سلام بچه ها یه سوالی داشتم:
می خواستم بپرسم رتبه ی مورد نیاز کشوری برای کامپیوتر یا IT شریف چقدره.ممنون می شم منو راهنمایی کنید.
سلام بچه ها یه سوالی داشتم:
می خواستم بپرسم رتبه ی مورد نیاز کشوری برای کامپیوتر یا IT شریف چقدره.ممنون می شم منو راهنمایی کنید.
ولی sanjeshserv زیر نظر خود سازمان سنجشه.(البته اینطور که معلومه)
چون اسم سایت sanjeshsevr تو قسمت ارتباط با ما در سایت sanjesh.org اومده .
البته امیدوارم استدلالم درست بوده باشه![]()
Last edited by masud-000000; 14-04-2010 at 12:41.
آقا من می خوام با شما مشورت کنم ! در مورد درسای عمومی
دین و زندگی تا حالا فقط خوندم و تست نزدم البته خودم خواستم کتابی که دارم راه اندیشس به نظرتون تستای همین کتابو بزنم خوبه ضمنا آیات گاج رو هم دارم .
برا ادبیات :
لغت کلک معلم دارم .
آرایه کلک معلم
زبان فارسی خیلی سبز
قرابت معنایی گاج دارم البته مشکلی ندارم !
حالا سوالم اینه که این کتابا خوبه ؟
راستی اگه تو وقت باقی مونده ادبیات پیش 1 مبتکران کورش بقائی بگیرم می تونه مفید باشه ؟می خوام ادبیاتم رو تقویت کنم .
ولی مسعود جون استدلالت غلطهولی sanjeshserv زیر نظر خود سازمان سنجشه.(البته اینطور که معلومه)
چون اسم سایت sanjeshsevr تو قسمت ارتباط با ما در سایت sanjesh.org اومده .
البته امیدوارم استدلالم درست بوده باشه![]()
اونو واسه این گذاشتن که بچه ها همش به خاطر آزمون های سنجش مزاحم سنجش اصلی نشن و بدونن این دوتا هیچ ربطی به هم ندارن متن اصلی از sanjesh.org
داوطلبان گرامي!
از آنجا که پاسخگويي به سئوالات در بخشهاي ذيل در حيطه وظايف سازمان سنجش آموزش كشور نميباشد و چنانچه در خصوص اين بخش ها سئوالي داريد مستقيما از طريق وب سايت هاي اين مراكز و يا شماره هاي روابط عمومي شان ارتباط برقرار كنيد؛
Last edited by rambo_1386; 14-04-2010 at 13:27.
دوستان کسی میدونه معنی خواهش میکنم یعنی چی؟؟؟ مثلا طرف میگه دستت درد نکنه میگیم خواهش میکنم معنیش چیه؟؟؟ اصلا معنی خاصی داره؟؟؟ امروزه همینجوری به این موضوع فکر کردم گفتم بپرسم ببینم معنیش چیه
یه اسمس امروز از طرف رمزینه واسم اومد واسه همایش میخوام بدونم از دوستان کسی پارسال تو این همایش شرکت کرده؟ واسش مفید بوده یا نه؟
متن اسمس:
شروع ثبت نام "همایش جمع بندی دیفرانسیل و انتگرال در کنکور 89 " مدرس محمد مهربان - شامل بخش ویژه با مشاورین برتر کنکور و اجرای هرمز شجاعی مهر
اطلاع رسانی و ثبت نام : 02188326541
با توجه به محدودیت ظرفیت سالن هرچه سریعتر نسبت به ثبت نام خود اقدام فرماییدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انتشارات رمزینه
Last edited by rambo_1386; 14-04-2010 at 15:50.
سلام. شک نکنید که آزمون های سنجش زیر نظر خود سازمان سنجش هم هست. اگه نبود پس چه جوری پارسال که قرار بود برای اولین بار توی زبان عمومی دو تا ریدینگ بیاد، توی آزمونای جامع هم دو تا اومد؟
آخر جمله حذف شده! اصلش اینه: "خواهش می کنم چنین حرفی رو نزنید" یا "خواهش می کنم شرمنده ام نکنید."دوستان کسی میدونه معنی خواهش میکنم یعنی چی؟؟؟ مثلا طرف میگه دستت درد نکنه میگیم خواهش میکنم معنیش چیه؟؟؟ اصلا معنی خاصی داره؟؟؟ امروزه همینجوری به این موضوع فکر کردم گفتم بپرسم ببینم معنیش چیه![]()
بعضی ها میگن تو آزمون های گزینه 2 یا قلم چی هم اومده راست و دروغش نمیدونم کسی خبری در این مورد نداره؟سلام. شک نکنید که آزمون های سنجش زیر نظر خود سازمان سنجش هم هست. اگه نبود پس چه جوری پارسال که قرار بود برای اولین بار توی زبان عمومی دو تا ریدینگ بیاد، توی آزمونای جامع هم دو تا اومد؟
عزیز حالا واقعا همینجوریه یا شوخی کردی؟ اینجوری معنیش درستهآخر جمله حذف شده! اصلش اینه: "خواهش می کنم چنین حرفی رو نزنید" یا "خواهش می کنم شرمنده ام نکنید."![]()
![]()
جدی میگم!عزیز حالا واقعا همینجوریه یا شوخی کردی؟ اینجوری معنیش درسته![]()
سلام
این آزمون جامع اول سنجش چی شد بابا !!! از یکشنبه تا حالا هی میزنیم میگه پاسخنامه وصول نشدهبابا من تو مرحله ای
هاش هم شرکت کرده بودم و همیشه سه شنبه ساعت 7-8 شب به بعد مال من میومد . حالا نمیدونم مشکل از کجاس ؟؟؟![]()
ببینید این سنجش که امتحاناشو میدیم با سنجش اصلی دوتا چیزه جداست....این سنجش سرو(sanjeshserv) در واقع کارکنان خوده سازمان سنجش اومدن و یه سری آزمون گذاشتن به نام سنجش...درواقع امتحان های سنجش اگر چه زیر نظر کارکنان سازمان سنجشه اما هیچ ربطی به خوده سازمان اصلی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)