بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
we define z = (y) to
be a long binary vector that encodes whether every pair of
pixels in y belong to the same or different segments.
با سپاس فراوان![]()
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
we define z = (y) to
be a long binary vector that encodes whether every pair of
pixels in y belong to the same or different segments.
با سپاس فراوان![]()
صفحه نمایش 3840x2160 جن (اسم یه آدمیه) در هرکدوم از نسخه های فوتوشاپ که قابلیت ترفند رابط کاربری 200% رو ندارن به این شکله. حتی با رابط کاربری 200% هم اون آیکون ها و فونت ها خیلی سخت دیده میشن
ما z = y را به گونه ای که یک بردار دودویی طولانی باشد تعریف میکنیم که کار رمز گذاری را انجام میدهد، خواه هر جفت از پیکسل ها در y متعلق به بخش یکسانی باشند، و خواه بخش های متفاوت.
من مطمئن نیستم منظورش از long معنی ساده طولانی هست، یا منظورش data type هست که در برنامه نویسی استفاده میشه، مثل integer long short و ...
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
sampling Z
injects additional randomness into the learning process and
helps ensure a sufficient diversity of trees, see x2.2.
عبارت can be used به معنی "می تواند استفاده شود" است؟
با سپاس
Last edited by shotok; 06-09-2015 at 19:21.
نمونه گیری از Z مقدار بیشتری "تصادفی بودن" (شانس، اتفاقی بودن، بستگی به شانس داشتن) به روند یادگیری اضافه میکند و کمک میکند گوناگونی به حد کافی درختان ، تضمین شود. رجوع شود به x2.2
سوال دومتون هم: بله درسته.
بسم الله الرحمن الرحیم
از پاسختون خیلی ممنون
"اضافه می کند" معنی "injects " است؟متاسفانه مفهوم کلی عبارت را متوجه نمی شوم....
با تشکر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
معنی عبارت زیر چیست؟
PCA denoises
Z while approximately preserving Euclidean distance.
Principal Component Analysisمعادل (PCA)
با سپاس![]()
While you respond to this email, please ensure that you are logged out of Google+ account which you want us to unlink.
قضیه از این قراره که من به پشتیبانی بازی " clash of clans" ایمیل زدم و درخواست دادم که اکانتم رو به یه جیمیل دیگه منتقل کنه. حالا بعد از چند مرحله چت کردن آخرش این رو فرستادن که دقیق متوجه نمیشم چی گفته.
While you respond to this email, please ensure that you are logged out of Google+ account which you want us to unlink.
قضیه از این قراره که من به پشتیبانی بازی " clash of clans" ایمیل زدم و درخواست دادم که اکانتم رو به یه جیمیل دیگه منتقل کنه. حالا بعد از چند مرحله چت کردن آخرش این رو فرستادن که دقیق متوجه نمیشم چی گفته.
تزریق، من اضافه کردن معنی کردم چون واضح تره.
منظورش اینه که نمونه گیری از Z میزان شانسی بودن - یا میزان دخیل بودن شانس - تو روند یادگیری رو زیاد میکنه.
تحلیل مولفه های اصلی ، از نویز Z میکاهد (شایدم کلا نویز رو از بین میبره)، در حالی که تقریبا فاصله اقلیدسی را حفظ میکند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)