اینجور که مشخصه تا 7مهر فرصت هست
اینجور که مشخصه تا 7مهر فرصت هست
برای کسی که اولین بارشه واقعا سخته.الان من هرچی نگاه میکنم نمیتونم سه تا درسو تو یه روز پیدا کنم که دیگه هی نخوام برم بیام.کسی راه حلی چیزی داره؟الان کسی مث من که ترم یک هست نمیدونه چه درسایی رو باید برداره چه درسایی رو نباید
Last edited by danijon_2006; 25-09-2012 at 15:22.
خب شما چارت درسیت رو از سایت پیام نور دانلود کن.اونجا کامل درس هایی که هر ترم باید برداری و نوشته و قشنگ ترم بندی کرده.دروس عمومی رو هم دانلود کن.خیلی میتونی از اون کمک بگیری
دوستان من مجبورم شدم دروس ریاضی1 و مبانی کامپیوتر و برنامه سازی(2تا درس) رو خودخوان بردارم چون کلاسا پر شده بود.رشتمم IT هست.کسی کتاب آموزشی واسه این دروس سراغ داره؟
راستی کتابارو کی باید بگیریم؟
و اینکه درسی مثل ریاضی رو چجوری تستی قراره امتجان بگیرن؟تشریحی نیست؟اگه تستی باشه که خیلی سخت میشه باید مسئله رو کامل حل کنی تا به جواب برسی و دیگه به مراحل حل مسئله نمره ای تعلق نمیگیره.اینطوره؟
كتاب هاي كمك اموزشي راه و طلايي خوب هستن.
كتاب ها رو بايد همين الان بريد سراغشون و بخريدشون.
منابع رو دانلود كنيد تا ببينيد كدوم درس امتحانش تستي هست و كدوم تستي-تشريحي.رياضي امتحانش تستي-تشريحي برگزار ميشه.براي اشنايي با نحوه سوالات بهتره سوالات امتحانات ترم هاي قبل رو بگيريد چون هم تكرار زياد داره و هم با مدل سوال دادنشون اشنا ميشيد.
من هنوز کتابای رشتمو نگرفتم به نظرتون برم همرو تهیه کنم یا وایسم کلاسا که تشکیل شد ببینم استادا چی میگن؟
یه مورد دیگه هم اینکه من برنامه کلاسی رو از سایت دانشگاه که گرفتم بعضی از کلاسا تاریخ تشکیلشون قبل از ثبت نام حضوری هست تکلیف چیه؟
راستی این شهریه رو باید قبل از ثبت نام حضوری بریزیم به حساب؟یا بعد از حذف و اضافه؟
Last edited by danijon_2006; 26-09-2012 at 15:12.
سلام خواهش میکنم کمک کنید !)
من ورودی جدیدم ! تو ثبت نامش موندم ! اول وضعیت نظام وضیفه رو میگه مشخص کن ! من زدم معافیت تحصیلی بعد جلوتر که باید مدارک رو آپلود کنیم میگه نمیدونم چی چیه سربازیتم آپلود کن ! من هم هیچ برگه ای ندارم که آپلود کنم ! چیکار باید بکنم ؟؟؟؟
سلام.
من دقیقا یادم نمیاد چه اطلاعاتی باید ارسال میشد.. شاید باید میرفتین آموزش پرورش معافیت تحصیلی رو بگیرین.. ولی بهترین پیشنهادم به شما اینه که فردا برین به مراکز فروش کتابهای پیام نور اونا خودشون ثبت نام رو براتون انجام میدن همه ی کارهاشو.. من اینکار رو کردم 3000 تومن دادم و کل ثبت نام رو برام انجام دادن.
کتاب چیز مشخصیه و باید تهیه کنید .احتیاج به اینکه واستید استاد چی بگه نیست چون کتاب مشخص شده و امتحان از کتابه از جزوه استاد امتحان نمیاد.
مشکلی نداره کلاس از هفته دوم شروع میشن.
شهریه میتونی تا دو روز قبل از امتحانات واریز کنی
الان برنامه کلاس هایی رو که زده بود اساتید گروه آموزشی رو کجا می زنند؟
تو گلستان نزدند
این هم سایت دانشگاهمونه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا هم نزدند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)