آخه اگه بری دنده دو میشه دنده مرده حالا اگه سرازیری باشه زیاد فشار نمیاد ولی اگه تو کفی یا سربالایی باشه خوب خیلی زور میزنه تا راه بیافته .
دنده هم زیر دستم حس میکنم خیلی خشک حرکت میکنه میشه بگین روغن گیربکس و از کجا میشه چک کرد.
آخه اگه بری دنده دو میشه دنده مرده حالا اگه سرازیری باشه زیاد فشار نمیاد ولی اگه تو کفی یا سربالایی باشه خوب خیلی زور میزنه تا راه بیافته .
دنده هم زیر دستم حس میکنم خیلی خشک حرکت میکنه میشه بگین روغن گیربکس و از کجا میشه چک کرد.
فیلتر هوای اسپرت مصرف رو بالا میبره؟
فیلتر هوای اسپرت مصرف رو بالا میبره؟
سلام به داداشای گل
من یه رانای 92 دارم
وقتی شروع به حرکت میکنم و سرعت بالا میره داخل اتاق صدا میاد و همزمان با اینکه سرعت بالاتر میره این صدا هم بیشتر میشه...وقتی دنده خلاص هم باشه بازم این صدا هستش...صدای وووووووو...نمیدونم دقیق مال کجاشه ولی فک میکنم سمت لاستیک جلو راننده باشه. کسی میتونه راهنماییم کنه؟
سلام به داداشای گل
من یه رانای 92 دارم
وقتی شروع به حرکت میکنم و سرعت بالا میره داخل اتاق صدا میاد و همزمان با اینکه سرعت بالاتر میره این صدا هم بیشتر میشه...وقتی دنده خلاص هم باشه بازم این صدا هستش...صدای وووووووو...نمیدونم دقیق مال کجاشه ولی فک میکنم سمت لاستیک جلو راننده باشه. کسی میتونه راهنماییم کنه؟
احتمال قریب به یقین از بلبرینگ چرخ هستش.
سلام
همونطور که آقا مهیار گفتند احتمال زیاد داره از بلبرینگهای چرخهای جلو باشه
در یک جای کاملاً ساکت چرخ ها ی جلو رو تک تک بزنین روی جک و با دست بچرخونین . اگر صدای زبر داره پس بلبرینگها بی گیریس هست
حالا بالا و پائین چرخ رو بگیرین و تکون بدین . اگر بیش از یک میلبمتر لقی داره بلبربنگ صدمه دیده و باید تعویض بشه
اگر لقی نداره پس فقط گیریسکاری میخواد و هزینه اش خیلی کمتر از تعویض هست چون بلبرینگها گران هست
اگر زود به دادش نرسین و گریسکاریش نکنین بلبرینگها به فنا میره هزینه چند برابر میشه
درآوردنشون باید توسط مکانیک وارد و باوجدان انجام بشه تا صدمه نبینه .
باید لوله بذاره روی لبه ی بیرونی بلبرینگ و آروم ضربه بزنه تا دربیاد . اگر لوله بذاره روی لبه ی داخلی بلبرینگ , با ضربه زدن صدمه میببنه
سلام
فیلتر اسپورت چه چیزش با معمولی فرق میکنه ؟ اگر فقط سایزش بزرگتره تا هوای بیشتری به موتور برسه پس ضرر که نداره هیچ , نفع هم داره
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-05-2015 at 09:24.
سلام ... ساعت پرشیا داشبورد جدید را چگونه میشه تنظیم کرد ؟؟ تو دفترچه برای داشبورد قدیمی را توضیح داده .. مرسی
نمیدونم محمد جان! اینجوری باشه همه میرن فیلتر هوای اسپرت میذارن! ولی کمتر کسی میذاره
این جوابی که به من داده شده تا چه حد درسته؟
نقل قول :
اگه استاندارد باشه نباید فرق زیادی بکنه ولی اجناس چینی خصوصا وقتی بارون میباره و هوا حتی کمی مرطوبه نه تنها مصرف وحشتناک بالا میره نفس موتور بند میاد و موتور از رمق میوفته
کلا توصیه من اینه که فیلتر اسپرت حتی الامکان نصب نشه اگه اصرار به نصب دارید فقط k&nاصل آمریکایی که به طور مرتب با کیت شستشوی خودش تمیز بشه .البته قیمتش هم ...!
نکته مهم دیگه در نصب فیلتر اسپرت اینه که به طور استاندارد باید براش محفظه مناسب حتما ساخته بشه نه این که قاب هواکش فابریک پراید رو درآورد همونجاها به امان خدا ولش کرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)