تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 635 از 2365 اولاول ... 13553558562563163263363463563663763863964568573511351635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,341 به 6,350 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام
    من جای شما باشم سراغ 718 نمیرفتم چه معمولی چه ex
    صدای جفتشونو شنیدم صداشون فقط بلندو عساب خورد کنه اگه تو این رنج میخای بخری یا اینفینیتی بگیر یا ام تی ایکس صدای شفاف و کیفیتی با باس نرم البته ام تی ایکس کمی بیسش بیشتره
    6975 هم صداش یه جورایی گمه مثل پخش پایونیر
    یه مدل هم جناب حمیدرضا دارن از هرتز حداقل میشه گفت مثل اون دوتای دیگه بونجول نیست و اصله
    جی بی ال هم که طبیعتن دیگه اصلش نیست ولی فرعش هم شرف داره به کنوود و پایونیر
    دیگه انتخاب خودته سلیقه ای هست یکی از یکی خوشش میاد یکی از یکی دیگه
    به نظرم برو دم ی سیستم فروشی که چند مدلو داره جا به جا کن ببین از صدا کدوم خوشت میاد
    آقا آقا زیر دیپلم بگو
    من یه سری از این حرف هاتو نفهمیدم
    اینفینیتی بگیر یا ام تی ایکس یعنی چی؟ این اسم بانده؟ میشه اینگلیسیش هم بنویسی؟اگه مارک بانده مدلش هم بگو لطفا
    یه مدل هم جناب حمیدرضا دارن از هرتز حداقل میشه گفت مثل اون دوتای دیگه بونجول نیست و اصله ==> اینم یه توضیحی میدید؟
    بازم ممنون
    Last edited by Mohammadkiller; 03-12-2011 at 01:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه matrix10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان،

یک سیستم پخش مناسب که ورودی usb و قابلیت نصب کنترل روی فرمان و زیبا هم باشه به همراه یک جفت اسپیکر خوب که مجموعا حدود 200 تومن در بیاد، لطفا معرفی کنید.

پیشاپیش سپاسگذارم
    سلام دوست عزیز
    من خودم 6350 گرفتم که هم usb می خورده و هم مموری sd . خریدم 165 با نصب و سوکت.
    یک کنترل روی فرمون هم گرفتم 28 . خیلی هم ازش راضی ام.
    ولی برای باند باید هزینه بکنی. فقط ضبط میشه 200.

3. 2 کاربر از matrix10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان،

یک سیستم پخش مناسب که ورودی usb و قابلیت نصب کنترل روی فرمان و زیبا هم باشه به همراه یک جفت اسپیکر خوب که مجموعا حدود 200 تومن در بیاد، لطفا معرفی کنید.

پیشاپیش سپاسگذارم
    سلام دوست عزيز
    پخش رو ميتونيد پايونير مدل 2350UB بگيري حدودا 113 تومن. اسپيكر هم الان بهترين تو بازار با توجه به قيمتي كه من برات ميتونم بگيرم هرتز اصلي هست سري دايچي مدل DCX 690 فروشش 95 تومن هست.من براتون ميتونم كمتر بگيرم. دوستاني هم كه گرفتن از صداش راضي هستند. نياز به آمپليفاير هم نداره.اگر خواستيد دستور بفرمائيد.

سلام یه همگی
    دوستان یکی از دوستام میخواد سیستم ماشینشو ارتقا بده در حال حاضر دوتا باند 6975 پایونر داره میخواستم شما یه لطفی کنید یه باکس و آمپلی و ضبت خوب بهم معرفی کنید
    راستی خودش میگه یه BDL و پریمیوم و پایونر بندازم.واقعیتش من نمیدونم اینا چی هستن
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    راستی بودجه هم تا 700 800 تومن هستش واسه 3 تا قطعه
    بهتون PM ميدم.

بل اخره گرفتم
    عجب کیفیتی داره این dls همون صدای هست که من ازش خوشم میاد سازگار با سلیقه من یعنی صداهای ضربو افکتای بین اهنگ با بیس نرمو قدرتی و تریبل ریز و بوووووووم بوووووووم های هوش ربا و نیرو بخش
    بعدا ی چندتا عکس هم اپ میکنم از این کوچولویه قدرتی
    مبارك باشه. چه مدلي ؟چند؟از كجا

آقا آقا زیر دیپلم بگو
    من یه سری از این حرف هاتو نفهمیدم
    اینفینیتی بگیر یا ام تی ایکس یعنی چی؟ این اسم بانده؟ میشه اینگلیسیش هم بنویسی؟اگه مارک بانده مدلش هم بگو لطفا
    یه مدل هم جناب حمیدرضا دارن از هرتز حداقل میشه گفت مثل اون دوتای دیگه بونجول نیست و اصله ==> اینم یه توضیحی میدید؟
    بازم ممنون
    من جاي شما بودم هزينه براي امپلي نميكردم. الان بايد حدود 20 تومن هم هزينه كابل برق و RCA كني .تازه دستمزد رو هم داري.به هر حال..
    مدلي كه به دوستمون پيشنهاد دادم بدون نياز به امپليفاير براتون كاملا مناسب هست. قيمتش هم واقعا عاليه.95 تومن.من برات كمتر هم ميتونم بگيرم.كاشكي به من ميگفتي قبل از خريد.
    اين مطلب تو صفحه 630 همين تاپيك هست دوست خوبمون man.u نوشتن:
    "دوستانی که دنباله باند خوب در حد قیمت 100 و البته بدون نیازبه آمپ بودن باید بگم هرتز dcx690 باند مناسبیه که به توصیه حمید خان گرفتم
    نسبت به باندای 6984 پایونییر و همچنین 718 کنوود که صداشونو زیاد شنیدمو خودمم روماشین قبلیم718 داشتم (البته بدون آمپ )باید بگم بیس ملایم تر (شاید به عبارتی برای بعضیا خوشایند تری) داره، کیفیت صداش نسبت به هر 2باندی که گفتم به نظرم بهتره به خصوص صدای خواننده، از لحاظ تیزیه صدا به 718 اصلا نمیرسه و از لحاظ بم بودنم به 6984 نمیرسه(البته 6984 یه مقدار کمی، بمه از نظرم)
    درمجموع نسبت به قیمتش(برای کسی که نمیخواد آمپ ببنده) باند مناسبیه"

5. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من جاي شما بودم هزينه براي امپلي نميكردم. الان بايد حدود 20 تومن هم هزينه كابل برق و RCA كني .تازه دستمزد رو هم داري.به هر حال..
    مدلي كه به دوستمون پيشنهاد دادم بدون نياز به امپليفاير براتون كاملا مناسب هست. قيمتش هم واقعا عاليه.95 تومن.من برات كمتر هم ميتونم بگيرم.كاشكي به من ميگفتي قبل از خريد.
    اين مطلب تو صفحه 630 همين تاپيك هست دوست خوبمون man.u نوشتن:
    "دوستانی که دنباله باند خوب در حد قیمت 100 و البته بدون نیازبه آمپ بودن باید بگم هرتز dcx690 باند مناسبیه که به توصیه حمید خان گرفتم
    نسبت به باندای 6984 پایونییر و همچنین 718 کنوود که صداشونو زیاد شنیدمو خودمم روماشین قبلیم718 داشتم (البته بدون آمپ )باید بگم بیس ملایم تر (شاید به عبارتی برای بعضیا خوشایند تری) داره، کیفیت صداش نسبت به هر 2باندی که گفتم به نظرم بهتره به خصوص صدای خواننده، از لحاظ تیزیه صدا به 718 اصلا نمیرسه و از لحاظ بم بودنم به 6984 نمیرسه(البته 6984 یه مقدار کمی، بمه از نظرم)
    درمجموع نسبت به قیمتش(برای کسی که نمیخواد آمپ ببنده) باند مناسبیه"
    الان باز جواب منو ندادین
    یعنی میگی بدون آمپ حال کنم؟
    حالا یه آمپ 50 تومنی گرفتم دیگه . از هیچی که بهتره . لا اقل میتونم تا ته ولووم بدم
    حالا من چه کنم 718 برای من که آمپ دارم خوبه یا بده؟؟ آخه از مغازه دار ها پرسیدم یکی میگه عالیه و بی نظیره یکی میگه صداش تیزه و خسته کننده و کوب نداره
    ولی اکثرا میگن خوبه مخصوصا سری EX . جون من زود تر منو راهنمایی کنید . من نمیدونم حرف کیو باور کنم؟
    الان چند تا 718 دست دو پیدا کردم ولی دو دلم که خوبه یا نه. به اون دستمون هم گفتم من ساب ندارم ، برای هیم یه باندی میخوام که خودش بکوبه و همین جور که میکوبه صدای واضح و زیبایی داشته باشه.
    ممنون
    Last edited by Mohammadkiller; 03-12-2011 at 14:07.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان باز جواب منو ندادین
    یعنی میگی بدون آمپ حال کنم؟
    حالا یه آمپ 50 تومنی گرفتم دیگه . از هیچی که بهتره . لا اقل میتونم تا ته ولووم بدم
    حالا من چه کنم 718 برای من که آمپ دارم خوبه یا بده؟؟ آخه از مغازه دار ها پرسیدم یکی میگه عالیه و بی نظیره یکی میگه صداش تیزه و خسته کننده و کوب نداره
    ولی اکثرا میگن خوبه مخصوصا سری EX . جون من زود تر منو راهنمایی کنید . من نمیدونم حرف کیو باور کنم؟
    الان چند تا 718 دست دو پیدا کردم ولی دو دلم که خوبه یا نه. به اون دستمون هم گفتم من ساب ندارم ، برای هیم یه باندی میخوام که خودش بکوبه و همین جور که میکوبه صدای واضح و زیبایی داشته باشه.
    ممنون
    سلام
    من نظرم رو گفتم خدمتت.حد اقل همون آلپاين كه گفتم رو بگير اگر مصر هستي با آمپ درايو كني اسپيكرت رو.

8. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام خدمت اساتيد محترم
    من يه 206 معمولي دارم كه ميخوام واسش سيستم بزارم و متاسفانه خيلي ازشون سر در نميارم.
    من خيلي اهل ور رفتن باهاش نيستم، همه ي اوني كه من ميخوام شفافيت و كرستالي بودن صداست، مخصوصا براي موسيقي سنتي، و بلندي برام بي اهميته.
    حداكثر 600 ميتونم هزينه كنم، حالا 100 اينور اونور مهم نيست،
    يه پخش يه ساب و يه آمپ و يه كامپ اگه بشه با اين پول گرفت عاليه، پخش مورد نظر خودمم x303 هستش.
    حالا اگه اساتيد زحمت بكشن و منو راهنمايي كنن ممنون ميشم، شديدا نياز دارم.
    اگه كامل باشه راهنماييتون لطف كردن.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من نظرم رو گفتم خدمتت.حد اقل همون آلپاين كه گفتم رو بگير اگر مصر هستي با آمپ درايو كني اسپيكرت رو.
    ممنون
    دیگه همون 718 ایکس رو گرفتم
    به چند جا که آلپاین داشتن سر زدم
    همه شون میگفتن آلپاین آشقاله لا اقل در مقایسه با 718 و در حدود این قیمت.
    منم رفتم پیش یکی از دوستانم که رادیو پخشی هست و 718 رو 20 تومن ارزون تر خریدم
    اینجا تو قم 718 حدود 120 تا 125 تومن هست که من اینو 105 خریدم
    هنوز نصبش نکردم تا ببینم چه جوریه. ایشالله که خوب باشه
    یارو تضمین کرد و گفت اگه خوب نبود بیا ازت پس میگیرم.
    در کل از همه دوستانی که منو راهنمایی کردن ممنونم . اجرتون با امام حسین.
    مرسی . بای

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به چند جا که آلپاین داشتن سر زدم
    همه شون میگفتن آلپاین آشقاله لا اقل در مقایسه با 718 و در حدود این قیمت.
    سلام
    خيلي جالبه.آلپاين بنا به نظر كارشناسان سيستمهاي صوتي قم آشغال شد رفت پي كارش.
    پس اين Rating ها چيه؟!!!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    دوستان قضاوت با شما
    Last edited by hamidR15; 04-12-2011 at 09:54.

12. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

سلام
    خيلي جالبه.آلپاين بنا به نظر كارشناسان سيستمهاي صوتي قم آشغال شد رفت پي كارش.
    پس اين Rating ها چيه؟!!!!!
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    دوستان قضاوت با شما
    : ))) جــالبه واقعا!

خیــــلی از کمپانیهای بزرگ ماشین سازی.... تا همین چند وقت پیش سیستم آلپاین داشتن و دارن!

من به چشم دیدم که سیستم صوتی یه X3 آلپاین بود!

14. 3 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

والا نمیدونم چی بگم
    من که گفتم خیلی سر در نمیارم
    اینا رو از مغازه دارها پرسیدم تازه اینکه خوبه 4-5 تاشون که اصلا تا حالا اسم آلپاین هم نشنیده بودند . میگفتند از این مارک های متفرقه نخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •