از وقتی شوپر نچرال رو نصب کردم همه کتاب ها حذف شدن حتی تو کتاب خونه هم نیستن چیکار کنم؟
از وقتی شوپر نچرال رو نصب کردم همه کتاب ها حذف شدن حتی تو کتاب خونه هم نیستن چیکار کنم؟
Last edited by Rc man; 09-09-2012 at 12:29.
سلام دوستان
منم به جمع سیمز بازان پیوستم
خواستم ببینم برای آپدیت سیمز باید جیکار کنم؟؟؟
ورژن game launcher سیمز 1.0.615.00107 هستش.باید آپدیتش کنم؟؟
آخه دوستم ورژنش 4 هست و هرچی متریال برای سیمز بازی میکنه با لانچر باز میشه و نصب میکنه
اما من دانلود کردم نمیشناسه و وقتی هم میزنم با لانجر باز شه اتفاق خاصی نمیوفته
من سیمزام رو همشو پاک کردم بعد دوباره نصب میخواستم کنم توی اپدیت ارور میده کمک کنید لطفا
سلام دوستان
من تازه به جمع شما پیوستم امیدوارم که بتونم از تجربیات شما استفاده کنم
راستش من تازه بازی سیمز 3 رو نصب کردم و تا بحال هیچ پک دیگه ای بازی نکردم میخواستم بدونم الان برای بازی کردن پک های دیگه باید چیکار کنم؟
سیمز من طوری بود که هیچ کرکی لازم نداشت بعد از نصب بازی راحت اجرا شد، در قسمت لانچر بازی ورژن بازی 1.0.615.00107 نوشته شده. این کرک هایی که تو سایت های مختلف هست و ورژن های بالاتری هستند برای چیه؟
امشب من یک آیتم میخواستم نصب کنم ولی این ارور رو داد Error: Requires missing Expansion Pack چیکار باید بکنم؟
منتظر پاسختون هسنم.
سلام
من پک دور دنیا و نیمه شب رو سیمزم نصبه ولی وقتی خونه هایا شهر هایی که بااین پک جواب میده دانلود میکنم تو بازی نمیره
کمک کنید
امید وارم بتونم کمک کنم
برای بازی کردن پک های مختلف باید هر پک رو بخری و رو سیمزت نصب کنی و و البته با آپدیتش
ولی حوا ست باشه مثلا پک ششم رو می خری و نصب می کنی با آپدیت بازبعدا پک چهارم رو می خری و وقتی می خوای نصب کنی آپدیتش رو نصب نکن چون آپدیت پک ششم جدید تره و اگه آپدیت 4 نصب کنی بازیت خرا ب میشه
راستی باید ورژن بازی سیمز 3 اصلیت باشه تا بشه رو ش پک های دیگه رو نصب کرد.1.26.89.013017
بستگی داره شهرهارو توی چه ادرسی میریزید !؟
چقدر شهر سوپر نچرال بده یه جوریه خیلی ساده هست بعد احساس میکنم خیلی کوچیکه نه...
اره همون bridgeprt و اونی که شو تایم اوردش از همه بهترن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)