تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 634 از 754 اولاول ... 134534584624630631632633634635636637638644684734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,331 به 6,340 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

من خودم بارها شاهد بودم مشترک و پیمانکار خرابی و توسعه شبکه کابل خودشون رو دربدر کوچه پست کافو کردن ولی نهایتا با حضور رییس مخابرات شخصا در اتاق تلفن ایراد رو پیدا کرده و تغیرات و تعویضات رو اعمال کرده مسئولین اتاق تلفن همون دیتا سنتر بی اهمیت هستن به دستگاه هاشون پورت هارو هم الکی میگن مشکلی نیست ..حالا اگر بقول اون کسی که گفته پورت ایرادی نداره باید اول از کافو شروع کرد دو سانت رو از ناحیه اتصال برید خمیدگی رو حذف کرد سلامت سیم های رانژه در اطراف کافو تا نقطه خروجی بررسی شه و بعدش مقاومت همون سیم رو چک کرد اگر روبراه بود باید به سراغ پست اومد و زیر پست و آیا سایر مشترکین واحد شما هم اینترنت دارن همین snr رو دارن و ایا افت دارن در تبادل ؟؟ اگر جواب آری باشد بایستی برای شما از پست پایین تر رزرو کابل بکشن براتون احتمال 60 درصد حل میشه مشکل اگر به شرط اینکه کافو یا دیتا سنتر ایراد نداشته باشن ..حالا شما باید پیگیر باشید که بتونید روی خط رزرو از پست جانب کابل بکشید باید مقداری زحمت کشید ..ممکنه فرسودگی لبه سیم به اتصال کافو موجب این تداخل باشه ممکنه سولفاته شده باشه ولی از انجایی که قبلا با سرعت بالا میکشیده بعیده نقص در مفصل باشه بهتره در اطراف کافو مخابرات هم بررسی انجام بشه 2 سانت از لبه حذف بشه همون قسمت لخت شده
    مودم رو ریستارت کنید و دوباره کانفینگ کنید و زنگ بزنید به 2020 بگید چراغ اینترنتم روشن نمیشه ببیندید چیکار میکنن تغیری حاصل میشه و اینکه بگید خط من رو چند بسته شده شاید خودشون عمدا رو کم میبندن برای حفظ شفافیت voice

سلام
    خیلی ممنون. نت از شرکت فن آوا هست. اونا تا حالا 2 بار درخواست تعویض پورت دادن. یه بار عوض شد پورت ولی لینک نداشتم و ظاهرا پورت خراب بود. بعد 2 روز دوباره وصل شد ولی باز همون نوسان رو دارم. نوسان هم به شکلی هست که مثلا از الان تا چند ساعت رو 4مگ مثلا راحت آپ میشه. بعد یهو افت snr از 11 به 6 رو دارم.بعد هم یکم افت شدید تر و کلا قطع میشه و دفع بعد رو ریت پایین تر آپ میشه. تا چند ساعت رو همون حدود می مونه تا دوباره از یهو خودش بهتر یا بد تر بشه. از اون جایی که این وضع از پست هم وجود داشت فقط کافو میمونه که خرابی تلفن قبول نکرد بره چک کنه گفت بوق تمیزه. این که ساعتی بهتر و بد تر میشه هم احتمال این که سولفاته شده باشه رو کم میکنه. دیگه واقعا نمیدونم کجا رو چک کنم

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون. نت از شرکت فن آوا هست. اونا تا حالا 2 بار درخواست تعویض پورت دادن. یه بار عوض شد پورت ولی لینک نداشتم و ظاهرا پورت خراب بود. بعد 2 روز دوباره وصل شد ولی باز همون نوسان رو دارم. نوسان هم به شکلی هست که مثلا از الان تا چند ساعت رو 4مگ مثلا راحت آپ میشه. بعد یهو افت snr از 11 به 6 رو دارم.بعد هم یکم افت شدید تر و کلا قطع میشه و دفع بعد رو ریت پایین تر آپ میشه. تا چند ساعت رو همون حدود می مونه تا دوباره از یهو خودش بهتر یا بد تر بشه. از اون جایی که این وضع از پست هم وجود داشت فقط کافو میمونه که خرابی تلفن قبول نکرد بره چک کنه گفت بوق تمیزه. این که ساعتی بهتر و بد تر میشه هم احتمال این که سولفاته شده باشه رو کم میکنه. دیگه واقعا نمیدونم کجا رو چک کنم
    متاسفانه کاری براتون نمکینن شاید بهتر باشهر سرویس از جای دیگه بگیری مثل خود مخابرات شاید با سرویس گرفتن جدید حل بشه مشکل
    Last edited by hamid3369; 03-10-2018 at 09:27.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2018

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا بنده را راهنمایی کنید
    مشکل اینجاست سیم های تلفن واحد نویز شدید داره برای adsl و نه تلفن و سیم های تلفن کامل از کنار سیم برق عبور داده شدند
    پارامتر های خط به شدت پایین هستند از جمله نسبت سیگنال به نویز
    برای حل این مشکل چه کار باید انجام بدم؟
    با تشکر
    Last edited by pakzadd; 04-10-2018 at 12:40.

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا بنده را راهنمایی کنید
    مشکل اینجاست سیم های تلفن واحد نویز شدید داره برای adsl و نه تلفن و سیم های تلفن کامل از کنار سیم برق عبور داده شدند
    پارامتر های خط به شدت پایین هستند از جمله نسبت سیگنال به نویز
    برای حل این مشکل چه کار باید انجام بدم؟
    با تشکر
    لازمه بگم اون برقی که گفته شده نویز میندازه برق صنعتی فشار قوی نه خانگی مسکونی نهیاتا 5 db نویز بندازه ممکنه نویز از قسمت های دیگه باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2018

پيش فرض

لطفا راهکاری ارایه میدید؟
    چه مواردی رو چک کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2018

پيش فرض

لطفا راهکاری ارایه میدید؟
    چه مواردی رو بررسی کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2018

پيش فرض

سلام به اساتید گرامی؛ لطف کنید نظرتون رو درباره خط من بگید؛ سرویس من 8 مگ آسیاتک

Adsl Line Status SHOWTIME.L0
    Adsl Mode G992.5
    Channel Mode FAST
    Up Stream 1023 kbps
    Down Stream 8656 kbps
    Attenuation Down Stream 33
    Attenuation Up Stream 22
    SNR Margin Down Stream 6.0
    SNR Margin Up Stream 11.6
    Vendor ID RETK
    Firmware Version 4926dc02
    CRC Errors 442
    Up Stream BER 1e-7
    Down Stream BER 4e-7
    Up Output Power 11.5
    Down Output Power 19.5
    ES 10415
    SES 551
    UAS 965

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

سلام به اساتید گرامی؛ لطف کنید نظرتون رو درباره خط من بگید؛ سرویس من 8 مگ آسیاتک

Adsl Line Status SHOWTIME.L0
    Adsl Mode G992.5
    Channel Mode FAST
    Up Stream 1023 kbps
    Down Stream 8656 kbps
    Attenuation Down Stream 33
    Attenuation Up Stream 22
    SNR Margin Down Stream 6.0
    SNR Margin Up Stream 11.6
    Vendor ID RETK
    Firmware Version 4926dc02
    CRC Errors 442
    Up Stream BER 1e-7
    Down Stream BER 4e-7
    Up Output Power 11.5
    Down Output Power 19.5
    ES 10415
    SES 551
    UAS 965
    شما هم مثل بقیه دوستان هستید برید مشکلات و راه حل هارو بررسی کنید وضعیت خط شما استاندارد نیست باید مسیر سیم کشی رو بررسی کنید یا اینکه مودم رو ببرید پیش سرخط روشن کنید تست بگیرید
    Last edited by hamid3369; 04-10-2018 at 19:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام مشکل عجیبی دارم موقه که کامپیوترم خاموشه با موبایل نویزم چک میکنم رو 15 موقه که کامپیوترم روشن میکنم با خود کامپیوتر چک میکنم رو 7 میاد مشکل لینک پریدن ندارم میخاستم ببینم اشکال از کجاس مدل مودمم tplink ممنون میشم راهنماییم کنی

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

یک نکته بگم خدمت دوستان هر چقدر کابل زخیم بگیرین snr بهتری به دست میاد مثلا از 32 به 39 یا 42

راه کارهای مناسب جهت بهبود کیفیت خط
    1- تلفن و سایر سیم کشی ها را از مدار خارج کنید فقط سیم کشی ان هم سیمی زخیم مخصوص تلفن هست استفاده کنید حتما محل بستن سیم را با چسب خوب عایق کنید اگر در زیر باران قرار دارد یک قوطی نوشابه ببرید سیم رو از داخل رد کنید که خیس نشه تو باران هر چند که زیاد تاثیر نداره ولی مضر هم نیست
    2-اگر لازم نبود اینترنت با سرعت کمتر بگیرید که قطعی کاهش یابد و هر از گاهی اعلام خرابی کنید بیان پست رو چک کنن یا اینکه یکی از نیرو های مخابرات رو استخدام کنید بیاد هستن اونایی که بازنشت شدن و کار میکنن ازاد سیم کشی از اینجور کارا کلی هم نفوذ داره میتونه چک کنه براتون
    3-در صورتی که تونستید نیروی متخصص بیارید بگید براتون مقداری از ناحیه سیم متصل به شده به اتصال پست رو حذف کنه سپس دوباره ببنده و میزان سولفاته پست رو حتما بررسی کنه و حتی با اهنم متر مقاوت الکتریکی رو چک کنه اگر بالا بود به شرکت مخابرات اعلام کنید
    4-بعضی وقت ها مجبور میشید از سرخط چک کنید اگر همچیز از سرخط ok بود میرید سیم میخرید سیم درشت و زخیم فویل دار بخرید نه نازک از سرخط 4 سانتی متر سیم رو لخت کنید تا میتونید زوجین را به هم بپیچانید سپس با چسب حسابی عایق کاری کنید یک حفاظ هم براش درست کنید اگر تلفن نیاز ندارید از مدار خاجش کنید حتما فقط مودم رو وصل کنید با اسپلیتر که نوسانات خط voice رو بگیرد
    5-اصرار کنید که خط تلفن شما خش خش شدید داره حتی اگر از اتاق تلفن مشکل باشه چک میکنن تغیراتی رو اعمال میکنن اینو باید مسئول خرابی به مرکز بگه تا چکش کنن
    6-اگر یک شرکت شهرداری فاضلاب اومدن کابل های مخابرت رو قطع کردن دیگر خدا به شما یک شانس داده حسابی پیگیری میکنید در به در ولشون نمیکنید که در نهایت بیان مفصل جدید میزنن مثل اینکه یک خط نو بهتون بدن مشکلتون حل میشه
    7-اگر خط adsl قطعی نداره و سرعت دان و اپ قابل قبولی داره بیخود روی اعصاب خودتون راه نرید و شکر گذار باشید
    Last edited by hamid3369; 13-10-2018 at 14:08.

11. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •