تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 634 از 827 اولاول ... 134534584624630631632633634635636637638644684734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,331 به 6,340 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

اگه نباشه جاش خالی می مونه s a j j a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

12 ايران تو چهان

سلام

ايران تو جهان چندمه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دشام: روزي سرمربي تيم ملي فرانسه مي‌شوم

--------------------------------------------------------------------------------

ديديه‌ دشام، سرمربي فرانسوي يوونتوس كه عملكردي موفق نيز با بينكونري‌ها در سري B داشته، احتمال اينكه روزي سرمربي تيم ملي فرانسه شود را رد نكرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ دشام كه از عملكرد موفق يوونتوس و احتمال زياد بازگشت اين تيم به سري A خوشحال است، در گفت و گويي با اظهار اكيپ عنوان داشت: "شايد روزي سرمربي خروس هاي آبي شوم، اما در حال حاضر پروژه ديگري دارم. من تنها دوست دارم در تيم‌هاي سطح بالا كار كنم و سرمربيگري را فقط به خاطر اسم و رسمش نمي‌خواهم.
    مربيگري در يووه كار دشواري است. چه در سري A باشد و چه سري B. امسال، سال عذاب‌آوري براي بينكونري‌ها است. احساس نمي‌كنم كه در سري B سرمربيگري مي‌كنم. بلکه بايد بدانيد که من در يوونتوس سرمربي هستم."

انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

رونالدينيو:
    با بارسا تاريخ ساز مي‌شوم

--------------------------------------------------------------------------------

رونالدينيو ستاره آبي و اناري پوشان به هواداران بارسلونا اطمينان داد كه قصد رفتن به ميلان ايتاليا را ندارد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ هفته گذشته بازهم شايعاتي مبني بر درخواست مجدد سران روسونري‌ها براي جذب مرد سال فوتبال جهان در سال گذشته به گوش رسيد، اما رونالدينيو در تكذيب اين اخبار اين چنين گفت: "از اينكه در بارسلونا هستم، به خود مي‌بالم. هر روز شاهد ابراز لطف و محبت هواداران هستم و همين مساله مرا خوشحال مي‌كند و احساس مي‌كنم جزئي از تاريخ فوتبال باشگاه هستم. مي‌خواهم با بارسا تاريخ‌ساز شوم و خودم را خارج از نيوكمپ نمي‌دانم."
    روبرتو دي آسيس، برادر و مدير برنامه‌هاي رونالدينيو نيز اظهار داشت كه عجله‌اي براي پيگيري مذاكرات تمديد قرارداد موكلش ندارد.
    قرارداد كنوني رونالدينيو در سال 2010 خاتمه مي‌يابد.
    آسيس در اين خصوص اظهار داشت: "ما رابطه خوبي با بارسايي‌ها داريم و من مطمئنم كه رونالدينيو تا ساليان سال در باشگاهش خواهد ماند."

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

رونالدو: مي‌خواهم بهترين بازيکن جهان شوم

كريستيانو رونالدو، مهاجم 21 ساله و پرتغالي منچستريونايتد اظهار داشت كه تمام تلاش خود را براي كسب عنوان بهترين بازيكن جهان به كار خواهد گرفت.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ رونالدو در مصاحبه‌اي در اين خصوص گفت: "حضور در جام جهاني 2006 آلمان تاثير زيادي در پيشرفت من داشته است. فكرمي‌كنم كه در حال حاضر نسبت به گذشته تجربه زيادي كسب كرده‌ام و مسلماً از اعتماد به نفس بالايي نيز برخورد هستم، البته هنوز به آمادگي صد در صد نرسيده‌ام و بايد بيشتر تلاش كنم، اما اطمينان دارم كه به زودي جزو بهترين بازيكنان جهان خواهم بود."
    وي در ادامه در خصوص مقايسه خود با لوئيس فيگو، كاپيتان سابق تيم ملي پرتغال افزود: "فيگو فوتباليست بزرگي است و اگر بزرگ ترين بازيكن جهان نباشد، در رده آنها قرار دارد. من نيز مي‌خواهم تا در حد امكان با كسب عناوين بيشتر و موفقيت‌هاي روزافزون حتي بهتر از فيگو بازي كنم و اين نهايت آرزوي من است."

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ديديه‌ دشام، سرمربي فرانسوي يوونتوس كه عملكردي موفق نيز با بينكونري‌ها در سري B داشته، احتمال اينكه روزي سرمربي تيم ملي فرانسه شود را رد نكرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ دشام كه از عملكرد موفق يوونتوس و احتمال زياد بازگشت اين تيم به سري A خوشحال است، در گفت و گويي با اظهار اكيپ عنوان داشت: "شايد روزي سرمربي خروس هاي آبي شوم، اما در حال حاضر پروژه ديگري دارم. من تنها دوست دارم در تيم‌هاي سطح بالا كار كنم و سرمربيگري را فقط به خاطر اسم و رسمش نمي‌خواهم.
    مربيگري در يووه كار دشواري است. چه در سري A باشد و چه سري B. امسال، سال عذاب‌آوري براي بينكونري‌ها است. احساس نمي‌كنم كه در سري B سرمربيگري مي‌كنم. بلکه بايد بدانيد که من در يوونتوس سرمربي هستم."

انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//

در آغاز فعالیت xman938's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ميدنم لازم نيست بهم بگين اينجا جاي درخواست نيست اما جان من ي كمكي به من بد بخت برسونين

دمبال سايت پيش بيني ميگردم لينك تاپيك اين پايين هست اگه كسي باده بگه
    هم ممنون هم شرمنده .

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

لیگ برتر انگليس: منچستريونايتد با درخشش روني شفيلد را برد
    فوتبال - تيم منچستريونايتد با درخشش وين روني مقابل تيم شفيلد يونايتد به برتري دست يافت تا همچنان صدرنشين مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر انگليس باقي بماند.
    به گزارش ایرنا ، تيم منچستر يونايتد در اين ديدار كه شنبه‌شب 18 نوامبر برگزار شد با دو گل دقايق ‪ ۳۰‬و ‪ ۵۶‬روني در مقابل تك گل دقيقه ۱۳‬گيلسپي حريف خود را شكست داد.

در ساير ديدارهاي شنبه تيم آرسنال مقابل تيم نيوكاسل به تساوي يك بر يك رسيد ، چلسي با يك گل بر تيم وستهام غلبه كرد ، اورتون يك بر صفر بولتون را برد ، منچسترسيتي ‪ ۳‬بر يك فولهام را مغلوب كرد ، ديدار تيم‌هاي ميدلزبورو با ليورپول به تساوي بدون گل رسيد ، پورتس موث ‪ ۲‬بر يك واتفورد را شكست داد و ردينگ ‪ ۲‬بر صفر بر تيم چارلتون فائق آمد.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

كومان: روياي من سرمربيگري بارسلونا است

رونالد كومان، سرمربي آيندهوون از علاقه بالاي خود براي بازگشت به بارسلونا، اين بار در نقش سرمربي خبر داد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ كاپيتان سابق بارسا كه با كاتالان‌ها حضور در فينال در ليگ قهرمانان سال 94 را تجربه كرده، اظهار داشت: "وقتي خوان لاپورتا در انتخابات رياست باشگاه موفق شد، چيكي بگيريستان با من تماس گرفت و از نظرياتم راجع به سرمربيگري در بارسا سوال كرد. من هم گفتم اگر روزي فرصتي دست دهد، حتماً به بارسا باز مي‌گردم، چرا كه حضور مجدد در نيوكمپ روياي من است. در آن زمان با آژاكس قرارداد داشتم و براي آنكه بتوانم آزادانه به باشگاهي ديگر بروم بايد مقدار زيادي پول به باشگاه مي‌دادم. آنها رايكارد را انتخاب كردند و با توجه به نتايجي كه اين سرمربي كسب كرده، به نظرم انتخاب نادرستي انجام نداده‌اند."

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

وارناك: روني سلطان انگلستان است

نيل وارناك، سرمربي شفيلد يونايتد عملكرد روني در ديدار روز شنبه را مورد تحسين قرار داد و او را سلطان فوتبال انگلستان ناميد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ وارناك در پي شكست 2 بر يك روز شنبه مقابل منچستريونايتد به تمجيد از عملكرد وين روني، ستاره 21 ساله اين تيم پرداخت و در مصاحبه‌اي اظهار داشت: "روني در اين بازي دو گل بسيار زيبا به ثمر رساند. بدون شك او بهترين بازيكن انگلستان و يكي از بهترين‌هاي فوتبال در جهان است. در طول تابستان انتقادهاي زيادي از اين مهاجم جوان به عمل آمد. گويا همه فراموش كرده‌اند كه او تنها 21 سال سن دارد. با اين حال باعملكردي كه در بازي هاي اخير از خود نشان داد به تمام انتقادات پايان داد.
    روني از توانايي‌هاي بالايي برخوردار است و در گلزني مهارت خاصي دارد. شايد به همين دليل هم مك لارن در بيشتر بازي هاي ملي از حضور او استفاده مي‌كند. اين ستاره جهان از محبوبيت خاصي در انگلستان برخوردار است كه به عقيده من مي‌توان از او به عنوان سلطان فوتبال انگلستان نام برد."

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

پويول:
    از رونالدينيو توقع بيجا نداشته باشيد

كارلس پويول، كاپيتان متعصب بارسلونا به هم تيمي‌هايش هشدار داده كه به رونالدينيو فشار وارد نياورده و از او توقع بيجا نداشته باشند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در حالي كه ساموئل اتوئو، خاوير ساويولا و ليونل مسي همگي مصدوم بوده و خط حمله نيوكمپ را تنها گذاشته‌اند، تمام فشارها براي به دوش كشيدن مسووليت گلزني بر عهده رونالدينيو است و در اين ميان پويول معتقد است كه اين چهره برزيلي خود مي‌تواند از پس وظايفش برآيد و نيازي نيست كه به او فشاروارد شود.
    كاپيتان در اين خصوص عنوان داشت: "رونالدينيو بهترين بازيكن دنياي فوتبال است، اما اين دليل نمي‌شود كه تمام فشارها و مسووليت‌ها را بر گردن او بنهيم. ديگران هم بايد توانايي خود را براي گلزني‌ نشان دهند و اين وظيفه را تنها بر گردن مهاجمان نيندازند."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •