Direx10 بریزم درست میشه یا باید کارت گرافیک بخرم؟
Direx10 بریزم درست میشه یا باید کارت گرافیک بخرم؟
سلام من با این سیستم نمیتونم Splinter Cell DA رو روون اجرا کنم .
cpu :4000
VGA :8500 gt
Ram:3 gig
مشکل از چیه ؟
سلام
من یک سری سی دی بازی دارم زمانی که اونها رو نصب میکنم حدود 70% اونها اجرا نمیشن و زمانی که میخوام اجرا کنم بعضی ها صفحه رو سیاه میکنند و مجدد به محیط ویندوز برمیگردند بعضی دیگه ارور ریپورت رو باز میکنن و اجرا نمیشن!
این در حالی هست که همین بازی ها روی یک سیستم دیگه و ضعیف تر چنین مشکلی رو ندارند
اول فکر کردم مشکل از ویندوز هست از نو فرمت و نصب کردم فایده نداشت درایور های سخت افزاری هم همه آپدیت هستند
سیستم من :
AMD Athlon 64 (tm) Dual core 4600
Ram 1 Gig Apacer bus 800
Graphic Geforce 7600 GT
Hard 500 Western
به نظر شما چه کار باید بکنم؟ هیچ مشکل خاصی در سخت افزارها نیست که بخوام به گارانتی مراجعه کنم بگم فلان سخت افزار مشکل داره
مشکل شما با نصب آخرین ورژن DirectX9 حل نمیشه. بلکه شما نیاز به کارت گرافیک قویتری دارید.
مقدار سی پی یو و رم سیستمتون کاملا مناسبه... مشکل از اینجاست که کارت گرافیک شما برای اجرای بازی ضعیفه.
این بازی برای اجرا در حداکثر تنظیمات گرفیکی به کارت گرافیک NVIDIA GeForce 7900 / ATI X1900 با 256 MB رم, نیاز داره.
90 درصد مشکل از گرافیکتونه.اگه با درایور جدید مشکل حل نشه از سخت افزارشه.
تنها فرقی که سیستم من با شما داره توی سی پی یو هستش
ولی برای من روون اومد درایور گرافیکت اپدیت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من روی ویستا بازی کردم
راحت تر از xpمیاد
فقط من نمیدونم چرا هوس نوشت که گرافیکتون ضعیفه
Last edited by mohsentanha; 13-08-2008 at 11:47.
اقا من امروز رفتم Rain Bow Six Vegas 2 رو گرفتم تو نصبش که مشکلی نبود اجراش هم کردم ولی بعد از اینکه درجه سختی بازی رو مشخص کردم و زدم بازی شروع شه یه کمی لود کرد وبعدش یه صفحه سیاه اومد و کنار هم نرفت در این حالت هم یه پیغامی هم میده که اون صغحه سیاه نمی زاره بخونمش![]()
خوب چطور میتونم گارانتی رو قانع کنم که تعویضش کنه ؟! گارانتی ها میان فوری وقتی درایور نصب شد میگن مشکلی نیست !
![]()
راجع به نصب hitman blood moneyرو ویستا کسی نظری نداره که کمکم کنه؟
سلام دوستان من تازه تو این سایت عضو شدم میخواستم ببینم ایا میشه بازی
psi-ops:the mindgate conspiracy
رو با کنترل(دسته) بازی کرد ؟من که نمیتونم .با کیبورد و ماوس هم که سخت میشه بازی کرد .
لطفا راهنماییم کنید
ممنون![]()
Last edited by bspider; 13-08-2008 at 13:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)