تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 634 از 827 اولاول ... 134534584624630631632633634635636637638644684734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,331 به 6,340 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

1. معمولاً حجم بازیهای PS3 بالا هست و در نتیجه مجبورید فلش مموری یا SSD درایوهای پرحجم انتخاب کنید و قیمت بالایی هم خواهند داشت . به هر حال اگر واقعاً حاضر هستید که حدود 430 هزار تومان فقط برای 128 گیگابایت خرج کنید میتونید SSD درایو اکسترنال بخرید و اگر در بازار موجود نبود یک SSD درایو SATA بخرید به همراه یک باکس جهت تبدیل به اکسترنال . بنده سال 90 هارد اکسترنال 500 گیگابایتی سیگیت خریدم 78 هزار تومن فقط برای PS3 و تا الان هم هیچ مشکلی مثل بدسکتوری و ... نداشته .
    2. در مورد انتخاب از بین هارد اینترنال یا اکسترنال در تاپیکی که زده بودید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) صحبت شده بود . اگر میخواهید تا زمانیکه سیستم روشن هست هارد هم روشن باشه و اطلاعات در دسترس پس منطقی تر این هست که هارد اینترنال بخرید . ولی اگر بمدت طولانی نیازی به اطلاعات ذخیره شده ندارید و یا اگر میخواهید جابجا کنید و یا اینکه میخواهید به سیستمهای مختلفی از طریق usb متصل کنید مثل TV و یا PS3 و ... پس هارد اکسترنال بخرید .

هاردهای 2.5 اینچی نیازی به برق 12 ولتی ندارند . میزان وات مصرفی هم در عکس زیر مشخص هست .

برای هارد 2.5 اینچی دوترابایتی WD Green .

برای هارد 3.5 اینچی دوترابایتی WD Green .

ممنون
    براي بازي نميخوام كه ميخوام بهش وصلم بشه
    يه هارد ديگه دارم به نظرم همون فلش بگيرم حملو نقلشم راحت تره بيشتر يه وسيله ميخوام همرام باشه
    فلش ها هم يه نوع sssهستن؟!
    چه فلش usb3با اسليم هماهنگه؟!
    ..............هارد هم به نظرم اداپتوري بهتره چون ١ترا توي pcدارم واجبارو مريزم اونجا
    حالا ادابتوزي روزي چندبار روشن بشه مشكلي پيش مياد؟!
    راجبه بوفالو نگفتين
    راستي هاردي نيست راحت اد باكسشم در بياد مثل براي سرورها اما ارزون
    خوب ٢.٥اينچي برق كمتر ميخواد بايد بزنيم پاورو داغون كنيم؟! گارانتي؟!
    بعضي پاورها اين سوكتو دارن؟!
    مرسي

Sent from my iPod touch using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    يه هارد ديگه دارم به نظرم همون فلش بگيرم حملو نقلشم راحت تره بيشتر يه وسيله ميخوام همرام باشه
    ..............هارد هم به نظرم اداپتوري بهتره چون ١ترا توي pcدارم واجبارو مريزم اونجا
    راجبه بوفالو نگفتين
    مرسي

Sent from my iPod touch using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قاعدتاً نباید مشکلی پیش بیاد . به هر حال طوری مدیریت کنید که تعداد دفعاتی که میخواهید خاموش و روشن کنید کمتر بشه . مثلاً صبر کنید تا دیتاهای دانلودی به حداکثر حجم برسه (طوریکه هارد اینترنال سیستم دیگه فضای خالی نداشته باشه) و سپس منتقل کنید به هارد اکسترنال .

چرا باید پاور داغون بشه !؟ اتفاقاً هاردهای 2.5 اینچی میزان مصرف کمتری دارند (عکس مقایسه ای هاردهای 25 اینچی و 3.5 اینچی گذاشتم) .

کانکتور برق و دیتا اکثر هاردهای 2.5 اینچی دقیقاً مشابه هاردهای 3.5 اینچی هست .

در مورد فلش مموری و اینکه چه مدلهایی هماهنگ با ps3 هستند اطلاعی ندارم .

هاردهای اکسترنالی مثل WD my book live duo هستند که میتونید براحتی هارد را خارج کنید . این مدل تحت شبکه هست و از طریق usb نمیتوان به سیستم متصل کرد .

راجبه بوفالو نگفتين
    همانطوریکه قبلاً هم گفتم ، بوفالو تولید کنند هارد دیسک نیست و در نتیجه از هاردهای سایر کمپانیها استفاده میکند (مثل سیگیت ، وسترن و ...) . اگر مدل مورد نظر شما خصوصیت برجسته ای داره که از سایر مدلهای عادی و رایج بازار متمایز میشه و همچنین اگر گارانتی معتبری داره میتونید همان بوفالو را بخرید (البته اگر بتونید مدل مورد نظر را در بازار پیدا کنید) .

گفته بودید که میخواهید به ps3 متصل کنید !
    Last edited by ata.royalfalcon; 24-01-2014 at 10:56.

3. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید

میخواستم ی هارد 1 ترا بگیرم نمیدونم کدوم مدلاش رو بگیرم...بهترین مدل رو اگه میشه معرفی کنید و اگه اطلاعاتی چیزی دارید بگید تا استفاده کنم

ممنون

در آغاز فعالیت Hoffman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود
    من قصد خرید هارد 3 ترا اکسترنال دارم وبین این دو مدل موندم کدومش رو انتخاب کنم:
    seagate backup plus / western digital my book
    ممنون میشم علت قیمت بالاتر مدل های وسترن و مدل های هارد داخلی این دو مورد رو هم بیان کنید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید

میخواستم ی هارد 1 ترا بگیرم نمیدونم کدوم مدلاش رو بگیرم...بهترین مدل رو اگه میشه معرفی کنید و اگه اطلاعاتی چیزی دارید بگید تا استفاده کنم

ممنون
    سلام .

برای انتخاب از بین هارد اکسترنال پرتابل و یا دسکتاپی پیشنهاد میکنم دو پست اول این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه کنید . اگر هارد اکسترنال پرتابل میخواهید بنظرم میتونید یکی از دو مدل WD my passport ultra و یا Seagate Backup plus portable بخرید . ولی اگر از مدلهای دسکتاپی میخواهید انتخاب کنید توصیه میکنم حداقل حجم 2TB باشه که در اینصورت میتونید یکی از دو مدل WD my book و یا Seagate Backup plus desktop را انتخاب کنید .

درود
    من قصد خرید هارد 3 ترا اکسترنال دارم وبین این دو مدل موندم کدومش رو انتخاب کنم:
    seagate backup plus / western digital my book
    ممنون میشم علت قیمت بالاتر مدل های وسترن و مدل های هارد داخلی این دو مورد رو هم بیان کنید
    ممنون
    سلام .
    این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را بخونید . چند مورد از تفاوتهای ایندو مدل را توضیح دادم .
    در مدل WD my book از هاردهای WD Green و در هاردهای اکسترنال Seagate Backup plus دسکتاپی هم از هاردهای Barracuda 7200.14 استفاده شده .

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با عرض سلام.دوستان یه سوالی داشتم.من بعد از یه سری تحقیقات برا خرید هارد اکسترنال به 3 مدل رسیدم و میخواستم ببینم از بین سه مدل seagate backup plus ، wd my passport ultra ، buffalo mini station exteme shock proof کدوم بهتره؟ لطفا با مقایسه نسبی ویژگیهای هرکدومو بگین و نظر خودتونم بگید.خیلی ممنون.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قاعدتاً نباید مشکلی پیش بیاد . به هر حال طوری مدیریت کنید که تعداد دفعاتی که میخواهید خاموش و روشن کنید کمتر بشه . مثلاً صبر کنید تا دیتاهای دانلودی به حداکثر حجم برسه (طوریکه هارد اینترنال سیستم دیگه فضای خالی نداشته باشه) و سپس منتقل کنید به هارد اکسترنال .

چرا باید پاور داغون بشه !؟ اتفاقاً هاردهای 2.5 اینچی میزان مصرف کمتری دارند (عکس مقایسه ای هاردهای 25 اینچی و 3.5 اینچی گذاشتم) .

کانکتور برق و دیتا اکثر هاردهای 2.5 اینچی دقیقاً مشابه هاردهای 3.5 اینچی هست .

در مورد فلش مموری و اینکه چه مدلهایی هماهنگ با ps3 هستند اطلاعی ندارم .

هاردهای اکسترنالی مثل WD my book live duo هستند که میتونید براحتی هارد را خارج کنید . این مدل تحت شبکه هست و از طریق usb نمیتوان به سیستم متصل کرد .

همانطوریکه قبلاً هم گفتم ، بوفالو تولید کنند هارد دیسک نیست و در نتیجه از هاردهای سایر کمپانیها استفاده میکند (مثل سیگیت ، وسترن و ...) . اگر مدل مورد نظر شما خصوصیت برجسته ای داره که از سایر مدلهای عادی و رایج بازار متمایز میشه و همچنین اگر گارانتی معتبری داره میتونید همان بوفالو را بخرید (البته اگر بتونید مدل مورد نظر را در بازار پیدا کنید) .

گفته بودید که میخواهید به ps3 متصل کنید !
    1.در مورد برق یعنی خودش اتومات برق کمتر مصرف میکنه ؟
    2.هارد های بوفالو پس فرقی ندارن !
    3. میشه قیمت هارد هایی که در میان از باکسشونو بگید 3 ترا بایت زیر 500 هست چیزی؟
    4.برای اینترفیس هایی که با ps3 هماهنگن سایتی چیزی نمیشناسی توضیح داده باشه در مورد هارد ها ؟
    5.پس برای هارد های اداپتوری اگه روزی مثلا5 بار روشن شن مشکلی پیش میاد ؟؟اونجوری باشه هارد اینترنال بگیرم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام.دوستان یه سوالی داشتم.من بعد از یه سری تحقیقات برا خرید هارد اکسترنال به 3 مدل رسیدم و میخواستم ببینم از بین سه مدل seagate backup plus ، wd my passport ultra ، buffalo mini station exteme shock proof کدوم بهتره؟ لطفا با مقایسه نسبی ویژگیهای هرکدومو بگین و نظر خودتونم بگید.خیلی ممنون.
    سلام .

خب buffalo mini station extreme به خاطر Shockproof (آنتی شوک) بودن نسبت به دو مدل دیگر مزیت بیشتری داره . البته پیشنهاد میکنم این پست را ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که در مورد هاردهای اکسترنال ضد ضربه توضیحاتی دادم مطالعه کنید .

نکته بعدی که باید در مورد هاردهای WD my passport یا buffalo mini station extreme باید بهش اشاره کرد این هست که ایندو مدل قابلیت Hardware encryption دارند و اطلاعات را بصورت رمزگذاری شده ذخیره میکنند . اگر مشکلی برای هارد پیش بیاد مثلاً برد آن بسوزد احتمال ریکاوری موفق اطلاعات بسیار ناچیز هست ؛ ولی این موضوع به معنی پایین بودن کیفیت نیست . اگر با دقت استفاده بشه مشکلی نخواهید داشت .

به هر حال اگر رمز گذاری هارد و آنتی شوک بودن آن برای شما مهم هست میتونید buffalo mini station extreme را بخرید .

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

سلام
    2 تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید

یکی اینکه هارد های سیگیت مدل backup plus slim تو بازار هست ؟ 500 گیگ و یک ترا ؟ حدود قیمت

اگر بخوام هارد 500 بگیرم سیگیت بک آپ پلاس اسلیم پیشنهاد میدید یا سیگیت اسلیم ؟

اگر بخوام یک ترا بگیرم چطور ؟ بک اپ پلاس اسلیم یا مدل بک آپ پلاس (ساده) ؟

راستی 3 تا هارد 1 ترا پسپورتی وسترن دارم فعلا یکی از این قدیمیا بدنه براقا ،یه دونه از این جدیدا و یدونه هم حدود چند هفته پیش خریدم از این الترا ها که از همشون راضیم ! میخوام برم وسترن بگیرم تنوع شه ! ظاهرشم باحاله

مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    2 تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید

یکی اینکه هارد های سیگیت مدل backup plus slim تو بازار هست ؟ 500 گیگ و یک ترا ؟ حدود قیمت

راستی 3 تا هارد 1 ترا پسپورتی وسترن دارم فعلا یکی از این قدیمیا بدنه براقا ،یه دونه از این جدیدا و یدونه هم حدود چند هفته پیش خریدم از این الترا ها که از همشون راضیم ! میخوام برم وسترن بگیرم تنوع شه ! ظاهرشم باحاله

مرسی
    سلام .

ظاهراً مدلهاي backup plus slim در بازار موجوده و يكي از دوستان اين مدل را پيدا كردند . از قيمت اطلاعي ندارم ولي نميتونه در مقايسه با مدلهاي ساده backup plus اختلاف فاحشي داشته باشه .

دوجور Slim Portable Drive پانصد گيگابايتي موجود بود . مدل اوليه كه usm بوده و مدل بعدي كه وارد بازار شده ساده بوده و قسمت انتهايي جدا شدني نبود .

بنظر من به جزء شكل ظاهر ، اندازه هاي آن و احتمالاً امكانات نرم افزاري خيلي فرق نميكنه كه كدام مدل را انتخاب كنيد ؛ بنظر من از مدلهاي جديد (Backup plus slim) خريداري كنيد مگر اينكه قابليت usm براي شما خيلي مهم باشه كه در اينصورت بايد از انواعي انتخاب كنيد كه قسمت انتهايي آن قابل جدا شدن باشه .
    Last edited by ata.royalfalcon; 25-01-2014 at 11:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •