سريال من اوريجينال ميباشه و مشكلي در آن خصوص ندارم.شايد هم به اين طريق ميخوان بگن كه ما سريالهاي اصل و غير اصل را تشخيص ميديم و سريالهاي غير اصل از هيچ امكاني برخوردار نيستند.
سريال من اوريجينال ميباشه و مشكلي در آن خصوص ندارم.شايد هم به اين طريق ميخوان بگن كه ما سريالهاي اصل و غير اصل را تشخيص ميديم و سريالهاي غير اصل از هيچ امكاني برخوردار نيستند.
دوستان من دو تا مشکل دارم
من توی ویندوز اولم که البته xp هست کسپر 10 رو نصب کردم
ولی بعد پشیمون شدم و قصد داشتم کسپر 2009 رو نصب کنم ولی کسپر انیستال نشد
وقتی یک دفعه ریاستارت کردم و ویندوز بالا اومد دیگه موس فعال نبود و مشکلات شد دو تا پاک نشدن کسپر و کارنکردن موس
و در ویندوز دومم که اونم xp هست کسپر 2009 رو نصبکردم و حدود 20 -30 تا ویروس پیدا کرد که البته همه اونها توی system info.... هستند
ولی پاک نمیشن چه کار باید کرد
و یک مشکل دیگه من نمی تونم این کپسر رو اپدیت افلاین بکنم
فایلهای اپدیت رو دارم ولی نمی شه؟
ممنون میشم راهنمایم بکنید
دوستان از کجا کلید های کسپر رو گیر بیارم
این سایت باز نمیشهچند تا سایت معرفی میکنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئن باشه
ممنون
مشکل خیلی از دوستان اینه که بعد اینکه به ویروس دچار شدند، اقدام به نصب آنتی ویروس می کنند.
مربوط به این بخش نمیشه.
به قسمت
رجوع شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد Uninstall كردن كاسپر شما برنامه Kaspersky Anti-Virus Remover را از لينك زير دانلود كرده و با آن اقدام به Uninstall كردن كاسپر نماييد:
در مورد ويندوز دوم هم ابتدا System Restore را در همه درايوها خاموش كنيد(غيرفعال كنيد) سپس اقدام به اسكن و ويروس زدايي كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مباحث مربوط به سريال و كرك كاسپر فقط در تاپيك اختصاصي "كرك و سريال كاسپر" مطرح ميشوند.
همیلتون جان مشکل ویندوز دومم ر. با nod حل کردم
ولی در مورد ویندوز اولم با اینکه تمامی ویروسها رو از بین بردم هنوز موس غیر فعاله و کسپر هم پاک نمیشه
یعنی این برنامه ای که گذاشتید نمی تونه تشخیصش بده
شاید چون برای من اینترنت سیکوریتی هست قابل تشخیص با این برنامه نیست؟؟!!!!![]()
مشکلم حل شد
ممنون![]()
سلام دوست عزيز... ببخشيد... من دير به دير ميام اينجا... پيغامتون رو الان ديدم...
توي همون dap، دوباره redownload كردم، اينبار درست دانلود شد.... ديگه اون پيغام رو نميده...
در هر صورت ... واقعاً ممنون و متشكرم.![]()
من کسپراسکای رو غیر فعالش کردم بعد موقعی که فعال کردم اینطوری شد:
D: D: D: D:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)