تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 635 از 1126 اولاول ... 135535585625631632633634635636637638639645685735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,341 به 6,350 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام.

من دقیقا یادم نمیاد چه اطلاعاتی باید ارسال میشد.. شاید باید میرفتین آموزش پرورش معافیت تحصیلی رو بگیرین.. ولی بهترین پیشنهادم به شما اینه که فردا برین به مراکز فروش کتابهای پیام نور اونا خودشون ثبت نام رو براتون انجام میدن همه ی کارهاشو.. من اینکار رو کردم 3000 تومن دادم و کل ثبت نام رو برام انجام دادن.
    رشته های پیام نور کتاباش فرق میکنه؟یعنی باید بریم جای خاصی بخریم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

رشته های پیام نور کتاباش فرق میکنه؟یعنی باید بریم جای خاصی بخریم؟
    اینجا ( گرگان ) آره فرق داره ... یه کتابفروشی مخصوص پیام نور داره

3. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

اي آقا منبع عوض كردن اينا باز كه:|

ترم قبل 14 تومن كتاب مهندسي نرم افزار خريدم بلكه نرم 1 و 2 باهاش پاس شه اين ترم عوضش كردن 17.5 بايد برم واسه يه كتاب كه نصفشو لازم دارن :|

پايگاه داده هم تغيير كرده :|

چه وضعيه آخه :|

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

چرا کتاباش انقد کلفته آخه؟قفل کردم کتاباشو دیدم بخدا.کتاب ریاضی1 و مبانی کامپیوتر و برنامه سازی بالای 400صفحه س.من چجوری باید اینارو بخونم؟چجوری میخونن اینارو اصلا؟

درضمن ریاضی عمومی1 من زیرش نوشته "رشته ریاضی".من که رشتم IT هست پس این چیه؟منظورش رشته دبیرستانی منه یا کتابو اشتباه گرفتم؟چرا انقد کلفته این کتاب؟توروخدا اینو چجوری باید خودخوان خوند؟کتاب آموزشی هم کنارش گرفتم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

چرا کتاباش انقد کلفته آخه؟قفل کردم کتاباشو دیدم بخدا.کتاب ریاضی1 و مبانی کامپیوتر و برنامه سازی بالای 400صفحه س.من چجوری باید اینارو بخونم؟چجوری میخونن اینارو اصلا؟

درضمن ریاضی عمومی1 من زیرش نوشته "رشته ریاضی".من که رشتم IT هست پس این چیه؟منظورش رشته دبیرستانی منه یا کتابو اشتباه گرفتم؟چرا انقد کلفته این کتاب؟توروخدا اینو چجوری باید خودخوان خوند؟کتاب آموزشی هم کنارش گرفتم
    به شخصه كتاب رياضي 1 رو نخوندم :دي از رو جزوه استاد خوندم اما الان اگه بخوام دوباره امتحان بدم از رو كتاب تمرينا و مثالاشو يه دور مرور ميكنم

مباني هم همه سوالا از كتاب مياد نمره خوب بخواي بايد كتابو بخوري به خصوص مثال ها كه اكثر سوالا از مثالهاست

بعد سبك درس خوندن تو پيام نور اصولا شب امتحاني نيست و بايد كتاباتو طي ترم بخوني چون شب امتحان اصلا ابهت اون قطر كتاب باعث ميشه 1 صفحشم نخوني :دي

اون رشته رياضي مهم نيست، اين كتاب در اصل كتاب دانشجوهاي رشته رياضيه كه شما هم ميخوني

7. 2 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

به شخصه كتاب رياضي 1 رو نخوندم :دي از رو جزوه استاد خوندم اما الان اگه بخوام دوباره امتحان بدم از رو كتاب تمرينا و مثالاشو يه دور مرور ميكنم

مباني هم همه سوالا از كتاب مياد نمره خوب بخواي بايد كتابو بخوري به خصوص مثال ها كه اكثر سوالا از مثالهاست

بعد سبك درس خوندن تو پيام نور اصولا شب امتحاني نيست و بايد كتاباتو طي ترم بخوني چون شب امتحان اصلا ابهت اون قطر كتاب باعث ميشه 1 صفحشم نخوني :دي

اون رشته رياضي مهم نيست، اين كتاب در اصل كتاب دانشجوهاي رشته رياضيه كه شما هم ميخوني
    واسه چی باید خب منم بخونم؟رشته من که ریاضی نیست.چرا باید بخونم؟ریاضی مختص رشته خودم ندارم؟

اون جزوه رو هنوز داری واسم اسکن کنی؟

مخم پکیده از وقتی کتابارو دیدم

(راستی یکی از دوستای من دانشگاه سراسری نرم افزار میخونه.اونم ریاضی1 رو پاس کرده و مبانی کامپیوتر و برنامه سازی.جزوه های اون بدرد من میخورن؟)
    Last edited by hp722; 27-09-2012 at 21:11.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

واسه چی باید خب منم بخونم؟رشته من که ریاضی نیست.چرا باید بخونم؟ریاضی مختص رشته خودم ندارم؟
    چون جزو درساته بايد بخوني :دي اين كتاب براي اكثر رشته ها براي درس رياضي 1 تدريس ميشه

اون جزوه رو هنوز داری واسم اسکن کنی؟
    جزوه منو فقط خودم ميتونم دركش كنم به كار كسي جز خودم نمياد :دي

(راستی یکی از دوستای من دانشگاه سراسری نرم افزار میخونه.اونم ریاضی1 رو پاس کرده و مبانی کامپیوتر و برنامه سازی.جزوه های اون بدرد من میخورن؟)
    اگه سر فصل هاشون يكي باشه چرا كه نه! خيليم خوبه

10. این کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

میگم مثلا برای درس مبانی کامپیوتر و برنامه سازی 140 نفر حضوری برداشتن که برن سر کلاس دیگه.بعد برنامه هفتگی رو زده مثلا چهارشنبه از ساعت 1 تا 4 و مثلا شماره کلاس 13.هر هفته 1کلاس برگزار میشه.بعد قراره 140 نفر باهم برن تو 1کلاس؟چجوریه؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

میگم مثلا برای درس مبانی کامپیوتر و برنامه سازی 140 نفر حضوری برداشتن که برن سر کلاس دیگه.بعد برنامه هفتگی رو زده مثلا چهارشنبه از ساعت 1 تا 4 و مثلا شماره کلاس 13.هر هفته 1کلاس برگزار میشه.بعد قراره 140 نفر باهم برن تو 1کلاس؟چجوریه؟

البته کاملا که اینطوری نیست معمولا یه سری ها نمیان، ولی یه چیز جالبه که بگم

الان شما تعریف جامع و بدون نقصی رو از دانشگاه پیام نور انجام دادین.

13. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

عجيبه!
    تو مركز ما نهايت تعداد دانشجوهاي يه كلاس 69 نفره

15. 3 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •