تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 634 از 674 اولاول ... 134534584624630631632633634635636637638644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,331 به 6,340 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هزینه هم داره ؟
    رایگان اصلا نیست ؟
    شما باید هزینه سریال معتبر رو متقبل بشید، بعدش میتونید باهرکسی که اون هم سریال معتبر داره بازی کنید. در یک کلام بخش آنلاین بازی که تمام PESهای آنلاین اونجا برگزار میشه به روتون باز میشه

درمورد اون editor برای extra content و... هم واقعا تعجب کردم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

برنامه افزایش پول رو وقتی که اجرا میکنم با یه پیغام خطا روبرو میشم از دوستان میخوام بپرسم که چرا این پیغام رو میده و در کل یعنی چی؟
    ممنون میشم که کمکی کنین

ضمنا ویندوز من 7 هست و 64 بیتی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

برنامه افزایش پول رو وقتی که اجرا میکنم با یه پیغام خطا روبرو میشم از دوستان میخوام بپرسم که چرا این پیغام رو میده و در کل یعنی چی؟
    ممنون میشم که کمکی کنین

شما باید Microsoft .net Framework 4 رو نصب کنید. به احتمال زیاد توی CD/DVD درایور مادربوردتون با اسم .netfx یا مشابه ش دارید (البته به شرطی که PCتون قدیمی نباشه).
    اگر نداشتید میتونید با حجم حدودی 40مگ از بخش دانلود سایت مایکروسافت دانلود کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما از اونجایی که ممکنه با مایکروسافت بلد نباشید یا ویندوزتون قانونی نباشه می تویند از اینجا هم با حجم 48مگ دانلود کنید:
    کد:
    این هم یه لینک مستقیم با حجم 41مگ:
    کد:
    Last edited by resident; 01-06-2011 at 21:23.

4. 3 کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام

ممنون میشم که کمکی کنین

برای استفاده از خیلی از نرم افزار های ادیت PES شما باید آخرین ورژن NET Frame work رو رو سیستمتون نصب کنید :

Microsoft .NET Framework 4.0

کد:

شرمنده من پست قبلی رو بعد از ارسال این پست ، دیدم ! تشکر ازresident !

Last edited by vivabarca; 01-06-2011 at 21:31.

6. 2 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

شما باید هزینه سریال معتبر رو متقبل بشید، بعدش میتونید باهرکسی که اون هم سریال معتبر داره بازی کنید. در یک کلام بخش آنلاین بازی که تمام PESهای آنلاین اونجا برگزار میشه به روتون باز میشه

درمورد اون editor برای extra content و... هم واقعا تعجب کردم!
    اصلا به هیچ عنوان نمیشه ؟
    شبکه کردن چطوره اون که میشه که نه ؟

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

PES قابلیت شبکه شدن نداره !

اگه خیلی دوست داری دونفره بازی کنی باید مثل من هر چند وقت یه بار با دوستات قرار بذاری و با یه کامپیوتر یا لپ تاپ ، دو نفره بازی کنید !

9. 2 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

PES قابلیت شبکه شدن نداره !
    اگه خیلی دوست داری دونفره بازی کنی باید مثل من هر چند وقت یه بار با دوستات قرار بذاری و با یه کامپیوتر یا لپ تاپ ، دو نفره بازی کنید !
    خواهش میکنم؛ مرسی از شما

ببینید دوست عزیز، جوابتون رو کامل داده ام، چرا خودتون رو اذیت می کنید؟!

به هیچ وجه نمیشه PES رو به صورت LAN بازی کرد و تنها راهش هم فقط و فقط بخش آنلاین داخل بازی هستش که مستلزم Product Key معتبره.
    تا چندماه دیگه PES2012 میاد، شما الان میخواهی چند نفره بازی کنی، وقتی PES بازهاش تا الان نتونستن بازی کنن پس نتیجه بگیر و وقتت رو تلف نکن. من هرجایی که بگی رو گشتم و رفتم، برای بازی های چند نفره مجازی و -- شده از HAMACHI بالاتر نداریم، حتی با HAMACHI هم نمیشه.
    فقط و فقط باید سریال نامبر اصل داشته باشی.

11. 2 کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من مدتها بود که ساکر 2011 رو بدون هیچ مشکلی بازی میکردم ، اما یک روز که ساکر رو اجرا کردم و وارد بازی شدم ، به محض اینکه اولین پاس رو دادم با یه لرزش خیلی خیلی خفیف روی تصویر مواجه شدم ، بالفرض مثال نوشته هایی که بالای سر بازیکناست با دادن پاسهایی که رد و بدل میشه خیلی ریز ویبره میکنه و همینطور در کل تصویر احساس یه لرزش بیسار کم دارم ، این لرزش رو میشه باهاش کنار اومد اما کسیکه ساکر رو بدون مشکل بازی کرده با اجرای بازی از لرزش بسیار خفیف تصاویر احساس خوبی نداره ، 1 ثانیه لرزش نیست دوباره شروع میشه و به همین ترتیب تا آخر .

قبلا" به هیچ عنوان همچین مشکلی نداشتم و بازی بسیار روان اجرا میشد ، ویندوز رو دوباره نصب کردم بازی رو هم دوباره نصب کردم مشکل مرتفع نشد.

نمیدونم مشکل از تنظیمات 3d seting کارت گرافیک هست یا مربوط به آیتم دیگه ایه .

لطفا" رهنمایی کنید.

ممنون
    Last edited by Talar2009; 02-06-2011 at 14:32.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من مدتها بود که ساکر 2011 رو بدون هیچ مشکلی بازی میکردم ، اما یک روز که ساکر رو اجرا کردم و وارد بازی شدم ، به محض اینکه اولین پاس رو دادم با یه لرزش خیلی خیلی خفیف روی تصویر مواجه شدم ، بالفرض مثال نوشته هایی که بالای سر بازیکناست با دادن پاسهایی که رد و بدل میشه خیلی ریز ویبره میکنه و همینطور در کل تصویر احساس یه لرزش بیسار کم دارم ، این لرزش رو میشه باهاش کنار اومد اما کسیکه ساکر رو بدون مشکل بازی کرده با اجرای بازی از لرزش بسیار خفیف تصاویر احساس خوبی نداره ، 1 ثانیه لرزش نیست دوباره شروع میشه و به همین ترتیب تا آخر .

قبلا" به هیچ عنوان همچین مشکلی نداشتم و بازی بسیار روان اجرا میشد ، ویندوز رو دوباره نصب کردم بازی رو هم دوباره نصب کردم مشکل مرتفع نشد.

لطفا" رهنمایی کنید.

ممنون
    قبل از اولین بار که این اتفاق بیفته هیچ کاری انجام ندادی؟ مثلا برنامه ای که مربوط به تنظیمات/تغییر گرافیک سیستم بشه یا هرکاری که فک کنی با این موضوع مرتبط باشه؟
    از عدم ویروس و spyware و trojan مطئنی؟ ممکنه بخاطر آلودگی به ویروس باشه...
    اگه میتونی یه نسخه دیگه از PES رو بگیر و نصب کن ببین اون نسخه هم همین مشکل رو داره؟ مثلا 2010 یا...

14. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه blackstare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

لطفا" رهنمایی کنید.

ممنون

اگر از لب تاپ استفاده می کنید ممکنه که کابل شارژرتون دچار قطعی جزئی شده باشه. یه بار این اتفاق برای خود من افتاد و دقیقا همین حالت به وجود امده بود. و از نظر رسیدن برق به سیستم مشکل پیش امده بود.
    و در کل احتمال مشکل برق رسانی سیستم محتمل هست.
    البته خیلی احتمالات دیگه هم وجود داره ولی من از تجربه خودم اینطور به ذهنم رسید
    .
    اگر مطمئنی که این مشکل وجود نداره BIOS , chipset و درایور کارت گرافیکت رو دوباره نصب کن.

16. این کاربر از blackstare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •