تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 634 از 4105 اولاول ... 13453458462463063163263363463563663763864468473411341634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,331 به 6,340 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا پدر من 20 فروردین 59سالش تموم میشه و من تک فرزندم . به نظرتون به من میرسه که کفالت بگیرم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام

آیا میشه با لیسانس مکانیک-ساخت و تولید در قسمت فنی مهندسی ناجا خدمت کرد؟

متشکرم

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

با سلام

آیا میشه با لیسانس مکانیک-ساخت و تولید در قسمت فنی مهندسی ناجا خدمت کرد؟

متشکرم
    دوست عزیز
    میخوای جای خاصی مثلا همین "فنی مهندسی ناجا" خدمت کنی؟دفترچه فرستادی؟تاریخ اعزام داری؟تو ناجا پارتی داری؟برای فنی مهندسی سپاه مسیر هموارتره و پذیرش مسخصی داره و برا تمام رشته های فنی برای فنی مهندسی سرباز پذیرش میکنه.
    برای اینکه ببینی ناجا هم رشته شما رو پذیرش میکنه یه سر برو از خودشون بپرس.

---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

آقا پدر من 20 فروردین 59سالش تموم میشه و من تک فرزندم . به نظرتون به من میرسه که کفالت بگیرم ؟
    خیر -طبق تغییرات موجود امکان نداره-فقط اگه شما بتونین از این قانون استفاده کنین

ردیف نوع معافیت
    1 یگانه فرزند ذکور مراقب یا نگهدارنده پدر نیازمند مراقبت که قادر به اداره امور خود نباشد.
    قوانین جدید نظام وظیفه دراین پست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

برای فوق لیسانس که فرقی نمی کنه ها
    همون 16 ماه می شه

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

برای فوق لیسانس که فرقی نمی کنه ها
    همون 16 ماه می شه
    بله برای کرشناسی ارشد 16 ماه خدمتدارین

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همه این بدختی ها و تناقضات از اونجایی پیدا میشه که توی این مملکت دقیقا معلوم نیست کی ، چکارست؟
    مثلا صدرالسادات رئیس سازمان نظام وظیفه ناجا میگه از اول آذر میشه 24 ماه
    بعد کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل (اصلا این اداره چند سال قبل یادم میاد رئیس نداشت ! همه اش کمالی با عنوان جانشین می اومد می بافت و میرفت .خوب همین رو بکنین رئیس دیگه !! ) میاد میگه تا آخر امسال همون 18 ماه هست و معلوم نیست.
    بعد دو روز دیگه امام جماعت مسجد میدون سپاه میگه ، قانون همون چیزی هست که فرماندهی کل قوا تصویب میکنه و ممکنه کم یا زیاد بشه.
    دو روز بعدش فرمانده تیپ دریایی تکاور قم (که دقیقا معلوم نیست کجای این سیستم نظام وظیفه چکاره هست) اینا میگه قرار از اول بهمن بشه 32 ماه ...... همین طوری بگیر برو تا آخر
    دوست عزیز وقتی رئیس ستاد سوخت کشور میره مدیر عامل یک باشگاه لیگ برتری میشه دیگه چه توقعی میشه داشت

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا
    چرا هر چی سنگه ماله پای لنگه
    من نمیدونم تو این تاپیک متولد 66 داریم یا نه ولی انگار اینا با 66 ها لج هستن به خدا دیگه میخوام گریه کنم چرا هر چیزی به ما میرسه عوض میشه اون از قانون اولشون که تا رسید به ما گفتن بعد از پیش دانشگاهی مهلت تمدید ندارین و باید برین خدمت اون از دادن گواهینامشون که تا به ما رسید شد 1 ساله بعد که ما گرفتیم دوباره شد 5 ساله اینم حالا که میخوایم بریم خدمت میگن 24 ماه . خدا میدونه که چه بلاهایی سر ما آوردن.هنوز نمیدونم چرا اینجا(ایران) قانون ها دلخواه عوض میشه ولی به قول یکی از دوستان ما هم خدایی داریم این با احساسات دیگران بازی کردن رو باید روزی جواب بدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بچه ها شده 24 ماه واقعا؟ یعنی من فردا بخوام برم پست کنم باید 24 خدمت بکنم؟
    خواهشت دقیق بگید
    من دیپلم ردی هستم و زیر دیپلم حساب میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واقعا متاسفم برای اینهمه بی قانونی وقتی تو دفترچه ای که ما خریدیم و پست کردیم نوشته 18 چه جوری یه شبه میشه 24 آخه بابا یه کم مغز رو به کار بندازید به خدا نو بمونه اون دنیا جایزه نمیدن ها
    اما دوستان من همه شما به هرحال تو این مملکت یه کاره ای میشید
    خودتون که درد و رنج این تصمیمات بی جا و مزخرف رو کشیدید لطفا به فکر کسانی که از تصمیمات شما ممکنه درد و رنج بکشند اهمیت بدید و تصمیمی بگیرید که کسی اذیت نشه
    خدایی امیدوارم این اضافه خدمت رو به اندازه اش خرج طول درمان عزیزانشون کنند
    اگه 24 ماه بکنن واقعاً هیچکس رغبتی به رفتن نخواهد داشت.
    همین منی که همه ی بچه ها دیدن چقدر بیخیال و ریلکسم وقتی این خبرو شنیدم استرس ورم داشت!!چه برسه به دیگران!
    تو این مملکت هر روز یکی میره پشت تریبون یه حرفی میزنه.
    عجب مملکت گل و بلبلی داریم ! ببین دارن چیکار میکنن که همه به 18 ماه راضی بشن !
    اینا همش سیاسته ! خودشون هم میدونن 24 ماه بشه با یه جمعیت زیادی از سربازهای فراری روبرو میشن ، جنگ روانی راه انداختن تا شماها سریعتر برید خودتون رو معرفی کنین و 6 ماه اضافه خدمت نکشین !
    خدا لعنتشون کنه ، 2 سال زمان کمی نیست خیلی کارها میشه کرد

من که همشون رو واگذار کردم به خدا

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا
    چرا هر چی سنگه ماله پای لنگه
    من نمیدونم تو این تاپیک متولد 66 داریم یا نه ولی انگار اینا با 66 ها لج هستن به خدا دیگه میخوام گریه کنم چرا هر چیزی به ما میرسه عوض میشه اون از قانون اولشون که تا رسید به ما گفتن بعد از پیش دانشگاهی مهلت تمدید ندارین و باید برین خدمت اون از دادن گواهینامشون که تا به ما رسید شد 1 ساله بعد که ما گرفتیم دوباره شد 5 ساله اینم حالا که میخوایم بریم خدمت میگن 24 ماه . خدا میدونه که چه بلاهایی سر ما آوردن.هنوز نمیدونم چرا اینجا(ایران) قانون ها دلخواه عوض میشه ولی به قول یکی از دوستان ما هم خدایی داریم این با احساسات دیگران بازی کردن رو باید روزی جواب بدن
    بچه ها شده 24 ماه واقعا؟ یعنی من فردا بخوام برم پست کنم باید 24 خدمت بکنم؟
    خواهشت دقیق بگید
    من دیپلم ردی هستم و زیر دیپلم حساب میشم

من که همشون رو واگذار کردم به خدا
    خیر فکر نمیکنم دوستان !!
    .
    این دوستمون فکر میکنم کامل توضیح داده باشن

پاسخ به سوال دوستان

آیا خدمت سربازی از18 ماه به 24 ماه افزایش یافته؟؟

همون جوری که قبلا هم گفتم پیش از این هم مدت سربازی 24 ماه بود و همگی مشمولین 6 ماه کسری داشتن
    و به این ترتیب 18 ماه خدمت میکردن و با داشتن مدارک تحصیلی این میزان کسری افزایش می یافت.
    قانونی که به عنوان اصلاحیه دیروز توسط رئس جمهور ابلاغ شد تغییر درمورد میزان سنوات خدمتی نداشته و همون 24 ماه ابلاغ شده اما هنوز ابلاغیه ای مبنی بر تمدید قانون 6 ماه کسری که به دستورفرماندهی کل قوا(رهبر) ابلاغ میشه انجام نشده . ابلاغیه قبلی طبق گزارش بعضی منابع خبری تنها تا پایان آبان ماه اعتبارداشته....... پس موضوع افزایش سنوات خدمت مربوطبه ابلاغ قانون دیروز نیست وباید منتظر درخواست تمدید قانون قبلی توسط وظیفه عمومی و پذیرش اون توسط فرماندهی کل قوا باشیم........
    من که فردا صبح میخوام برم پست میکنم این دفترچه ی لعنتی رو !! ایشالا که تا پایان سال قانون عوض نمیشه وشامل حالمون نشه
    Last edited by SA.JJ.AD; 17-12-2011 at 01:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •