آقا پدر من 20 فروردین 59سالش تموم میشه و من تک فرزندم . به نظرتون به من میرسه که کفالت بگیرم ؟
آقا پدر من 20 فروردین 59سالش تموم میشه و من تک فرزندم . به نظرتون به من میرسه که کفالت بگیرم ؟
با سلام
آیا میشه با لیسانس مکانیک-ساخت و تولید در قسمت فنی مهندسی ناجا خدمت کرد؟
متشکرم
دوست عزیز
میخوای جای خاصی مثلا همین "فنی مهندسی ناجا" خدمت کنی؟دفترچه فرستادی؟تاریخ اعزام داری؟تو ناجا پارتی داری؟برای فنی مهندسی سپاه مسیر هموارتره و پذیرش مسخصی داره و برا تمام رشته های فنی برای فنی مهندسی سرباز پذیرش میکنه.
برای اینکه ببینی ناجا هم رشته شما رو پذیرش میکنه یه سر برو از خودشون بپرس.
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
خیر -طبق تغییرات موجود امکان نداره-فقط اگه شما بتونین از این قانون استفاده کنین
قوانین جدید نظام وظیفه دراین پستردیف نوع معافیت
1 یگانه فرزند ذکور مراقب یا نگهدارنده پدر نیازمند مراقبت که قادر به اداره امور خود نباشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای فوق لیسانس که فرقی نمی کنه ها
همون 16 ماه می شه
بله برای کرشناسی ارشد 16 ماه خدمتدارین
دوست عزیز وقتی رئیس ستاد سوخت کشور میره مدیر عامل یک باشگاه لیگ برتری میشهدیگه چه توقعی میشه داشت
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا![]()
چرا هر چی سنگه ماله پای لنگه
من نمیدونم تو این تاپیک متولد 66 داریم یا نه ولی انگار اینا با 66 ها لج هستن به خدا دیگه میخوام گریه کنمچرا هر چیزی به ما میرسه عوض میشه اون از قانون اولشون که تا رسید به ما گفتن بعد از پیش دانشگاهی مهلت تمدید ندارین و باید برین خدمت اون از دادن گواهینامشون که تا به ما رسید شد 1 ساله بعد که ما گرفتیم دوباره شد 5 ساله اینم حالا که میخوایم بریم خدمت میگن 24 ماه . خدا میدونه که چه بلاهایی سر ما آوردن.هنوز نمیدونم چرا اینجا(ایران) قانون ها دلخواه عوض میشه
ولی به قول یکی از دوستان ما هم خدایی داریم این با احساسات دیگران بازی کردن رو باید روزی جواب بدن
![]()
بچه ها شده 24 ماه واقعا؟ یعنی من فردا بخوام برم پست کنم باید 24 خدمت بکنم؟
خواهشت دقیق بگید
من دیپلم ردی هستم و زیر دیپلم حساب میشم
من که همشون رو واگذار کردم به خدا
خیر فکر نمیکنم دوستان !!
.
این دوستمون فکر میکنم کامل توضیح داده باشن
من که فردا صبح میخوام برم پست میکنم این دفترچه ی لعنتی رو !
! ایشالا که تا پایان سال قانون عوض نمیشه وشامل حالمون نشه
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 17-12-2011 at 01:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)