سلام
map 6.64 کسی داره. برای من بزاره.
6.64 رو ازبگیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست اشتباه ارسال شد
لینک موجود نیست.
میشه بگی دراگون چه جوری میزنه؟ من ursa شما دراگون بیا ببینم چه جوری میخوای منو بزنی ...
هیرو هایی که 1v1 قابلیت زدن ursa رو دارن Troll Warlord و Phantom Assassin هستن.
Last edited by saeidviolonist; 16-12-2009 at 11:31.
بابا ولمون کن
بیا جی جی بهت میگم چه جوری میزنه
ادد کن منو ساعت 11 شب ان شو امشب
cao caox
بابا چرا دعوا میکنید
یکی بگه کی پس هیروی فیس برمیاد
لطفا با توضیح.
آیدیت اشتباهه دادا. نیازی به بازی نیست. شما فقط روشت رو همینجا بگو ما قبولت داریم.
ببین در کل نمیشه گفت که این هیرو قطعا اون هیرو رو میزنه. 1001 فوت و فن هست و player هم فرق میکنه.
شما ممکنه بری Blade mail ببندی من میرم Linken's scepter میبندم و ... ممکنه از همون اول نذاری من پا بگیرم یا من نذازم تو پا بگیری.
این replay بازی منه با ursa ببین :
اهل کل کل هم نیستم. فقط میخواستم بدونم با چه روشی با دراگون ursa رو میزنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.
Last edited by saeidviolonist; 17-12-2009 at 17:47.
ببینید دوستان این مقایسه ها اشتباه هست. بله درسته هر هیرویی فول آیتم واسه خودش خداس.
شما باید بازی تیمی رو مد نظر قرار بدید.
من با دراگون نایت نتونستم یورسا رو بزنم...البته اوله بازی فیرست بلاد رو گرفتم ولی بعدش رفت ساتانیک بست دیگه نمیتونستم جلوش وایسم...در ضمن فانتوم و ترول چه طوری یورسا رو میزنن؟ یورسا دو تا اتک بده دیگه هل نمیمونه براشون
ببینید دوستان...........این بحث هایی که کدوم هیرو ، فلان هیرو رو میزنه ، کاملا غلطه...............
همچی توی یه بازی ...........به طرز بازی و طرز بستن ایتم بستگی داره.............
که با فلان هیرو به چه سبکی بازی کنی............و برای اون هیرو چه ایتم هایی ببندی...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)