تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 634 از 983 اولاول ... 134534584624630631632633634635636637638644684734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,331 به 6,340 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان من مشکبم حل شد ولی 2 تا مشکل دیگه دارم .. مشکل اولیمو با نصب کردن کانتر دیگری درست کردم ... اما 2 تا مشکل دارم یکی اینکه وقتی رفتم تو بازی و شروع به بازی کردن کردماون یکی کامپیوتر دیگه می اد و تو قسمت lan منو میبینه و کانکت میکنه اما بعد از چند دققه بازی کانتر من از حرکت وایمیسه و می نیویسه که conection problem نمیدونم چطور باید حل کنم .. مشکل دوم اینه که کامپیوتر دومی اسن منو تو قسمت lan منو نمی بینه اما وقتی پینگ میکنم replay میده یعنی درسته ولی تو کانتر نه در ضمن من سرور هستم و از طزیقه وایرلس اون 2 تا pc رو share کردم ولیی این مشکل ها رو دارم
    دوست عزیز تو بخش favorities سرور ی که ساختی رو اد کنی تو هر سیستم درست میشه من خودم برای دو کامپیوتر انجام دادم یه سرور با hlds درست میکنی و با lan درست میشه بعد از دست کردن یه ای پی داره تو هر کامپیوتر وارد کنی میشناستش حتما"
    بفرض مال من سیستم مادر وقتی سرور درست میکنم اینه192.168.1.6:27015
    در سیستم های دیگه در بخش favorities ای پی بالا رو اد میکنی اگه شبکه درست باشه اونو میشناسه و بعد لتنسیش معلوم میشه اگه کار کرد میتونی وارد بشی
    موفق باشی

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

بچه ها از کجا میتونم پچ جدید رو که بشه باهاش تو سرور ها بازی کرد رو دان کرد و یه سوال دیگه این بازی هم مثل وارکرافت هر سرور یه پچ خاص روش هست؟ اگه اینطوری من باید کدوم پچ رو دانلود کنم تا با شما بتونم بازی کنم؟
    خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

من وقتی میخوام بازی کانتر رو نصب کنم 2تا ارور میده و وقتی هم میخوام بازی نصب شده رو اجرا کنم میگه حافظه کافی نداری
    من سیستم خوبه (( AC2 با گرافیک بالا اجرا میشه )) نمیدونم چرا این پیغام ها میاد تو یه سیستم دیگه هم اون 2 تا اروراولی میاد و بعد بازی پاک میشه خودبه خود

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من وقتی میخوام بازی کانتر رو نصب کنم 2تا ارور میده و وقتی هم میخوام بازی نصب شده رو اجرا کنم میگه حافظه کافی نداری
    من سیستم خوبه (( AC2 با گرافیک بالا اجرا میشه )) نمیدونم چرا این پیغام ها میاد تو یه سیستم دیگه هم اون 2 تا اروراولی میاد و بعد بازی پاک میشه خودبه خود
    دوست عزیز رو ایکون بازی در دسکتاپ کلیک راست کن بعد properties رو بزن و در منو باز شده شاخه compatibility رو بزن در این بخش compatibility mod رو تیک دارو به سرویس پک دو وارد کن این جوری درست میشه
    اموزش بازی کردن هم با لینک 2شیرد کار میکنه الان تستش کردم درسته و بازم در 4شیرد براتون اپلود کردم
    برای دانلود پج هم میتونید این ورژن که خیلی خوبه و به جرات میتونم بگم عالیه رو بگیرید ورژن 23 خودم 1 ساله دارم با همین پچ بازی میکنم
    لینک پچ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی

داره خودمونی میشه arman258's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    iran -tehran

پيش فرض

سلام دوستان لطفا یکی ارور

CL_FlushEntityPacket

رو توضیح بده ..

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

10

اشتباه شد لطفا
    پاک شود
    Last edited by arashbi2; 04-06-2010 at 00:22.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

الان وارد بازی شدم و اخرین پچ که فکر کنم 29 بود رو نصب کردم ولی هیچ سروری نمیتونم پیدا کنم ادد میزنم هیچی اضافه نمیشه
    وقتی هم تو تب spectate رفتم هر سروری خواستم برم یا گفت پچ درست نیست یا این ارور رو داد چی کار کنم ؟؟
    this HLTV Proxy is useing protocol 48 which is incompaitbly with yours 47
    وقتی هم که می خوام انتی چیت رو اجرا کنم ارور میده میگه load error , try again
    2 بار از سایت خودش دانلود کردم و نصب کردم همش همینو میده
    Last edited by arashbi2; 04-06-2010 at 00:32.

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من از روشی متفاوت که خیلی وقت پیش دیده بودم تو همین p30 و برای آنلاین بازی کردن بود استفاده می کنم .
    در این روش باید با مودم دیال آپ یه کانکشن مثل کانکشن اینترنت بسازیم و شماره تلفن کسی که می خوایم باهاش بازی کنیم و بدیم و اونم یه سری تنظیمات انجام میده و به هم کانکت میشیم .
    حالا ما اینجا فقط یه server ip و یه client ip از هم داریم که بستگی داره کی به کی کانکت شه مثلا من اگه به رفیقم کانکت شم و سرور رو من بسازم اون باید تو server ip / foverites رو وارد کنه تا منو پیدا کنه و بعد بازی کنیم .
    با دونفره بودن هم مشکلی نداریم .
    حالا مشکل من اینجاس که ما میخوایم دو تا تیم باشیم ( من ترور اون کانتر ) بعد با هم بازی کنیم . ولی جز تایپ کردن ( با دکمه y ) و یا تلفن زدن راه دیگه ای نداریم . هر دوتامون هم میکروفون داریم ولی به دلیل اینکه توی تیم متفاوت ایم نمیتونیم با هم حرف بزنیم .
    حالا من می خوام بدونم راهی نیست بشه دو تا تیم با هم حرف بزنند ؟
    خیلی ممنون

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

ه-ک sxe از کجا بگیرم ؟

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان لطفا یکی ارور

CL_FlushEntityPacket

رو توضیح بده ..
    دوست عزیز مربوطه به سرعت اینترنته وقتی شما وارد بازی میشید بیشتر پهنای باند به بازی اختصاص نمیگیره و بازی قادر نیست اطلاعات یا بسته ای اطلاعاتی رو از سرور رودبدل کنه ببین کسی یا چیزی در حین بازی از اینترنت استفاده مینه ا
    در اخر ببین پینگ یا لتنسی که با اون سرور میری بازی کنی چنده
    الان وارد بازی شدم و اخرین پچ که فکر کنم 29 بود رو نصب کردم ولی هیچ سروری نمیتونم پیدا کنم ادد میزنم هیچی اضافه نمیشه
    وقتی هم تو تب spectate رفتم هر سروری خواستم برم یا گفت پچ درست نیست یا این ارور رو داد چی کار کنم ؟؟
    this HLTV Proxy is useing protocol 48 which is incompaitbly with yours 47
    وقتی هم که می خوام انتی چیت رو اجرا کنم ارور میده میگه load error , try again
    2 بار از سایت خودش دانلود کردم و نصب کردم همش همینو میده
    دوست عزیز از پچ 23 استفاده کن خیلی خوبه درمرود اخطار this HLTV Proxy is useing protocol 48 which is incompaitbly with yours 47 کانترت رو از کجا دانلود کردی احتمالا" از سرور یا کانتره میری کدوم سرور بازی میکنی ؟؟؟؟
    اخطار load try again رو با compatibility mode که قبلا" گفتم انجام بده درست میشه اگه نشد که هیچ
    ببین ویندوز شما سون هست که اینقدر گیر میده؟
    یه سرویس پک 2 نصب کن این همه مشکل نداری
    سلام دوستان
    من از روشی متفاوت که خیلی وقت پیش دیده بودم تو همین p30 و برای آنلاین بازی کردن بود استفاده می کنم .
    در این روش باید با مودم دیال آپ یه کانکشن مثل کانکشن اینترنت بسازیم و شماره تلفن کسی که می خوایم باهاش بازی کنیم و بدیم و اونم یه سری تنظیمات انجام میده و به هم کانکت میشیم .
    حالا ما اینجا فقط یه server ip و یه client ip از هم داریم که بستگی داره کی به کی کانکت شه مثلا من اگه به رفیقم کانکت شم و سرور رو من بسازم اون باید تو server ip / foverites رو وارد کنه تا منو پیدا کنه و بعد بازی کنیم .
    با دونفره بودن هم مشکلی نداریم .
    حالا مشکل من اینجاس که ما میخوایم دو تا تیم باشیم ( من ترور اون کانتر ) بعد با هم بازی کنیم . ولی جز تایپ کردن ( با دکمه y ) و یا تلفن زدن راه دیگه ای نداریم . هر دوتامون هم میکروفون داریم ولی به دلیل اینکه توی تیم متفاوت ایم نمیتونیم با هم حرف بزنیم .
    حالا من می خوام بدونم راهی نیست بشه دو تا تیم با هم حرف بزنند ؟
    خیلی ممنون
    فکر نکنم بتونی برات میگردم چون من خودم تاحالا این کار رو نکردم تا جواب صدرصد رو بهت بگم ولی برات یه جستجو مکینم اگه پیدا گردم برات تو این تایپیک میزارم

ه-ک sxe از کجا بگیرم ؟
    از سایت خودش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سربلند باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •