درباره دموی gotz باید بگم این دمو زمانی رخ میده که روز بعد شما طوفانی باشه (در زمستان) اینو از تلویزیون در بخش هواشناسی میتونید مشاهده کنید)
برای من که اینطوری بوده
درباره دموی gotz باید بگم این دمو زمانی رخ میده که روز بعد شما طوفانی باشه (در زمستان) اینو از تلویزیون در بخش هواشناسی میتونید مشاهده کنید)
برای من که اینطوری بوده
یه خواهش از دوستان هاروست مونی دارم لطفا اگه پایه هستند تاپیکی بعنوان دموها و حوادث بازی از روی اصولش بزنیم چون اینجا خیلی دیگه شلوغ شده(نه از روی لوحه خونه)
برای این میگم اینجا سوالات تکراری زیاده و هرکی میاد حوصله نمیکنه تمامی پستهارو بخونه پس یه پست تکراری میزنه و بقیه ماجرا
منم این مزرعه دار رو خیلی بازی کردم و الان هم 23 سالمه به یاد اون دوران بازم مشتاقم این بازی رو بکنم(روی pc دارم بازی میکنم)![]()
من هستم. برای اینکه اطلاعات کاملی درباره دموها و حوادث بازی در یک تاپیک جداگانه درست کنیم.
واقعا 630 صفحه رو کسی حوصله نمی کنه بخونه(با این وجود خودم شاید 10-20 صفحه رو باز کردم خوندم تا یه بهره ایی بردم)
برای ارتباط بیشتر از پروفایل خبرم کنید.(البته باید با مدیر انجمن صحبت کنیم اگر ایشون موافقت کردند عملی کنیم)
منتظر جواب مدیر تالار بازیهای کامپیوتری باشید.
Last edited by pcsoft; 15-09-2011 at 17:23.
سلام این سیو خیلی کامل تر از سیو قبلیه 10 گاو طلا گرفتم 10 گوسفند 5 مرغ طلا دستگاه های سس پنیر و کاموا رو هم گرفتم قلب همه آدما و حیوونا و کوتوله ها هم پره آماده ازدواج هم هست ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با ترینر دیگه؟
قلب دخترهارو با ترینر قرمز کنی دموهارو نمی بینی.
کسی از دوستان نیست توی جمع آوری اطلاعات دموها کمک کنه؟
اگر 2 نفر باشیم بهتره.
سلام، من بعنوان یک هاروست مونی بی تجربه که در سال اول 31% پیش رفته می خام به دوستانی که با برنامه های تقلب بازیشونو پیش می برن 1 نصیحت کنم
آخه بازی ای مثل هاروست مون که فضای آنچنان بزرگی (مثل سیمز یا جی تی ای) نداره چرا باید توش از کد تقلب استفاده کرد، یکی از نظرات رو دیدم که نوشته بود در ماه اول 10 تا گاو و گوسفند و مرغ داره که کاملا این قضیه غیر ممکنه.
از نظر من لذت بازی وقتی که زحمت می کشی و پیشرفت می کنی بیشتر میشه تا اینکه از کدهای تقلب برای پیشرفت استفاده کنی.
.
.
.
حالا چند تا سوال از با تجربه های محترم دارم![]()
1- اون یارو که قلاب ماهیگیری رو بهت می ده رو تو چه روزی و چه ماهی باید پیداش کنم؟
2- برای آشپزی مثل اینکه قابلمه و قاچو میخاد، چجوری و از کی می تونم بخرم، اصلا چنین ابزاری وجود خارجی داره؟
بدون کد تقلب تقریبا محال هستش که شما بتونی بازی رو کامل کنی.خیلی از بچه ها با ترینر هم نمی تونن 100% کنن مزرعه رو.
شما این بازی رو با سیمز مقایسه می کنی؟اون زندگی آزاده نه زندگی سه ساله!
1- روزهای جمعه،شنبه،یکشنبه ساعت 7 تا 10 صبح و 7 تا 10 شب
2- از تلویزیون باید بخرید(نگاهش کنید بعد میرید مسافرخانه با تلفن زنگ می زنید پول میدید بعد چند روز میاد)
دوستان چه نسخه هایی از این بازی رو اطلاع دارین که به pc اومدن تا حالا؟
از یکی از آخرین نسخه هاش لینک دانلود دارین؟
ممنون PC جان!.
نه قصد مقایسه نبود فقط خواستم وسعت بازی رو بگم! تو هارموست همه چی تعیین شدس ولی سیمز حق انتخاب بیشتری بازیخور داره!!
بازم ممنون راستشو بخای تلویزیون رو فهمیده بودم ولی هر چی فروشگاه می رفتم یارو حرفای تکراری قبل رو می زد، (فک می کردم با دیدن برنامه تلویزیون آیتم تو فروشگاه گذاشته میشه!) کلا نمی دونستم تلفن داریم تو بازیاونم تو مسافرخونه
![]()
.
.
.
راستی من زدم 31% اما آخرای زمستون بود، بهار که شد درصد به 40 رسید. گاومم زایید شد 41%![]()
.
.
1 پیشنهاد! می گم هر کسی بنویسه که تو بازی مخ کدوم دختر رو زده![]()
بره من Elli خانمهشما چی؟
من معمولا مخ کارن رو می زنم...
از شربت خیلی خوشش میاد...
ساندویچ هم بپزی بهش بدی خر کیف می شه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)