تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 634 از 1135 اولاول ... 1345345846246306316326336346356366376386446847341134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,331 به 6,340 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه jafary2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

امروز برا من هم کم نکرد. منتها تا هفت صبح سرعت رو 50 است و از هفت به بعد تا 200 می رسه. به نظرم به مرور این 200 رو هم ازمون بگیرند .فعلا دارند مشتری جذب می کنند !؟!!؟!؟ به هر حال خیلی بو داره

2. این کاربر از jafary2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام
    من چهار ساله از شاتل اشتراک دارم با پیش شماره 722 مخابرات مدرس
    الان منزل رو در حال تغییر هستیم و چون کارم با اینترنت هست می خواستم در منزل جدید زودتر اینترنت رو راه بندازم بعد که تماس گرفتم شماره جدید مرکز حافظ هست با پیش شماره 225
    که می گن روی فیبر نوری هست شرکت های خصوصی مثل شاتل که نمی تونند اشتراک بدهند و الان شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که طرف قرارداد مخابرات هست ثبت نام رو انجام دادم ولی می گه باید یکی دو هفته صبر کنید تا تجهیزات کامل نصب بشه
    نمی دونم منظورشون چیه
    الان کارم لنگه چیکار بکنم دوستان لطفا راهنمایی کنند
    با تشکر

4. این کاربر از internet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

ساعت آسیا تک چند دقیقه با ساعت رسمی تفاوت داره،واسه همین شما ساعت 1:50 قطع شدید!بعد اتصال
    وتا ساعت 8:09 که دوباره دیسکانکت شدید.یعنی همون 6 ساعت!
    چون یوزر ها همش یکی شده و n نمیخواد واسه شبانه مجبورن سر ساعت کلا همه کانکتارو قطع کنن تا دوباذه وصل بشید.من قبلا چند بار شبانه وصل میشدم (به حرف n) صبح قطع نمیشد!!! تا وقتی خودم dc میشدم،رایگانم بود سرعتم تا 400 میرفت!!! اما الان دیگه این خبرا نیست
    نیم بها یعنی شما اگه شب مثلا 1 گیگ دانلود کنی 500 مگ از حسابت کم میشه.
    سرعتم به خیلی چیزا بستگی داره.مرکز مخابراتی-سیم کشی تلفن(جاهایی که هر روز زمینو میکنن و کانال کشی و ... می کنن اگه سیم ها قطع بشه ماس مالی میکنن و فقط به هم وصل میکنن که تو صوت تاثیر زیادی نداره اما تو دیتا تاثیر گذاره).-حتی سیم کشی تو خونه! بعضی خونه ها کابل تلفن و سیم برق باهم از خرطومی رد شدن و اومدن تو خونه که تاثیر داره و خیلی چیزای دیگه...
    شرکتم که جای خودشو داره،تا شیر آب باز نشه خبری از آب نیست!!!!
    بنظرم بین افزایش سرعت از ساعت 7 تا 8 و اینکه تازه این ساعات رایگان شده یه ارتباط هست،انگار سیستمشون قبلا سر ساعت تنظیم بوده یا پهنای باندو کم کنه یا ضریب اشتراک بالا ببره که سرعت کم میشد و هنوز رو همون ساعت تنظیمه،احتمالا چند وقت دیگه همین یه ساعتم سرعت کم بشه!!

اینترنت ملی هم حجمی نیست دلیل داره.وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات بخشنامه داده در مورد خدمات و قیمتهای مصوب ارائه اینترنت که باید اینترنت بدون حجم مشخص با نرخ مشخص ماهیانه(طبق جدول تعرفه ها) ارائه بشه که همین قیمت ها هم هست اما چون چیزی از ملی یا جهانی بودن نگفته،همه شرکتها گذاشتن واسه اینترنت ملی!که حجم تبادل اطلاعات برای کاربرای عادی توی اون کمه(بیشتر سایتهای اجتماعی و دانلود سنترها خارج کشورن!) و ترافیک و مصرف بالایی نداره.(یه جورایی دور زدنه!!)
    البته این حرفها برداشت شخصی منه،شاید درست نباشه.
    نه خیر خودشون 10 دقیقه زودتر قطع میکنن که سویچ کنن روی حالت شبانه بعضی وقتها سریع کانکت میشه بعضی وقتها هم 10 15 دقیقه بعد کانکت میشه
    طبق برنامه ای که سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرده فاز اول شبکه ملی اطلاعات شهریور امسال اجرا میشه که باید اینترنت از اینترانت جدا بشه و تمامی سایت های دولتی باید میزبانیشون رو بیارن داخل کشور.
    فاز دوم اون که خیلی برای خودمون مهمه باید تا پایان سال 92 همه ی سایت ها فارسی باید میزبانیشون رو بیارند روی سرورهای داخلی.
    حالا یکی میگه چحوری بریم فیس بوک اینجوری که من دق میکنم؟
    باید بگم وقتی شما میرید سرویس بگیرید اینطوری نیست که اینترنت و اینترانت رو جدا ارائه بدن مث همین الان شما 128 کیلوبیت پهنای باند میگیرید فقط با این تفاوت که وقتی شما مثلا فیس بوک رو باز میکنید با سرعت 128 باز میشه ولی وقتی یه سایت که میزبانیش رو آورده داخل کشور باز میکند با سرعت 2 مگ باز میشه.
    حالا باید دعا کرد سایت های دانلود و آپلود سنتر های معروف مث آپلود باز که پر فیلم و بازی هست میزبانیشون رو بیارن داخل کشور.
    غلط کردن اینترنت جهانی را قطه کنن اونوقت هیچ کس تمدید نمیکنه
    یکبار میگن با هم هست یکبار میگن از اینترنت جهانی جداست
    اینا اشک منو در آوردن هنوز هم تمدید نشده سرویس من
    بازم ممنون از شما که گفتی برقراری موقت بزن -اینا اینقدر بی سوادن که هیچی نگفتن
    واسه خودم متاسفم که از همچین شرکت بی صاحبی سرویس گرفتم
    از دیروز تا حالا نزدیک به 100 بار زنگ زدم اما رسیدگی نکردن
    والا به خدا جوون مردم با اینهمه استعداد تو خونه بیکار نشته داره ساکس میفروشه اونوقت اونها یه قره قونی را می گذارن پشتیبانی.دی:
    زنگ بزن پشتیبانی تهران
    سلام
    من چهار ساله از شاتل اشتراک دارم با پیش شماره 722 مخابرات مدرس
    الان منزل رو در حال تغییر هستیم و چون کارم با اینترنت هست می خواستم در منزل جدید زودتر اینترنت رو راه بندازم بعد که تماس گرفتم شماره جدید مرکز حافظ هست با پیش شماره 225
    که می گن روی فیبر نوری هست شرکت های خصوصی مثل شاتل که نمی تونند اشتراک بدهند و الان شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که طرف قرارداد مخابرات هست ثبت نام رو انجام دادم ولی می گه باید یکی دو هفته صبر کنید تا تجهیزات کامل نصب بشه
    نمی دونم منظورشون چیه
    الان کارم لنگه چیکار بکنم دوستان لطفا راهنمایی کنند
    با تشکر
    سلام
    خوب برو همون اسیا تک ثبت نام کن حالا که اینطور هست

6. 2 کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gla021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    بچه های آسیاتک موقع تمدید حتما دقت کنند اول تاریخ را به روز رسانی کنند بعد تمدید کنند چون اگر این کار را نکنند از یک روز تا 30 روز ممکنه ضرر کنند مثلا اگر شما امروز که 22 مرداد هست برای تمدید اقدام کنید و به روز رسانی تاریخ ، نکنید قراردادتون ار 1 مرداد حساب میشه!!!
    Last edited by gla021; 12-08-2012 at 21:43.

8. 3 کاربر از gla021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بالاخره اینترنت منو درست کردند و تمدید شد
    این مسخره بازیا چیه دیگه - بروز رسانی باید بزنیم و ...
    میخوان کرم بریزند و کار مردمو لنگ کنند این کارا رو می کنند

10. 3 کاربر از series1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jafary2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شاید ماه بعد احتیاج مبرم به دانلود بیش از 200 یا 300 گیگ داشته باشم . ( دانلود بازی و دانلود سریال و اگه دیر بجنبم ممکنه لینک ها خراب بشه و مهلتش بگذره) به نظر شما نامحدود حجمی بخرم بصرفه تره یا 300 گیگ حجم اضافه بخرم ؟!؟!؟ البته یکی از دوستام چند روز پیش و قبل از انقلاب آسیاتکی 150 گیگ حجم اضافه خریده بود براش افتاده بود 300 هزار تومن. و سرعت دانلودش هم عالی بوده .اما در مورد حجم نامحدود احتمال نداره شرکت کم بذاره و ما هم توبه کنیم از کرده خودمون؟! کسی تو این وادی تجربه داره؟ و بعدش دوباره بخوایم برگردیم به سیستم حجمی + شبانه خودمون شرکت آسیاتک سنگ اندازی نمی کنه ؟!! مثلا بگه چون شما 2048 نامحدود رو گرفتی دیگه نمی تونی 128 حجمی بری ؟!؟!؟ و یا بهانه های دیگه ؟!؟؟!؟ ممنونم از مشورت شما
    Last edited by jafary2007; 13-08-2012 at 00:38.

12. این کاربر از jafary2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

باسلام
    ميخواستم ببينم آيا آسيا تك ثبت نام اينترنتي داره يعني من ميتونم بدون مراجعه حضوري تو شيراز سرويس بخرم؟ اگه ميشه آدرس سايتشون چيه؟
    در ضمن چند روزه وصل ميكنن؟

14. این کاربر از alenkita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عزیزان یک پیشنهاد دوستانه بهتون میکنم ، به هیچ عنوان طرف صبانت نروید ، خدمات و پشتیبانی بسیار ضعیفی داره و هیچ رسیدگی و اهمیتی به مشکلات و خواسته های شما نمی دهند.
    بنده چیزی بعنوان پشتیبانی ندیده ام تا به امروز 6 سال هم مشترک این شرکت بودم ، برای جمع آوری اگر خواستید جدا بشوید اون وقت مشکل بوجود میاد و خیلی اذیت میشوید...تصور کنید اختیار خط خودتون رو نداشته باشید و با لحن تمسخر آمیزی شما رو بازی بدن و پاس بدن به فردا ها یا بگن درخواست جمع آوری زدیم ولی توی مخابرات درخواستی وجود نداشته باشه.
    گول سرعت آنچنانی هم نخورید این ها همش موقتی است و برای جذب مشتری در کوتاه مدت، رگ خواب این جماعت دستشونه ، میدونن اگر مشترک شدید کمتر پیش میاد تغییر بدید و اگر درخواست جمع آوری هم بدید انجام نمیدهند.

این رو عرض کردم عزیزانی که جدید میخواهند از این شرکت تهیه کنند آگاه باشند و بیشتر تامل کنند ، تصمیم نهایی با خودتون هست.

16. 2 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

آقا تعرفه يك ماه نامحدود بيست نت (سپنتا) اطلاعي نداره كه سرعتش و هزينش چطوره؟

18. 2 کاربر از alenkita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان چریان این تعرفه های نامحدود اسیاتک چیه چرا انقدر گرون شده ؟
    دوستان کسی 512 نامحدود اسیاتک نداره سرعتش چنده ؟؟؟

20. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •