تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 634 از 1049 اولاول ... 134534584624630631632633634635636637638644684734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,331 به 6,340 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام،
    دنبال آپدیت گیرنده دیجیتال دنای مدل ----T STB327HD می گردم ، متاسفانه شرکت دنای خودش هیچ خدماتی برای نرم فزار دستگاه نمیده. تو اینترنت هم چند تا سایت هستند که مدل های دیگه رو گذاشته و قابل اطمینان نیست.

از اساتید محترم کسی میتونه راهنمایی کنه؟ سایت رسمی برای گیرنده دنای هست ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

این دو تاسیستمی که faraname عکسشون را گذاشته، فقط ظاهر زیبایی دارند. ولی اونطور که تو مشخصاتشون هست، سیستم پخش قوی ندارند و برخی از فرمتهایی که سایر گیرنده ها برای پخش ساپرت میکنند، نمی توانند پخش کنند.
    یعنی واقعا تو این همه سیستم که ریخته تو بازار یه دونه درست و درمون پیدا نمیشه؟
    راستی گیرنده متفرقه icen رو کسی میدونه بدربخوره یا نه؟

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

داداش من منظور شما رو از پائین بودن کیفیت تیونر متوجه نمی شم! می شه بیشتر توضیح بدین؟؟
    من خودم سما گرفتم احساس می کنم کیفیت تصاویر کانال های صداسیما که نشون میده خیلی خوب نیست . البته رو رزولوشن 576p اینطوری هست ، وقتی رزولوشن رو بالاتر می بری بهتر میشه ولی خب چون گیرندگیش قوی نیست رو زولوشن بالاتر تصویر خیلی فریز پیدا می کنه . شبکه ورزش هم که کلا سیگنال هاش ضعیفتر از سایر شبکه هاست روی همون 576 هم فریز زیادی داره . در حالیکه من با گیرنده قبلیم شبکه ورزش رو با همون روزولوشن 576 بدون فریز می بینم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام . می خواستم بپرسم lumexy 1008 رو از کجا می تونم تهیه کنم؟ منظورم اینه که نمایندگی مشخصی داره ؟ در مورد گارانتیشم اگر امکان داره توضیح بدید !
    همچنین آخرین مدل Xvision چیه ؟

یه چیز دیگه اینکه در مقایسه با هم کدوم مدل بهتره؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

واقعا کشور بی در و پیکری داریم ، کشور با این طول و عرض اونوقت مشتری امکان دسترسی به یه دستگاه کامل و سالم رو نداره ! ایکس ویژن با پخش فول اچ دی مشکل داره ، لومکسی زیرنویس فارسیش مشکل داره ، الکومکس و سما کیفیت پایین تیونر دارن و ...
    میشه بگید از چه لحاظ کیفیت تیونر الکومکس پایین هستش؟
    در حالیکه اکثر افراد این دستگاه رو بهترین گیرنده دیجیتال موجود در بازار ایران میدونن

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگر فقط به دنبال دیدن کانالهای تلویزیون هستی و به دنبال امکانات جانبی ( مثل نمایش فیلم و ...) نیستی، بنظرم X Vision بگیر. آن هم فقط بخاطر خدمات پس از فروش و آپدیت فرم ویر و... اش.
    آخرین مدلهایش هم 103و 232 هست که ظاهرا از Full HD و فرمتهای مختلف حتی FLV هم ساپورت میکنند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه wriatoth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان!
    من بعد از تحقیق به نسبه طولانی رسیدم به مدل pioneer bcs 414 (که فقط وایرلس لن 717 رو نداره و من هم نیازی به ش ندارم) ولی متاسفانه در شهرستان هستم و ایجا نمایندگی پایونیر نداریم می خواستم ببینم مدل lg hl 880 xbh تفاوت زیادی با این مدل داره؟ لطفا به تفکیک صدا و تصویر بفرمایید.ممنون!

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان تا ۹۰۰ چی خوبه بگیرم BCS-414‎ چطوره ؟

سونی یا پایونیر ؟
    پایونیر عالیه.

9. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان!
    من بعد از تحقیق به نسبه طولانی رسیدم به مدل pioneer bcs 414 (که فقط وایرلس لن 717 رو نداره و من هم نیازی به ش ندارم) ولی متاسفانه در شهرستان هستم و ایجا نمایندگی پایونیر نداریم می خواستم ببینم مدل lg hl 880 xbh تفاوت زیادی با این مدل داره؟ لطفا به تفکیک صدا و تصویر بفرمایید.ممنون!
    پایونیر توی تصویر که همیشه حرف اول رو میزنه.کلا تو این زمینه خیلی معروفه.در مورد صدا هم تفکیک یسیار بهتری نسبت به ال جی داره.در کل شما این کمپانی صاحبنام رو نباید با یک کمپانی کره ای مثل ال جی تو زمینه صدا مقایسه کنی.ولی جدای از همه این حرف ها هم تفکیک بیشتر تو صدای مدل 414 پایونیر مشهودتر از 880 ال جی هستش.

11. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

میشه مدل هم سطح bcs 414 رو از ال جی و سونی یا سامسونگ بگید اصلا همچین مدلی داریم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •