صفحه 631 یه پست دادم
کسی جوابی نداره؟
با تشکر
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
صفحه 631 یه پست دادم
کسی جوابی نداره؟
با تشکر
اسوس بگیر عالیه , من مدل n10 دارم حرف نداره
این پارس مارمالاد هم معلوم نیست کاراش چجوریه
دیشب برا من نوشته بود حجم و یا زمان اینترنت شما تمام شده است , الان زنگ زدم دوباره وصلش کردن
تست الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی خوده سایت ایرانسل نوشته ضریب اشتراک 1به 1
امروز رفتم مرکز خدمات تو کیانپارس ثبت نام کردم گفتن تا یه هفته دیگه حداکثر نصاب میادش
512 نامحدود گرفتم
بعدشم رفتم بازار بزرگ یه مودم Tp-link TD-W8151N خریدم
ممنون از کمک همه دوستان
یدی روحانی رئیس جمهور شده گفتی بریم با اسرائیل رابطه بگیریم؟زدی اورشلیم؟امروز فردا میان تو سایت میندازنت تو گونی میبرنت
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
الان دقیقاً این مودمی که میگی 90 تومنه رو من بهت پول بدم واسم میخری؟جدی میگما.اگه مودم به درد بخوریه خوب به قول تو مودم خودمو میفروشم 40 تومن و پول هاب سوئیچم منیذارم روش و میدم این مودمو واسم بخری.
اگه زحمتت نمیشه واسم انجامش بده بعد میام اهواز ازت میگیرم یا میگم کسی از دوستام بیاد بگیره ازت.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
تست هامبورگ سرویس 256 با سرویس 2مگ فرقش چقدر کمه.
این پسره که اول اسمش ممده قشنگ و دقیقتر از خودم جوابت رو داده.همش تأئید میشه:
Last edited by KING iMAN; 13-08-2013 at 13:48.
همشهری ها جواب منو نمیدین؟
سلام دوستان
میگم من الان هم وایمکس مبین نت دارم هم وایمکس ایرانسل
اصلا راضی نیستم پینگشون که خیلی بد اما سرعت دانلودشون بدتر! 512 هر دو رو چک کردم بزور تا 40 میرسه! ایرانسل 5 خط آنتن میده و مبین نت 4 خط!
میخواستم بپرسم دوستان اهوازی ADSL مخابرات رو پیشنهاد میدن یا نه؟
چطوریاست این؟نمایندگیش کجاست که برم ثبت نام کنم؟
ممنونم کمکم کنین
اهواز - پادادشهر ساکن هستم
آدرسش: کیانپارس - فلکه دوم - بلوار توحید غربی - پلاک 144
دوستان شمارم رو که چک میکنم تویه سیترا میگه
"متاسفانه شماره تلفن موردنظر که در مرکز مخابرات آزادی واقع شده، به دلیل اینکه(شرکت بوخت خالی ندارد.) قابلیت برقراری سرویس اینترنت پرسرعت را ندارد."
یعنی چی؟ بوخت که نامه ای هست که شرکت راه انداز ADSL میبره واسه مخابرات! الان این که خود مخابراته!
بوخت اون نامه نيست! نامه براي درخواست بوختهنمي دونم كه اين اسمها رو پيدا ميكنه ، بوخت!
منظورش اينه كه پورت خالي ندارن بهت بدن.ممكنه چندين ماه نياز باشه بمونيد توي نوبت كه يه پورت خالي بشه(كه اميدوارم اينطور نشه)
بوخت جان ، اه قاتي كردم ايمان جان! من به كمتر از بنز مشكي راضي نميشم، گوني؟هرگز!
مي دوني كه من اهواز نيستم؟ دزفولم؟
بذار بعد از ظهر مدلهايي كه دوستم داره با قيمتشون رو برات مي فرستم اگه مناسب مي داد و مايل بودي ميدم پست يه روزه مي رسونه دستت. 3-4 تومن هم كرايه بيش تر نمي خوره.
البته اهواز هم مي تونم بدم بچه ها بيارن واست ولي من پست راحت تر و سريع تره. يه قيمت بگيرم ببينم هم تي پي هم ايسوسك رو چقدر ميدن.
بوخت
كي گفته ما بايد تست سرور خارجي بذاريم؟ شايد ما دوست داريم تست سرعت بالا از سرور داخلي بذاريم
راه نداره؟بايد بذارم؟ باشه
![]()
فردا میرم 512 نامحدود میگیرم.اینجوری که من حساب کردم هر 12 ساعت تقریبا 2 گیگ میشه دانلود کرد ... بد نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)