پس از 34 سال؛ همراه با شما در کارناوال انتخابات 92"!؟در این زمینه یکی از کارمندان این شرکت در تهران به خبرنگار ایسنا می‌گوید: این خودروها شامل دو نوع جیپ و برندهایی چون کرایسلر، شورولت، جی.ام.‌سی و بیوک است که هم‌اکنون در حال ورود به گمرک مرز ارس است.وی از برگزاری نمایشگاه‌هایی از این خودروها ظرف یک تا دو ماه آینده در تهران خبر داده و تاکید می‌کند که تمام این خودروها با پلاک ایران و نه پلاک موقت عرضه خواهند شد.این کارمند شرکت ائل خودروی ارس در پاسخ به این سوال که آیا واردات خودروهای آمریکایی و عرضه آن با پلاک ایران عجیب نیست، می‌گوید: خیلی‌ها در تماس با شرکت چنین اظهاراتی را داشته‌اند اما ما در حال انجام این کار هستیم.این وضعیت در حالی است که دبیر انجمن خودروسازان ایران با اظهار بی اطلاعی درباره ورود این خودروها به ایران می‌گوید: به هر حال درست است که آمریکایی‌ها از هرگونه همکاری دو جانبه در زمینه کالاهایی که در کارخانجات تولیدی در ایران کاربرد دارند خودداری می‌کنند اما به نظر من مشکلی با فروش خودروهای آماده به ایران ندارند زیرا این امر سودآوری زیادی برای آن‌ها خواهد داشت.در این شرایط یک واردکننده خودرو در کشور نیز به خبرنگار ایسنا می‌گوید: طبق قانون خودروهای آمریکایی جز در مناطق آزاد امکان تردد در دیگر نقاط کشور و دریافت پلاک ایران را ندارند بنابراین عرضه آنها در تهران غیر ممکن به نظر می‌رسد.
    وی خاطرنشان می‌کند: البته هر واردکننده‌ای می‌تواند خودروهای آمریکایی را از کشورهای همسایه جمع‌آوری کرده و وارد مناطق آزاد کند.در سایت رسمی ائل خودروی ارس در معرفی این شرکت عنوان شده: "شرکت ائل خودرو اولین واردکننده خودروهای دارای برند آمریکایی به طور مستقیم و از مبدا آمریکا و خودروهای تولید شده در ایالات متحده با سایر برندها به ایران است".جنرال موتورز بزرگترین خودروساز آمریکایی است که بیش از یکصد سال از آغاز به کار آن می‌گذرد. این شرکت در ۳۷ کشور جهان دارای کارخانجات تولید خودروهای سبک و سنگین است که تحت برندهای شورولت، بیوک، جی‌ام‌سی، کادیلاک، اپل، هالدن، سوزوکی، ایسوزو و واکسهال تولید و عرضه می‌شوند.این در حالی است که قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره آغاز واردات خودروهای آمریکایی به ایران ابراز بی اطلاعی کرد.مسعود موحدی امروز با اشاره به این‌که گزارشی درباره واردات خودروهای آمریکایی به ایران نشنیده‌ است گفت: واردات کلیه خودروهای با حجم موتور بالای 2500 سی.سی چه آمریکایی و چه غیر آمریکایی ممنوع است.وی افزود: برای ما مبداء واردات خودرو اهمیتی ندارد و مهم حجم موتور خودرو است که طبق سیاست‌های سال قبل واردات خودروهای با حجم موتور بالای 2500 سی.سی ممنوع است.

منبع : مجله ماشین 92/2/3

10. 4 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

داشبرد نوا رو قبلا (حدود 2 سال پیش) با چرم روکش کرده بودم و علتش هم ترکهای خیلی زیاد و خشکی بیش از حد روی داشبرد بود.البته نتونستم نمونه ی نو که دریچه کولر داشته باشه پیدا کنم.
    تابش افتاب روی اون چرم باعث رنگ باختن اون شده بود و خلاصه تصمیم به بازسازی مجدد با روشی دیگر گرفتم.چند روز پیش هم داشبرد رو خارج کردم و چرم رو از روش برداشتم .البته چرم رو با چسب اهن زده بودم و خیلی سخت جدا شد.این وضعیت داشبرد بعد از کندن چرم هست.

در حال حاضر داشبرد در حال بازسازی هست و اول تصمیم داشتم لوازم کار با فایبر (رزین و الیاف و ...)بگیرم که چون خیلی اشنایی نداشتم روش دیگری رو انتخاب کردم.
    من به کمک بتونه ترکها رو درست کردم و بعد از پرداخت به کمک موم و کاردک یک لایه ی خوب و محکم روی داشبرد ایجاد کردم و این کار رو در چند مرحله (بیش از 10 بار) انجام دادم و هنوز کارش تموم نشده . تصاویری از روش کار تهیه کردم که وقتی تکمیل شد قرار میدم.
    موم وقتی خشک میشه حسابی محکم میشه و قابلیت پرداخت با سمباده رو داره و از طرفی هم رنگ پذیر هست و برای رنگش هم از رنگ مات استفاده میکنم .

Last edited by MJ1970; 25-04-2013 at 17:53.

12. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان من میخوام روغن گیربکسم را چک کنم باید چه طور چک کنم ماشین تو چه حالتی باشه؟

14. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان من میخوام روغن گیربکسم را چک کنم باید چه طور چک کنم ماشین تو چه حالتی باشه؟
    جناب camaro lt قبلا در این رابطه توضیح فرمودن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امروز برای کاپوت نوا نمد نصب کردم.2 لایه موکت نمدی براش گرفتم و جای خار هم پشت کاپوت وجود داشت و نمونه ی خار نمد کاپوت 405 هم بهش میخورد.البته برای محکم کاری از پرچ هم استفاده کردم .

بعد از این کار لولاهای کاپوت رو که قبلا تهیه کرده بودم نصب کردم و کاپوت رفت سر جاش.

18. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

برای قرار دادن عکس وارد سایت imgiran.com شوید .در قسمت پایین صفحه روی browse کلیک کنید و عکسی که روی سیستم خود دارید را انتخاب کنید .میتونید اگه بخواهید تا 5 تا عکس ادامه بدید.
    بعد روی شروع اپلود کلیک کنید.وقتی که اپلود شد یه صفحه به شما نمایش میده که ادرس هر عکس در چند حالت روبروش نمایش داده میشه.شما اولین لینک رو که روبروش نوشته لینک مستقیم کپی کنید و در قسمت گزینه های بالای بخش جواب سریع که مطالب رو مینویسید یه گزینه وجود داره که وقتی کلیک موس روی اون قرار میگیره مینویسه insert image و از ردیف پایین گزینه ها (از چپ هفتمی هست).خلاصه روی insert image کلیک کنید و لینکی که کپی کردید رو اونجا داخل کادری که بالاش نوشته url و بعد از کلیک روی insert image ظاهر میشه paste کنید و تایید کنید تا عکس مورد نظر شما در مطالب شما نمایش داده بشه.

در مورد صندلی عقب نوا و بیوک این مشکل هست و من هم تو فکرش هستم و بعد از رنگ باید یه کاریش بکنم.بعضیها ابر نشیمن صندلی رو با یه چیز دیگه (مثلا پیکان) عوض میکنن ولی من خوشم از این کار نمیاد.فکر کنم بشه صندلی یه نمونه دیگه امریکایی مثل کادیلاک رو سوار کرد و اگه به نتیجه ای رسیدم اینجا اعلام میکنم.ولی به نظر من فقط نشیمن نیست که راحت نیست و قسمت پشتی اون هم در 2 طرف خیلی قطر زیادی داره و با توجه به فضای کم عقب نوا و بیوک اصلا جالب نیست و سواری عقب ماشین خوب نیست.

من دیدم صندلی کادیلاک رو روی بیوک و نوا میندازن داخلش هم نشستم خیلی راحته.حتمآ این کار رو توصیه میکنم.

20. 5 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •