من خودم بارها شاهد بودم مشترک و پیمانکار خرابی و توسعه شبکه کابل خودشون رو دربدر کوچه پست کافو کردن ولی نهایتا با حضور رییس مخابرات شخصا در اتاق تلفن ایراد رو پیدا کرده و تغیرات و تعویضات رو اعمال کرده مسئولین اتاق تلفن همون دیتا سنتر بی اهمیت هستن به دستگاه هاشون پورت هارو هم الکی میگن مشکلی نیست ..حالا اگر بقول اون کسی که گفته پورت ایرادی نداره باید اول از کافو شروع کرد دو سانت رو از ناحیه اتصال برید خمیدگی رو حذف کرد سلامت سیم های رانژه در اطراف کافو تا نقطه خروجی بررسی شه و بعدش مقاومت همون سیم رو چک کرد اگر روبراه بود باید به سراغ پست اومد و زیر پست و آیا سایر مشترکین واحد شما هم اینترنت دارن همین snr رو دارن و ایا افت دارن در تبادل ؟؟ اگر جواب آری باشد بایستی برای شما از پست پایین تر رزرو کابل بکشن براتون احتمال 60 درصد حل میشه مشکل اگر به شرط اینکه کافو یا دیتا سنتر ایراد نداشته باشن ..حالا شما باید پیگیر باشید که بتونید روی خط رزرو از پست جانب کابل بکشید باید مقداری زحمت کشید ..ممکنه فرسودگی لبه سیم به اتصال کافو موجب این تداخل باشه ممکنه سولفاته شده باشه ولی از انجایی که قبلا با سرعت بالا میکشیده بعیده نقص در مفصل باشه بهتره در اطراف کافو مخابرات هم بررسی انجام بشه 2 سانت از لبه حذف بشه همون قسمت لخت شده
مودم رو ریستارت کنید و دوباره کانفینگ کنید و زنگ بزنید به 2020 بگید چراغ اینترنتم روشن نمیشه ببیندید چیکار میکنن تغیری حاصل میشه و اینکه بگید خط من رو چند بسته شده شاید خودشون عمدا رو کم میبندن برای حفظ شفافیت voice