خدایی این وایمکس ایرانسل انقدر دیروز اعصابمو داغون کرد خواستم بیام تو فروم فحش بدم گفتم خوب نیست
برای ماها اینترنت خیلی ضروریه نباید یهو قطع بشه
با wifi که وصل میشم 5 6 بار dc میشه
ولی حمل و نقلش خوبه انصافا
خدایی این وایمکس ایرانسل انقدر دیروز اعصابمو داغون کرد خواستم بیام تو فروم فحش بدم گفتم خوب نیست
برای ماها اینترنت خیلی ضروریه نباید یهو قطع بشه
با wifi که وصل میشم 5 6 بار dc میشه
ولی حمل و نقلش خوبه انصافا
من از بعد مشکلات هفته پیش افت سرعت دارم و پینگم شدید ترکیده!
پیش از مشکلات هفته پیش :
امشب:
پائین بالا رفتن پینگ به چه عواملی بستگی داره؟
دوست عزیز ... اگر مودم شما مدل BM632W هست، حالت وای فایتون رو بذارید روی g درست میشه. الان اگر برید تو تنظیمات احتمالا می بینید که به این صورت هست n/g/b که این حالت پیش فرض رو بذارید روی g خالی درست میشه ....
امیدوارم تونسته باشم مشکلتون رو حل کنم ....
ببخشید میشه در مورد اینکار یه توضیحی بدین که چه فایده ای داره؟
با اینکه در صفحات عقب تر راجع به این موضوع صحبت شده اما به صورت خلاصه خدمتتون عرض می کنم ...
تکنولوژی ای که رو حالت n در مودم هایی که قابلیت WiFi دارن وجود داره، هم از لحاظ برد و فاصله بیشتر و هم از لحاظ پهنای باندی که در اختیار می ذاره قوی تر و بهتره اما در حالت g این موارد به مراتب پایین تره. ( البته در این مورد خاص یعنی مودم های ایرانسل این دو حالت عملا خیلی تفاوتی با هم ندارن فقط در خصوص فاصله پرتاب امواج در حالت دوم که عرض کردم بذارین روی اون حالت کمتره) .. اما چرا باید بذارید رو این حالت ؟ ..... دلیلش کاملا روشنه!!! .... این مودم ها به حرف n رو ساپورت می کنن اما عملا باهاش مشکل دارن و همش دیسکانکت یا لیمیتد اکسس میشه ... به گفته کارشناس های ایرانسل مشکلش نرم افزاریه و باید فریم ویر مودم آپ دیت بشه که خوب اینا ارائه نکردن .. اما به نظر من مشکلش سخت افزاریه و وقتی روی حالت n هست باید انرژی بیشتری مصرف کنه و خوب بالطبع داغ میشه و قاطی می کنه ... در هر صورت توی تنظیمات مودم ( از طریق آی پی 192.168.1.1 و یوزر و پسورد admin ) حالت رو روی g قرار بدین. باز اگر سوالی بود در خدمتم .. موفق باشید.
آره مدلش همینه
مرسی خیلی مردی من زدم ببینم چی میشه
من دیگه ADSL خریدم ولی این آشغال رو نفروختم واسه حمل و نقل لپ تاپ لازم میشه
این یکی از مشکلاتش بود که شایدحل بشه
اینم واسه منه 256 همون نزدیکای شما ( پاسداران) کلا سرعت یکم بد شده.
![]()
اینم یکم دقیق تر و به کیلوبایت!
اون دوستمون که گفتن تو منطقه ی نیاوران قطع شده ( شما باید حتما چندین بار تماس بگیری . بیشتر هم صبح ها. شماره ملی و آدرس و کد پستیت هم همراهت باشه. بعضی وقتا قطعی از مرکز هست .زمانی که مدارکت رو گم میکنن قطع میکنن سیسیتم رو تا مدارک دوباره توی فایل شما اضافه بشه. شما زنگ بزن بگو چک کنن که توی سیستم اونا مدارکت کامله یا نه)
اگه قطع هستی توی سایت ایرانسل چی واست نوشته . تعلیق؟
share this Result رو بزن و بعد آدرس رو کپی کن و اینجا داخل کادر قرار دادن عکس بگذار!
اینجوریکه نمیشه که![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)