تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 634 از 3745 اولاول ... 13453458462463063163263363463563663763864468473411341634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,331 به 6,340 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام.....
    تو ایلام نمایندگی اسیاتک رو اینترنت یوسف داره....
    هیچ رقمه حاضر نیستن اینترنت 2 مگ 5 گیگ به قیمت 25 تومن بدن بهم!!!!!!
    1 مگ 5 گیگ رو هم میدن ماهی 60 تومن.....\
    512 ی 4 گیگ رو میدن ماهی 20 تومن....

میخواستم بپرسم میشه که من 512 بگیرم ازشون،بعد از طریق سایت اسیاتک تبدیلش کنم به 2 مگ 5 گیگ؟!!!!!
    یعنی خود سایت اسیاتک اجازه میده موقع تمدید قرار داد یا پرداخت انلاین،یه چیز دیگه رو شارژ کنی؟!!!!!!

-------------
    همه از این سرویس های cra بد میگن....
    من پرسیدم میگه همون سرویس های مخابراته که ما ارائه میدیم،اگر خراب بشه ما جوابگو نیستیم....
    اگر همون مال مخابراته که عالیه!!!!ولی اونجوری که دوستان از cra میگن،وضعیتش خیلی خرابه و 65 کیلوبایت رو بین 10 نفر تقسیم میکنه......
    این در حالیه که اسیاتک اشتراکش 1-7 هستش و 65 رو به 7 نفر تقسیم میکنه؟؟؟؟؟؟!!!!!

یعنی ماجرا چیه؟؟ راستیتش اینه که من چندصد گیگ دانلود دارم و احتیاج دارم که هرچه سریعتر اینترنت 128 مخابرات رو تبدیل کنم به یه اینترنت تند و تیز که با تورنت همه ی فایل های مورد نیازم رو برگردونم....(یه جورایی هاردم فرمت شده...)

دوستان خیلی خیلی برام مهمه که بهترین سرویس رو بگیرم چون شدیدا معتادم به اینترنت و روزی 13-15 ساعت مصرف میکنم!!!!

------------------------------

سوال بعدی اینه که با وجود این شرکت کله گنده ی یوسف ،من میتونم عامل فروش اسیاتک تو ایلام رو بگیرم که اصل سرویس هایی که تو سایتش زده رو بفروشم یا نه؟!)
    قیمت عمومی سرویس 2مگ 5 گیگ، 30900 تومن هست. چجور 25 تومن میخوای؟ اگر دارن سر خود گرون میدن، زنگ بزن پشتیبانی(اگر جوابتو بدن ) شکایت کن ازشون.
    وقتی حسابت رو ساختی، میتونی سرویست رو به هر سرویس دیگه ای بصورت آنلاین و از طریق شارژ سریع انجام بدی.
    سرویس CRA ریسک داره. یه دفعه گرفتی دیدی خوب بود. یه دفعه هم ممکنه از دایل آپ بدتر باشه.
    اگر برای دانلود روزانه میخوای، شاتل بهتره. برای شبانه هم بستگی داره به منطقه ی شما.

برای درخواست نمایندگی، شاید بشه، معلوم نیست.

راستی، دوستان کسی مشکلی با HTTPS نداره جدیدا؟ من می میرم تا بتونم این سایتها رو باز کنم جدیدا صبح هم تو دانشگاه تمام https ها قرمز میشدن و x میخوردن و به عبارتی Certificate رو نمیشناخت.
    جالبه، وقتی میرم تو دانلود شبانه سرعتم بهتر میشه

پ ن: راستی جریان کم کردن ترافیک دیشب هم، برای من اتفاق افتاده. 136مگ ازم کم شده.

2. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اونایی ک از لایزر اومدن هنوز اوضاشون خرابه؟
    آره هنوز مرخصه!!
    من مثلا 1 مگ گرفتم ولی بالاترین سرعت دانم 50-60 کیلوبایته که باید 120-130 باشه!!!
    پدرشون رو هم در اوردم پشت تلفن آخرش هم یکیشون خواهش کرد تا آخر هفته صبر کنم حتما درست میشه!!
    بدبختی برای من دان شبانه مهمه که تو این چند روز هم خیلی افتضاح بوده و اصلا در حد لایزر نبوده
    دنبال یک شرکت دیگم ... این نوین نت خوبه ؟؟؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

قیمت عمومی سرویس 2مگ 5 گیگ، 30900 تومن هست. چجور 25 تومن میخوای؟ اگر دارن سر خود گرون میدن، زنگ بزن پشتیبانی(اگر جوابتو بدن ) شکایت کن ازشون.
    اقا اصلا 40 تومن!!!! میگه ما به نسبت میدیم.....مثلا 2 مگ رو با حداقل 20 گیگ، 1 مگ رو با حداقل 5 گیگ اونم 60 تومن!!!!!!!

منم اقا مثل خیلی از شما دوستان،دانلودرم که سرویس نامحدود 512 مخابرات از دستم رفته و دنبال سرویس جایگزین ارزونم.....

پس به نظر شما،میتونم 512 قرار داد ببندم و بعد تبدیلش کنم به 2 مگ؟؟؟
    پولش هم هر چی هست میدم.....فقط این سری فیلم هام رو دانلود کنم و تموم شه بره.....

اخه ادرس هاش برا اسیاتک نیست و محلی شدن!!!! مثلا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا
    کد:
    یا مثلا این صفحه ی تمدید قراردادشون هستش که ظاهرا عوضش کردن:
    کد:
    و سرویس های دو مگ رو کلا حذف کردن و 1 مگ هم فقط ۷0 هزار تومنیش هست.....

دوستان به نظرتون برا اینترنت من چیکار کنم؟؟؟؟ سرویس cra اکثریت مطلق ناراضی بودن ازش نه؟

منظورم اینه که ضریب سرویس های عادیشون، 1 به 7 هستش و ضریب سرویس های cra 1-10 .........این واقعا سرعت رو در حد دایل اپ پایین میاره؟
    Last edited by senaps; 23-04-2012 at 00:01.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام
    من تازه اومدم آسیا تک
    سرویس 1 مگ یا به قول خودشون چابک 5 گیگ گرفتم. سرعتم روزا بین 1 مگ تا 3.6 مگ متغیره. البته اگه سرور جای دور مثل ایالات متحده باشه سرعت در حد 256 میاد پایین. شبا سرعت در حد دایل آپه! فاجعهههههههههههه!!!!!!!!!
    همه قضایای قطعی 10 دقیقه به 1 بامداد و مشکلات فنی دانلود شبانه رو هم من دارم...
    راهی نیست؟! تا قبل از این که بیام این شرکت همه چیز خوب بود؛ تا ما اومدیم بد شد؟!

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

13

من که زنگ زدم دری وری بارشون کردم
    از وقتی اومدم آسیاتک تو 3 شب مجموع دان شبانه ام زیر یک گیگ بوده!!!!؟؟
    دیگه دارم قاطی میکنم!! فکر کنم حدود 2 یا 3 نصف شب هم یه دی سی برای همه میدن که دانلودها بخوابه!!بی شرفها!!

شما کدوم مرکز هستین؟؟
    نوین نت تو مرکز شما سرویس میده ؟؟؟ از کیفیتش خبر دارین؟؟
    شرایط من
    1روز قطعی اینترنت روز بعد
    2تا شماره هم دادن واسه پيگيري>>>با پاس کاری های متوالی یا عدم پاسخگویی (روال اداریD)
    يك روز بعد اونا به من يه سرويس رايگان ( به گفته خودشون ) دادن>>>سرویس سه روزه موقت با سرعت 64
    روز بعد پس از طی روال اداری و تماس های مکرر بنده همون سرویسی که از لایزر گرفته بودم یعنی b09-1 یا همون gold-1 بهم دادن اینجا اسمش چلچله بود(D) خب اولش واقعا عالی بود از لایزرم بهتر بود جدا هم پینگ و هم سرعت آپ و دان
    اما از تقریبا غروب همون روز با افت شدید سرعت روبرو بودم تا به امروز
    پشتیبان می گفت چون کاربر جدید گرفتیم پهنای باند داریم اضافه میکنیم و قول میدیم که از لایزر بهتر میشه فقط کمی فرصت به ما بدهید. چقدر؟ تا آخر هفته کدوم هفته؟هفته پیش ولی خب تا الان خبری نشده و همون روال ادامه داشته امیدوارم که این پهنای باند به زودی برطرف بشه و مشکلات ما حل بشه
    من تقریبا همه isp های مشهور و بررسی کردم همشون یه گیرایی دارن ولی برای گیم آنلاین کمترین پینگ و کدوم isp میده؟
    به من كه زنگ نزدن فعلا !!!! تا به امروز كه 2 شنبه هست و سه روز گذشته !!!! ميخوام بدونم اصلا قراره سرويس ما چي بشه ؟؟؟؟ چقدر بايد پرداخت كنيم . بيشتر از لايزر يا كمتر . من تو لايزر 256 داشتم با 5 گيگ براي سه ماه و شبانه رايگان . 32 تومن هم ميدادم واسه اين سرويس .خيلي برام مناسب بود .چون از شبانه استفاده ميكردم و انصافا دزدي هم نداشت !!!!! آيا آسياتك همينو داره با همين شرايط ؟؟؟ قيمتش چنده ؟؟؟؟؟
    اصلا چرا از لايزر مارو فرستادن آسياتك ؟؟؟؟ همه مشتركارو فرستادن ؟؟؟؟ ما مركز مهديه هستيم !

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

من که سرویس 2 مگ دارم . روزانه سرعت خوبه . روی 300 . شبانه از 1 تا 6 سرعت روی 50-60 ! از 6 تا 9 روی 230 ثابت ! خیلی زور بزنه 2600-2700 مگ میگیره !

8. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به من كه زنگ نزدن فعلا !!!! تا به امروز كه 2 شنبه هست و سه روز گذشته !!!! ميخوام بدونم اصلا قراره سرويس ما چي بشه ؟؟؟؟ چقدر بايد پرداخت كنيم . بيشتر از لايزر يا كمتر . من تو لايزر 256 داشتم با 5 گيگ براي سه ماه و شبانه رايگان . 32 تومن هم ميدادم واسه اين سرويس .خيلي برام مناسب بود .چون از شبانه استفاده ميكردم و انصافا دزدي هم نداشت !!!!! آيا آسياتك همينو داره با همين شرايط ؟؟؟ قيمتش چنده ؟؟؟؟؟
    اصلا چرا از لايزر مارو فرستادن آسياتك ؟؟؟؟ همه مشتركارو فرستادن ؟؟؟؟ ما مركز مهديه هستيم !

به من هم زنگ نزدن ... چهارشنبه صیح یه دفعه اینترنت قطع شد و بعد از کلی تلفن زدن فهمیدم منتقل شدیم آسیاتک!!
    لایزر کلا جمع شده و کاربرهاش رو پاس داده آسیاتک
    قانونا لایزر باید پاسخگو باشه ... ولی تو ایران کو قانون؟؟؟!!
    تو این چند روز هم آسیاتک چنان بلایی سر من آورده که از اینترنت متنفر شدم
    هرروز یه فیلم جدید داره ...
    روزی چند بار دی سی که رو شاخشه !! قبل از یک هم که حدود 10-15 دقیقه قطع میشه
    دانلود شبانه هم انگار میخواد جون بکنه بزور باید دان کنی!!
    روز ها هم از 9.30 تا 12 سرعت خوبه ولی از اون به بعد برای منی که 1 مگ گرفتم تبدیل میشه به 512 و بعضی وقتها هم پایینتر!!
    من تو مرکز ولیعصرم ... دنبال یه شرکت دیگه ام که دان شبانه اش مثل آدم باشه .... لایزر کجایی؟؟!!!

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

دوستان جریان این دکمه بروز رسانی بالای صفحه تمدید چیه ؟! من دورم 21 تمام میشه . بعد مثلا الان امروز که 4 بروز رسانی بزنم بعد تمدید کنم دورم از 4 شروع میشه ؟!! بعد از 21 تا 4 اینترنتم قطع میشه ؟! چطوریاست . نمیفهمم

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

یکی به من بگه این یعنی چی؟!

داره خودمونی میشه zqsxsw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    با چه يوزو پسوردي بايد وارد قسمت كاربر آسياتك شد؟از لايزر انداختنمون بيرون نامرداي...
    شماره مشتري نداريم كه،هرچيم زنگ ميزنم يه تز جديد ميدنن هر اوپراتورش يه ايالات درست كرده واسه خودش خلاصه بي صاحبه
    مگه شما به دادا آدم برسيد

13. این کاربر از zqsxsw بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •