من نمیدونم زیر ساخت کشور کیفیتش چیه که با برف و سرما تو شهر ما، پینگ خارجی شاتل داره میره به فضا؟
من نمیدونم زیر ساخت کشور کیفیتش چیه که با برف و سرما تو شهر ما، پینگ خارجی شاتل داره میره به فضا؟
--پاک شود-- اشتباه نقل قولت کردم!
دوستان این سرویس جشنواره شاتل :
میخواستم ببینم هنوزم ارائه میشه ؟ سرعتش چطوره تو تایم روز و شب ؟ ممنون میشم جواب بدیددر پیشنهاد اول مشتریان میتوانند ۲۴ ماه اینترنت پرسرعت شاتل (تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه) را به همراه ۲۲۴ گیگابایت ترافیک (که ۲۴ گیگابایت از این ترافیک قابل استفاده در همه زمانها و ۲۰۰ گیگابایت آن فقط قابل استفاده از ساعت ۱ تا ۸ بامداد است) و نصب و راهاندازی تنها به قیمت ۲۴،۰۰۰ تومان خریداری کنند.
اره ارائه میشه. سرعت سرور داخلی بدون محدودیت تا 16مگ باز هست و خارجی تا 4مگ
شبانش رو اطلاعی ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي از دوستان فكركنم تبريز بودن ، همين تاپيك نوشته بودن ازشون تعهد گرفتن قبل از 2سال تخليه نكنن وگرنه بايد مابه التفاوت پرداخت كنن
مهدي اين سرويس شما ميتونه پهناي باند دانلود از تلگرام و اينستا رو از 4مگ به 16مگ برسونه؟
قيمت سرويس درسايت + 5هزار تومن هزینه دایری و جمع آوری خط + 9% مالیات بر ارزش افزوده و عوارض شهرداري
سرويس ECO-Ultimate-224 كه 24تومن زده تو سايت با فرمول بالا 31600تومن ميشه
سرويس ECO-Optimal-12 هم (13800تومن) موقع پرداخت 20500 تومن ميشه
Last edited by urumchi; 02-02-2017 at 15:27.
آقایون وایرلس شاتل هم مزایای ای دی اس ال مثل شاتل لند و آپلود سنتر و... رو شامل میشه؟
ینی میشه اشتراک خرید و استفاده کرد یا این سرویس ها مختص ای دی اس ال هست؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
یه کاربری بود با نام رحمان اینجا اگر پست منو دیدی از اون دوستت تو شاتل بپرس کی بسته گیگ میزارن ؟ من 300 گیگ داشتم یهو تو دوماه شد 35 گیگ انقدر مصرف کردم راحت روزی 6 گیگ مصرف می کنم .
سرعت سرور خارجی رو به 16 مگ میرسونه و با idm اوکیه.
برای تلگرام و اینستا هم اگر سرعت تک کانکشن رو پهنای باند خارج کشور اوکی باشه به 16مگ میرسه.
سلام
من ART 5 دارم با سرعت متوسط دانلود 250 تا 320 کیلو بایت توسط IDM
می خوام 80 گیگ دانلود کنم بازی ps4
چگونه دانلود کنم که محدودم نکنن؟طی مدت چند روز؟
Last edited by وین رونی; 03-02-2017 at 19:09.
شما روزانه حدود 3 گیگ اگر دانلود کنی مشکلی نداری که با این حجم دانلود نزدیک به یک ماه طول میکشه! که هر روز هم باید 3 ساعت در حال دانلود باشی!
من قبلا هم گفتم که سرویس های آرت به هیچ وجه مناسب دانلود زیاد نیستن و فقط مناسب کسانی هستن که استفاده روزمره شون زیاد هست و نیاز به سرعت بالایی هم ندارن
شما به نظر من دو راه بهتر برای دانلود این حجم داری:
1. برای یک ماه سرویست رو به اکو تغییر بدی و یک اشتراک شاتل لند هم بگیری. بخش گیم سنتر شاتل لند دیتای اکثر بازی های PS4 رو داره و تا امروز همیشه کار منو راه انداخته. بخش گیم سنتر هم مثل بخش آپلودسنتر نیست که معمولا خراب باشه و همیشه درسته (در کل همه بخش های شاتل لند به غیر از آپلود سنتر معمولا درست کار میکنن). اینطوری میتونی در زمان خیلی کمتری دیتا رو دانلود کنی مخصوصا اگر کیفیت خطت خوب باشه. ققط قبل از این کار چک کن که دیتایی رو که میخوای داشته باشه
2. استفاده از بسته های شبانه ایرانسل یا همراه اول که با قیمت کم در زمان کم میتونی حجم زیادی رو دانلود کنی، البته به شرط آنتن دهی مناسب توی منتطقتون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)