واسه لیتوانی هستش؟؟؟
اگه اشتباه متوجه نشده باشم تازه مودم رایگان هم میده با این قیمتها
با دیدن اون سرعتها و قیمتها دقیقا الان حس انسان عصرحجر رو دارم که انگار از جلوش لامبورگینی رد شده![]()
واسه لیتوانی هستش؟؟؟
اگه اشتباه متوجه نشده باشم تازه مودم رایگان هم میده با این قیمتها
با دیدن اون سرعتها و قیمتها دقیقا الان حس انسان عصرحجر رو دارم که انگار از جلوش لامبورگینی رد شده![]()
Last edited by urumchi; 16-12-2013 at 13:30.
شنبه رفته بودم امور مشترکین خیابان امام برای تمدید کلی آدم اومده بود برای ثبت نام مودم رایگانهمین طور فله فله داره ثبت نام میکنه بدون اینکه امکاناتش رو افزایش بده کسی هم نمیتونه بگه بالای چشمت ابرو ئه
![]()
واسه اونایی که 1 ساله سرویس می گیرن مودم رایگان میدن؟
پس دریافت (روی قبض) یا پیش دریافت؟
اره باید یک سال سرویس بگیری و قبلا از مخابرات سرویس نخریده باشی یعنی یه جورایی فقط به یوزر های جدید این مودم تعلق میگیرهمودم ــشون هم D-link ــه
من که اونجا بودم کسی رو ندیدم پولی پرداخت کنه
به احتمال زیاد ضریب اشتراکی ــشون هم فرق کنه خلاصه قرار نیست مخابرات این وسط ضرر کنه![]()
گرفتن مسیر ترکیه واقعه ای بود که دیگر تکرار نخواهد شد
![]()
خدا کنه این شرکت های خصوصی تجزیهات ارائه اینترنت رو فیبر رو هرچه زودتر تهیه کنن . خسته شدم از دست این مخابرات .
بله مودم رو رايگان ميدن
سرعت سرويسشون هم مثل سرويسهاي كمپين بايد خيلي پايين باشد در ضمن تا يك سال مجبوريد كه بخريد چون قرارداد 1 ساله هست و كنسل كردن قراداد جريمه داره
سرويس هم پس دريافت هست
به هر حال اصلا توصيه نميشه![]()
برا لاتویا هست
واقعا.. اونا چه سرعتایی دارن. اینجا شرکتهای خصوصی 2 مگ نامحدودو میدن 200-300 تومن! اونم با پینگ بالای 300-400 که به نظرشون کاملا طبیعیه!
حس منم کم و بیش در همون حال و هوا بود
----
پ.ن: دیشب رنج آی پی 237 روت نشده بود. یعنی اون کند ذهنی که آی پی جدید به شبکه می داد اینو متوجه نشده بود! هرکی این رنجو میگرفت اینترنت نداشت!
Last edited by IVAN; 16-12-2013 at 16:46.
من یه مشکل جالب هم دارم، وسط وبگردی یهو سند و ریسایو صفر میشه، پروکـسی رو که قطع میکنم فقط سایتهای داخلی باز میشن و سایتهای خارجی تعطیل، یعنی حس می کنم وسط کار آی پی مشکل پیدا می کنه و باید اینترنت قطع و وصل کنم تا درست بشه و یه آی پی جدید بگیرم که هر آی پی که می گیرم پینگ 4.2.2.4 حتما بالای 350 هست و باعث میشه محترمانه سیستم رو خاموش کنم و برم بخوابم!!!
سلام
من همین الان زنگ زدم به شرکتی که اینترنت گرفتم، آنا اینترنت.
تا در مورد این خط فیبر نوری سوال بپرسم که چرا اصلا به این خط ها هیچ شرکت خصوصی سرویس نمیده؟!
گقت که بخاطر گرونی اون تکنولوژی و اینکه منحصر مخابرات باشه، تجهیزات خیلی گرونه و نمیشه کاریش کرد
فقط میتونیم بر روی کابل های مسی سرویس ارائه کنیم!
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)