امروز برا من هم کم نکرد. منتها تا هفت صبح سرعت رو 50 است و از هفت به بعد تا 200 می رسه. به نظرم به مرور این 200 رو هم ازمون بگیرند .فعلا دارند مشتری جذب می کنند !؟!!؟!؟ به هر حال خیلی بو داره
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
امروز برا من هم کم نکرد. منتها تا هفت صبح سرعت رو 50 است و از هفت به بعد تا 200 می رسه. به نظرم به مرور این 200 رو هم ازمون بگیرند .فعلا دارند مشتری جذب می کنند !؟!!؟!؟ به هر حال خیلی بو داره
سلام
من چهار ساله از شاتل اشتراک دارم با پیش شماره 722 مخابرات مدرس
الان منزل رو در حال تغییر هستیم و چون کارم با اینترنت هست می خواستم در منزل جدید زودتر اینترنت رو راه بندازم بعد که تماس گرفتم شماره جدید مرکز حافظ هست با پیش شماره 225
که می گن روی فیبر نوری هست شرکت های خصوصی مثل شاتل که نمی تونند اشتراک بدهند و الان شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که طرف قرارداد مخابرات هست ثبت نام رو انجام دادم ولی می گه باید یکی دو هفته صبر کنید تا تجهیزات کامل نصب بشه
نمی دونم منظورشون چیه
الان کارم لنگه چیکار بکنم دوستان لطفا راهنمایی کنند
با تشکر
نه خیر خودشون 10 دقیقه زودتر قطع میکنن که سویچ کنن روی حالت شبانه بعضی وقتها سریع کانکت میشه بعضی وقتها هم 10 15 دقیقه بعد کانکت میشه
غلط کردن اینترنت جهانی را قطه کنن اونوقت هیچ کس تمدید نمیکنه
یکبار میگن با هم هست یکبار میگن از اینترنت جهانی جداست
والا به خدا جوون مردم با اینهمه استعداد تو خونه بیکار نشته داره ساکس میفروشه اونوقت اونها یه قره قونی را می گذارن پشتیبانی.دی:
زنگ بزن پشتیبانی تهران
سلام
خوب برو همون اسیا تک ثبت نام کن حالا که اینطور هست
سلام
بچه های آسیاتک موقع تمدید حتما دقت کنند اول تاریخ را به روز رسانی کنند بعد تمدید کنند چون اگر این کار را نکنند از یک روز تا 30 روز ممکنه ضرر کنند مثلا اگر شما امروز که 22 مرداد هست برای تمدید اقدام کنید و به روز رسانی تاریخ ، نکنید قراردادتون ار 1 مرداد حساب میشه!!!
Last edited by gla021; 12-08-2012 at 21:43.
بالاخره اینترنت منو درست کردند و تمدید شد
این مسخره بازیا چیه دیگه - بروز رسانی باید بزنیم و ...
میخوان کرم بریزند و کار مردمو لنگ کنند این کارا رو می کنند
شاید ماه بعد احتیاج مبرم به دانلود بیش از 200 یا 300 گیگ داشته باشم . ( دانلود بازی و دانلود سریال و اگه دیر بجنبم ممکنه لینک ها خراب بشه و مهلتش بگذره) به نظر شما نامحدود حجمی بخرم بصرفه تره یا 300 گیگ حجم اضافه بخرم ؟!؟!؟ البته یکی از دوستام چند روز پیش و قبل از انقلاب آسیاتکی 150 گیگ حجم اضافه خریده بود براش افتاده بود 300 هزار تومن. و سرعت دانلودش هم عالی بوده .اما در مورد حجم نامحدود احتمال نداره شرکت کم بذاره و ما هم توبه کنیم از کرده خودمون؟! کسی تو این وادی تجربه داره؟ و بعدش دوباره بخوایم برگردیم به سیستم حجمی + شبانه خودمون شرکت آسیاتک سنگ اندازی نمی کنه ؟!! مثلا بگه چون شما 2048 نامحدود رو گرفتی دیگه نمی تونی 128 حجمی بری ؟!؟!؟ و یا بهانه های دیگه ؟!؟؟!؟ ممنونم از مشورت شما
Last edited by jafary2007; 13-08-2012 at 00:38.
باسلام
ميخواستم ببينم آيا آسيا تك ثبت نام اينترنتي داره يعني من ميتونم بدون مراجعه حضوري تو شيراز سرويس بخرم؟ اگه ميشه آدرس سايتشون چيه؟
در ضمن چند روزه وصل ميكنن؟
عزیزان یک پیشنهاد دوستانه بهتون میکنم ، به هیچ عنوان طرف صبانت نروید ، خدمات و پشتیبانی بسیار ضعیفی داره و هیچ رسیدگی و اهمیتی به مشکلات و خواسته های شما نمی دهند.
بنده چیزی بعنوان پشتیبانی ندیده ام تا به امروز 6 سال هم مشترک این شرکت بودم ، برای جمع آوری اگر خواستید جدا بشوید اون وقت مشکل بوجود میاد و خیلی اذیت میشوید...تصور کنید اختیار خط خودتون رو نداشته باشید و با لحن تمسخر آمیزی شما رو بازی بدن و پاس بدن به فردا ها یا بگن درخواست جمع آوری زدیم ولی توی مخابرات درخواستی وجود نداشته باشه.
گول سرعت آنچنانی هم نخورید این ها همش موقتی است و برای جذب مشتری در کوتاه مدت، رگ خواب این جماعت دستشونه ، میدونن اگر مشترک شدید کمتر پیش میاد تغییر بدید و اگر درخواست جمع آوری هم بدید انجام نمیدهند.
این رو عرض کردم عزیزانی که جدید میخواهند از این شرکت تهیه کنند آگاه باشند و بیشتر تامل کنند ، تصمیم نهایی با خودتون هست.
آقا تعرفه يك ماه نامحدود بيست نت (سپنتا) اطلاعي نداره كه سرعتش و هزينش چطوره؟
دوستان چریان این تعرفه های نامحدود اسیاتک چیه چرا انقدر گرون شده ؟
دوستان کسی 512 نامحدود اسیاتک نداره سرعتش چنده ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)