قیمت psp3000چنده و سایتی هست که بفروشه؟
به فروشگاه مجازی BC سر بزن اونجا آقا مجید (goril angori) داشت.به قیمت اگه اشتباه نکنم 240 تومن.
شما صبر کن کامل هک بشه و بشه توی ایران هک کرد بعد برو تو فکر خرید psp3000
فکر کنم وقتی PSP3000 هک شه قیمتش خیلی زیاد بشه نه ؟
الان کهslim قیمتش 200 تومان هست با این صفحه ای که PSP3000 داره اگه هک بشه فکر کنم قیمتش 300 به بالا بشه !!
Chry جان این کارن یا همون اقا سعید که میگی اکثر بازیا شو از من میگیره
Last edited by mike6787; 24-11-2008 at 15:59.
اساتید محترم من امروز دارم میرم یه psp بخرم.آخرین توصیه ها رو به من بگید.
با تشکر
شما؟
فکر کنم اشتباه میکنی ها.
خودم از وقتی adsl گرفتم بازی های جدید را براش میبرم.تا اونجایی هم که یادمه قبلا هرچند وقت یک بار هارد را میفرستاد تهران براش بازی میریختند.
بعد شما که تازه چند ماهه براتون از کانادا psp آوردن و حتی نمیدونستید که psp تقلبی نیست و در خرید مموری هم شک داشتید.
بعد چطور کارن که مرکز پخش psp هست و یه آرشیو 300-400 شایدم بیشتر بازی داره بازی ها را از شما میگیره؟؟
اگه به گفته شما-شما براش بازی میبرید باید من هم بشناسید چون پایه ثابت اونجا هستم.
راستی choory هم 2 تا O میخواهد.ویرایش کن.
مبارک باشه.
دیگه همه چیز را گفتم دیگه.فریمور کپی خور باشه.سعی کن مموری اصل بگیری.
یک توصیه دیگه هم از این هدفون ها که مال psp هست به هیچ وجه نگیر که همه چینی و کیفیتی فوق العاده بدی دارن.
Last edited by choory; 24-11-2008 at 12:11.
من هم فک میکنم اگه هک بشه قیمتت میره بالا![]()
بله اینجا ایرانه و از خواصیت های ایران هم همینه.تا تقاضا برای یک جنس بره بالا قیمت ها هم میکشه بالا.
اما اگه هم گران بشه بعد از چندماه قیمت متعادل میشه و آن موقع خرید به صرفه هست.
به نظر من که 3000 همچین آش دهان سوزی نیست که ارزش داشته باشه آدم براش پول بیشتر از ارزش اون بده یا صبر کنه که قیمت ها پایین بیاید.
اگه دارک الکس هک کنه و روش هک کردن هم ارایه بده واقعا عالی مشه چون به راحتی هرکسی میتونه دستگاه را کرک کنه درست مثل این 2000 و 1000 اون موقع هرکسی با خیال راحت میتونه از خارج ایران تهیه کنه و خودش کپی خور کنه.
یعنی اصلاً هدفون نگیرم؟یک توصیه دیگه هم از این هدفون ها که مال psp هست به هیچ وجه نگیر که همه چینی و کیفیتی فوق العاده بدی دارن.
خود psp دارای جک صوتی 3.5 میلیمتری استاندارد هست.شما هر هدفون استاندارد دیگه را میتونی بهش وصل کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)