تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 634 از 905 اولاول ... 134534584624630631632633634635636637638644684734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,331 به 6,340 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام

با همین چند خطی که ایشون نوشتند شما مطمئن شدین واترپمپ خرابه و رفتین برای تعویضش ؟

خوشا به حال قطعه سازها و قطعه فروشها و مکانیکها

واترپمپ اگر خراب باشه و آب رو نگردونه , آبِ توی منبع انبساط و رادیات ساکن میمونه و آبی نمیریزه توی منبع
    اگر هم کاسه نمدش خراب باشه اوائلش آب کم میشه به مقدار خیلی خیلی کم و بعدش کار به جائی میکشه که آب میریزه ازش
    ===================================
    اگر سیستم آب کافی داره ولی حرارت یهو خود بخود میره بالا و بعد از حدود یک دقیقه یهو میاد پائین پس ترموستات گیر داره و باید تعویض بشه وگرنه کار دستتون میده
    اگر با ایستادن آمپر میره بالا و با گاز دادن و راه افتادن میاد پائین پس سیستم آب کم داره
    سلام داش محمد اقا ما از سالیان دور خدمت شما ارادت داریم منتظر شما و اقا کسری بودیم بیاید نظر شما اساتید رو هم بخونم مرسی ازشما الان تماس گرفتم با نمایندگی سایپا خروشی استان کرمانشاه دوستم اونجا اسمش محسن هست گفت احتمال بدم واشرسرسیلندر هست ضعیف شده واب و میخوره قطعا گفت نمیتونم بگم بیار بازدید کنم بعد نظر بدم.

واشر سرسیلندر هم قیمت کردم شرکتی 15 تومن اصلی و میگفت جنس خوب و اصلی هم داریم اخرشه دیگه 20 تومن المان اصل حالا نمیدونم کدامش خوبه؟؟؟

در ضمن بلبرینگ سمت راننده چرخ عقب هم از کار دراومده جفتی میخوره زیمنسی اونم پرسیدم شرکتی بین 18 تا 20 تومن گفتن.

محمد جان فردا چهارشنبه میرم انشالا ظهر برگشتم خبرشو میدم

2. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان فعال

گرمه!

یه نفر از دوستان فعال این قسمت یه پاسخی به ما بده ممنون میشم زودتر کولر رو سرویس کنیم

داره خودمونی میشه m_saeed63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید اهل فن
    یه پراید صبا مدل 89 انژکتوری دارم که تو زمستون یه نیم ساعتی باید روشن میموند تا ماشین گرم بشه و بتونیم از بخاری استفاده کنیم الانم وقتی ماشین سرده بدون هیچ مشکلی استارت میخوره ولی ماشین یه ساعتی کار کنه اولا امپر از نیمه بالاتره و ثانیا اگه ماشینو خاموش کنم دیگه روشن نمیشه یعنی استارتو که میزنم فقط یه صدای تق میاد ولی استارت نمیخوره باید صبر کنم ماشین یکم سرد بشه یا در حالی سوییچ بسته س چندبار گاز بدم بعدم با کلاج استارت بزنم شاید روشن بشه کسی میدونه ایراد از چیه؟ مشکل برق نداره فکر کنم چون چراغ باتری روشن نیست
    لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید اهل فن
    یه پراید صبا مدل 89 انژکتوری دارم که تو زمستون یه نیم ساعتی باید روشن میموند تا ماشین گرم بشه و بتونیم از بخاری استفاده کنیم الانم وقتی ماشین سرده بدون هیچ مشکلی استارت میخوره ولی ماشین یه ساعتی کار کنه اولا امپر از نیمه بالاتره و ثانیا اگه ماشینو خاموش کنم دیگه روشن نمیشه یعنی استارتو که میزنم فقط یه صدای تق میاد ولی استارت نمیخوره باید صبر کنم ماشین یکم سرد بشه یا در حالی سوییچ بسته س چندبار گاز بدم بعدم با کلاج استارت بزنم شاید روشن بشه کسی میدونه ایراد از چیه؟ مشکل برق نداره فکر کنم چون چراغ باتری روشن نیست
    لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام

من میخوام کولر رو بعد از دو سال سرویس کنم البته برای اولین بار..یعنی ماشین صفر بوده دوسال کار کرده و تابستونا کولر گرفتم ازش یعنی دو تا تابستون...و بهار! و تا حالا سرویس نکردم

دو تا پست در مورد کولر در تاپیک صرفه جویی خوندم

1- اول اینکه خب قضیه ماشین ایرانی کلا فرق داره و من نمیدونم این مطالب کاملا در مورد پراید هم صدق میکنه همش یا نه! چون به نظر میرسه در مورد ماشین های استاندارد نوشته شده!

اون چیزی که من متوجه شدم یکی اینه که بعد از دو سال قطعه ای به اسم درایر باید عوض بشه.

2- درایر پراید قیمتش چنده؟
    کسی میدونه؟؟؟

3- هزینه تعویضش زیاده؟

4- دوم فیلتر فشار شکن هست که باید تمیز بشه...سوالم در مورد این قطعه در پراید اینه که آیا به همین اسم وجود داره در موتور های انژکتور یا خیر؟

5- فیلتر مدادی سالی یک بار باید عوض بشه؟
    ...6- میخوام بدونم این قطعه قیمتش چنده حدودا برای پراید ؟

7- کوندنسور یا رادیاتور کولر باید باز بشه و بیرون از جای خودش با فشار آب و مایع ظرفشویی شسته بشه؟

و گاز کولر چک بشه و تسمه کولر

من همین ها رو برداشت کردم ..میخوام ببینم کافیه؟

9- فقط روغن رو نفهمیدم...منظور روغن کمپروسور هست؟

10 -باید روغنش چک بشه؟

11- نشتی روغن چک بشه؟
    سلام
    1- درایر که عوام بهش میگن مخزنِ گاز , در حقیقت یک فیلتر هست مثل فیلتر روغنِ موتور
    اگر درایر با کیفیت باشه تا 4 سال یا بیشتر هم کار میکنه چون کثیف شدنش بستگی به کیفیت کمپرسور و روغن کمپرسور و تمیزی سیستم کولر داره
    برای ماشینهای ایرانی که قطعاتش عمداً و سهواً بنجل ساخته میشه بهتره درایر حداکثر 3 سال یک بار تعویض بشه چون مثل فیلتر روغن و فیلتر بنزین کارش جمع کردن رسوبات توی سیستم کولر هست و تعویض نکردنش برای مدت طولانی باعث ضررهای جبران ناپذیر به کمپرسور و مخارج بعضاً ملیونی میشه چون میتونه باعث جام شدن کمپرسور بشه .
    پس اگر بودجه ش رو دارین , سه سال یک بار تعویضش کنین
    نکته بسیار مهم:
    وقتی درایر تعویض میشه باید حتماً به اندازه یک استکان استوانه ایِ معمولی (60 سی سی) روغن از جنس همون روغنی که در کمپرسور هست ریخته بشه توی درایر (باید از ورودیِ درایر ریخته بشه توی درایر )
    اگر روغن متفاوت ریخته بشه , کمپرسور ظرف چند دقیقه گیرپاچ میکنه و نابود میشه
    •مقدار روغن برای همه ی ماشینها 60CC نیست و بستگی یه سایز درایر DRYER داره
    کلاً هر قطعه ای که تعویض میشه باید به اندازه ی آغشته شدنِ داخلش , روغن اضافه بشه به سیستم

2- قیمت درایر متفاوت هست . از 30,000 تومن هست تا بالای یکی دو ملیون دذ ماشینهای گرانقیمت
    سعی کنین بازار رو بگردین و همه ی انواع رو پرس و جو کنین تا هم قیمتها دستتون بیاد و هم بهترین رو بخرین
    3- برای تعویضش باید گاز سیستم رو کشید پس هزینه یک گاز زدن رو به هزینه تعویضش اضافه کنین
    اورینگهای درایر حتماً باید تعویض بشه . استفاده از اورینگهای درایر کهنه اشتباه بزرگی هست که میتونه باعث نشت گاز و هدر رفتن پول بشه
    از اورینگ ایرانی و چینی و هندی استفاده نکنین
    فقط امریکائی , اروپائی , ژاپنی , کره ای اصل
    در روزی که رطوبت هوا زیاده یا گرد و غبار زیاده سیستم کولر رو تعمیر یا سرویس نکنین چون رطوبت و گرد و غبار دشمنش هست
    درپوشهای درایر نو تا آخرین لحظه قبل از نصب نباید برداشته بشه تا غبار و رطوبت نره توش

4- بنده نمیدونم ماشینتون فیلتر مدادی (اوریفیس تیوب) داره یا اکسپنشن والو
    خودتون باید جواب رو پیدا کنین
    5- اگر درایر به موقع تعویض بشه پس فیلتر فشار شکن رو میشه یک در میان با درایر تعویض کرد
    یعنی یک بار درایر تعویض بشه . دفعه ی بعد درایر و فیلتر مدادی با هم تعویض بشه
    روغن موتور و فیلتر روغن موتور هم باید همینطوری تعویض بشه بشرطی که فیلتر باکیفیت باشه
    6- از فروشنده ها بپرسید و دوستانی که تازگیها خریده اند چون قیمتها هفتگی تغییر میکنه
    7- نه , لازم نیست باز بشه . در تاپیک صرفه جوئی جرئیات کاملش هست .
    9 و 10و 11- بله منظور روغن داخل کمپرسور هست
    داخل کمپرسور سه یا 4 پیستون هست که با سرعت زیاد حرکت میکنه و گاز رو فشرده میکنه پس وجود روغن حیاتی هست برای کمپرسور
    اگر لوله های سیستم یا بدنه ی کمپرسور چرب شده , نشانه ی نشتی روغن و کم شدن روغن کمپرسور هست که باید سریعاً تعمیر بشه و روغن کافی به سیستم اضافه بشه تا کمپرسور فرسوده نشه
    هر لوله یا قطعه ای که باز بشه باید حتماً اورینگش تعویض بشه وگرنه احتمال نشتی در آینده ی نزدیک رو داره

7. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید اهل فنیه پراید صبا مدل 89 انژکتوری دارم که تو زمستون یه نیم ساعتی باید روشن میموند تا ماشین گرم بشه و بتونیم از بخاری استفاده کنیم
    الانم وقتی ماشین سرده بدون هیچ مشکلی استارت میخوره ولی ماشین یه ساعتی کار کنه اولا امپر از نیمه بالاتره و ثانیا اگه ماشینو خاموش کنم دیگه روشن نمیشه یعنی استارتو که میزنم فقط یه صدای تق میاد ولی استارت نمیخوره باید صبر کنم ماشین یکم سرد بشه یا در حالی سوییچ بسته س چندبار گاز بدم بعدم با کلاج استارت بزنم شاید روشن بشه کسی میدونه ایراد از چیه؟ مشکل برق نداره فکر کنم چون چراغ باتری روشن نیستلطفا راهنمایی کنیدبا تشکر
    سلام
    ظاهراً ترموستات موتور برداشته شده
    آمپر حرارت بعد از گرم شدن موتور ثابت میمونه یا با سرعت و توقف بالا پائین میشه ؟
    اگر ثابت نیست پس ترموستات نداره
    ماشین انژکتوری باید حتماً ترموستات داشته باشه و درجه اش هم باید همونی باشه که کارخونه توصیه کرده
    در مورد مشکل استارت , بهتره سیمها و بستهای باتری تمیز و محکم بشه
    همینطور سیمهای برق استارتر
    در تاپیک صرفه جوئی جزئیاتش درج شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با تشکر از شما
    امپر وقتی به نیمه میرسه کمی نوسان داره البته خیلی جزئی
    فکر کنم ترمستات نداشته باشه بعد از گذاشتن ترموستات در زمستون مشکل استارت پیش نمیاد؟
    مشکل استارت هم در حالتی ماشین سرده راحت با نیش استارت روشن میشه جالبه تازه فهمیدم اگه ماشین استارت نخورد یکم صبر کنم بعد با نگهداشتن کلاچ و چندبار گاز دادن در حالی ماشین خاموشه بازم ماشین روشن میشه البته همیشه این حالتی نیست ولی بعضی وقتا جواب میده

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان عزیز من امروز رفتم صبح اقا روز قبلش نوبت گرفتم از سایپا ساعت8 صبح دست به کار شد دوستم رو ماشینم اقااااااااااااااااااااااا اااااا چشمتون روز بد نبینه باز کرد واشر قالپاق پوسیده بود ویران یعنی بعد رسیدیم به ترموسات و واشر سرسیلندر اصلا خواست بهش دست بزنه پودر شد ریخت زمین جفت بلبرینگ چرخ عقب داغون بود جنس ایرانی تبریز گفتن بهترینه انداختم دونه ای 20 تومن جمعا 40 شد بلبرینگ دوتا چرخ عقب.واشر سیرسیلندر گرفتم ترموستات گرفتم واشر قالپاق و دو تا ضد یخ و اب رادیاتور و خلاصه اوکیش کردم الان حل حل شد

در مورد اینکه کمی روغن ازماشین ریخت زمین باید برم بریزم سرش؟موقع تعویض واشر سرسیلندر ریخت زمین

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.دوستان دیدم کسی راهنمایی نکرد دوباره کپی کردم
    دو سه تا مشکل پیدا کردم نمیدونم چرا .
    1)یکی دوماهی میشه ماشین و صبح که استارت میزنم درجا روشن میشه میرم سرکار بعدازظهر که میخوام ماشین و روشن کنم حتما
    باید دوسه بار استارت یزنم وهر دفع سه چهار ثانیه سوییچ و رو استارت نگه دارم دقیقا یکی دوماه هست که میشه.
    2)یه مدتی وقتی کلاج و میگیرم صدای دلنگ دولنگ بدی میاد مخصوصا تو سرعت پاین مثلا موقعی که میخوام از رو دست انداز رد بشم کلاج و میگیرم انگار فنرهای کلاج جیرجیر میکنه خیلی هم صداش زیاد شاید تو سرعت بالا هم این اتفاق می افته ولی چون صدا زیاده تو سرعت بالا نمیشنومم.
    3)تو حرکت یه صدای سوتی میاد که گوش واذیت میکنه معلوم نیست از کجاست.
    4)وقتی ماشین راه میافته موقعی که به دست اندازمیرسی سرعت و کم میکنی کلاج و میگیری ماشین دنده یک جا نمیخوره باید بری دنده دو مگه اینکه ایست کامل کنی که نشد واگه بزورم سعی کنی بری دنده یک انگار دنده داره سابیده میشه به چیزی کلا خشک جا میخوره .
    131 مدل 93
    دم شما گرم .
    کسی حال نمیکنه جواب مارو بده

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دم شما گرم .
    کسی حال نمیکنه جواب مارو بده
    داداش شماره دو از دیسک و صفحه هست باس باز بشه پوسته گیربکس بهش برس تا نزده خورد بشه
    شماره چهارم هم میتونه از دیسک و صفحه باشه هم طبیعی
    من خودم 206 دارم همیجوریه باید سرعت زیر 20 بیاد راحت بره عملا تو حالت توقف فقط درست میره
    راه حلش همون نیم کلاچ کردنه که بدم میاد!!!

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •