سلام دوستان لطفا یکی ارور
CL_FlushEntityPacket
رو توضیح بده ..
دوست عزیز مربوطه به سرعت اینترنته وقتی شما وارد بازی میشید بیشتر پهنای باند به بازی اختصاص نمیگیره و بازی قادر نیست اطلاعات یا بسته ای اطلاعاتی رو از سرور رودبدل کنه ببین کسی یا چیزی در حین بازی از اینترنت استفاده مینه ا
در اخر ببین پینگ یا لتنسی که با اون سرور میری بازی کنی چنده
الان وارد بازی شدم و اخرین پچ که فکر کنم 29 بود رو نصب کردم ولی هیچ سروری نمیتونم پیدا کنم ادد میزنم هیچی اضافه نمیشه
وقتی هم تو تب spectate رفتم هر سروری خواستم برم یا گفت پچ درست نیست یا این ارور رو داد چی کار کنم ؟؟
this HLTV Proxy is useing protocol 48 which is incompaitbly with yours 47
وقتی هم که می خوام انتی چیت رو اجرا کنم ارور میده میگه load error , try again
2 بار از سایت خودش دانلود کردم و نصب کردم همش همینو میده
دوست عزیز از پچ 23 استفاده کن خیلی خوبه درمرود اخطار this HLTV Proxy is useing protocol 48 which is incompaitbly with yours 47 کانترت رو از کجا دانلود کردی احتمالا" از سرور یا کانتره میری کدوم سرور بازی میکنی ؟؟؟؟
اخطار load try again رو با compatibility mode که قبلا" گفتم انجام بده درست میشه اگه نشد که هیچ
ببین ویندوز شما سون هست که اینقدر گیر میده؟
یه سرویس پک 2 نصب کن این همه مشکل نداری
سلام دوستان
من از روشی متفاوت که خیلی وقت پیش دیده بودم تو همین p30 و برای آنلاین بازی کردن بود استفاده می کنم .
در این روش باید با مودم دیال آپ یه کانکشن مثل کانکشن اینترنت بسازیم و شماره تلفن کسی که می خوایم باهاش بازی کنیم و بدیم و اونم یه سری تنظیمات انجام میده و به هم کانکت میشیم .
حالا ما اینجا فقط یه server ip و یه client ip از هم داریم که بستگی داره کی به کی کانکت شه مثلا من اگه به رفیقم کانکت شم و سرور رو من بسازم اون باید تو server ip / foverites رو وارد کنه تا منو پیدا کنه و بعد بازی کنیم .
با دونفره بودن هم مشکلی نداریم .
حالا مشکل من اینجاس که ما میخوایم دو تا تیم باشیم ( من ترور اون کانتر ) بعد با هم بازی کنیم . ولی جز تایپ کردن ( با دکمه y ) و یا تلفن زدن راه دیگه ای نداریم . هر دوتامون هم میکروفون داریم ولی به دلیل اینکه توی تیم متفاوت ایم نمیتونیم با هم حرف بزنیم .
حالا من می خوام بدونم راهی نیست بشه دو تا تیم با هم حرف بزنند ؟
خیلی ممنون
فکر نکنم بتونی برات میگردم چون من خودم تاحالا این کار رو نکردم تا جواب صدرصد رو بهت بگم ولی برات یه جستجو مکینم اگه پیدا گردم برات تو این تایپیک میزارم
از سایت خودش
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سربلند باشید