تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 634 از 1081 اولاول ... 134534584624630631632633634635636637638644684734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,331 به 6,340 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید من یک مشکل ناجور پیدا کردم ممنون می شم یکی کمکم کنه.من اکانت کسپر رو برای 3 تا کامپیوتر خریدم.من و یکی از دوستام استفاده می کردیم و نفر سومی در کار نبود.حالا من مجبور شدم ویندوز عوض کنم و از keyfile هم بک آپ گرفتم اماوقتی دوباره کسپر نصب شد نوشته دوباره 366 روز مونده یعنی فکر کنم دارم از اکانت سوم استفاده می کنم و حالا اگه نفر سوم پیدا بشه ما به مشکل بر می خوریم آیا کسی راه حلی دلره ممنون

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    kaspersky internet security 2010 ورژن 9 دارم که فقط هفت روز لیسانس داره لطفا بمن مبتدی بگید چیکار کنم

با آرزی موفقیت
    هر وقت مدت باقیمانده تموم شد از تاپیک کرک و سریال کاسپراسکای کلید جدید بگیر.

3. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

شما  که  این  آنتی  رو دارید  راضی  هستید  

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلامي دوباره خدمت تمامي بر و بچه هاي انجمن
    دوستان چند روزي هست که همون طوري که دوستان اشاره کردند کسپر در مورد کليد ها سخت گيريش رو کم کرده.
    حالا ديشب بنده به يک نکته ي جالب برخوردم و برام يه سوالي پيش اومد.
    ابتدا آنتي ويروسم رو به طور کامل آپديت کردم.
    سپس در قسمت my security zone بر روي علامت help که کنار application control هست کليک کردم.بعد وارد سايت کسپر شدم و انتظار داشتم که کسپر در اين مورد به من راهنمايي کنه ولي وارد اين آدرس شد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و پيغام
    Unfortunately it seems you have purchased a Kaspersky license from an illegal or unauthorised seller of Kaspersky Lab software
    را داد که فک کنم معنيش اينه که کليد شما معتبر نيست.
    حالا يه سوالي برام پيش اومده که کسپر اگه ميدونه کليد من تقلبي هست پس چرا اجازه ي آپديت ميده.؟ برداشت من از اين کار اينه که آپديت اصلي رو به ما نمي ده!
    منتظر جواب شما.

6. این کاربر از masoud.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

اگه  این جوری  باشه   که  خیلی وقته  الافیم

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید من یک مشکل ناجور پیدا کردم ممنون می شم یکی کمکم کنه.من اکانت کسپر رو برای 3 تا کامپیوتر خریدم.من و یکی از دوستام استفاده می کردیم و نفر سومی در کار نبود.حالا من مجبور شدم ویندوز عوض کنم و از keyfile هم بک آپ گرفتم اماوقتی دوباره کسپر نصب شد نوشته دوباره 366 روز مونده یعنی فکر کنم دارم از اکانت سوم استفاده می کنم و حالا اگه نفر سوم پیدا بشه ما به مشکل بر می خوریم آیا کسی راه حلی دلره ممنون
    شما يك اكانت خريداري كرده ايد در سته؟نه 3 اكانت كه نفر ديگري بخواد از آن اكانت استفاده كنه.در مورد نصب ويندوز جديد و استفاده از key اين اتفاق ميفته ولي اگر همين كار را با استفاده از سريال و فعالسازي آنلاين ميكرديد زمان شما كمتر ميشد.جاي نگراني نيست.بدون مشكل استفاده كنيد.

با سلامي دوباره خدمت تمامي بر و بچه هاي انجمن
    دوستان چند روزي هست که همون طوري که دوستان اشاره کردند کسپر در مورد کليد ها سخت گيريش رو کم کرده.
    حالا ديشب بنده به يک نکته ي جالب برخوردم و برام يه سوالي پيش اومد.
    ابتدا آنتي ويروسم رو به طور کامل آپديت کردم.
    سپس در قسمت my security zone بر روي علامت help که کنار application control هست کليک کردم.بعد وارد سايت کسپر شدم و انتظار داشتم که کسپر در اين مورد به من راهنمايي کنه ولي وارد اين آدرس شد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و پيغام
    Unfortunately it seems you have purchased a Kaspersky license from an illegal or unauthorised seller of Kaspersky Lab software
    را داد که فک کنم معنيش اينه که کليد شما معتبر نيست.
    حالا يه سوالي برام پيش اومده که کسپر اگه ميدونه کليد من تقلبي هست پس چرا اجازه ي آپديت ميده.؟ برداشت من از اين کار اينه که آپديت اصلي رو به ما نمي ده!
    منتظر جواب شما.
    ميشه با تصوير بفرماييد روي كجا كليك كرديد كه شما را به آن صفحه برد.من روي آيكون آبي رنگ كوچك كنار Application Control كليك كردم و به صفحه زير هدايت شدم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض salam

سلام جناب هميلتون
    من عکس ها رو براي دانلود گذاشتم.
    در ضمن من از کليد اقا اميد استفاده ميکنم. شما هم کليدي که استفادهمي کني رو بزار من ببينم باز هم همين جوري است يا نه؟
    کد:
    يه نکته ي ديگه هم الان وقتي مي خواستم عکس بگيرم فهميدم.اگه تو اون عکس ها رو ببيني يکي از آن ها استاتوس بار اينترنت اکسپلورر است که وقتي رو اون آيکن آبي ها کليک کردم ديدم ابتدا به اين آدرس مي رود. من زياد از رجيستري سر در نمي يارم ولي فک کنم يه داده اي رو اول داشت چک مي کرد.
    نظر شما چيه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

[quote=hamilton;4500201]شما يك اكانت خريداري كرده ايد در سته؟نه 3 اكانت كه نفر ديگري بخواد از آن اكانت استفاده كنه.در مورد نصب ويندوز جديد و استفاده از key اين اتفاق ميفته ولي اگر همين كار را با استفاده از سريال و فعالسازي آنلاين ميكرديد زمان شما كمتر ميشد.جاي نگراني نيست.بدون مشكل استفاده كنيد.

یک اکانت باری سه یوزر

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

[quote=nic_chagal;4501966]
    شما يك اكانت خريداري كرده ايد در سته؟نه 3 اكانت كه نفر ديگري بخواد از آن اكانت استفاده كنه.در مورد نصب ويندوز جديد و استفاده از key اين اتفاق ميفته ولي اگر همين كار را با استفاده از سريال و فعالسازي آنلاين ميكرديد زمان شما كمتر ميشد.جاي نگراني نيست.بدون مشكل استفاده كنيد.

یک اکانت باری سه یوزر
    شما وقتی لایسنس 3کاربره خریداری می کنید، یعنی از وقتی که خریداری کرده اید به مدت مثلا 1 سال هر یک از اکانت ها چه اکتیو باشند و چه نباشند مهلت استفاده دارند.

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام جناب هميلتون
    من عکس ها رو براي دانلود گذاشتم.
    در ضمن من از کليد اقا اميد استفاده ميکنم. شما هم کليدي که استفادهمي کني رو بزار من ببينم باز هم همين جوري است يا نه؟
    کد:
    يه نکته ي ديگه هم الان وقتي مي خواستم عکس بگيرم فهميدم.اگه تو اون عکس ها رو ببيني يکي از آن ها استاتوس بار اينترنت اکسپلورر است که وقتي رو اون آيکن آبي ها کليک کردم ديدم ابتدا به اين آدرس مي رود. من زياد از رجيستري سر در نمي يارم ولي فک کنم يه داده اي رو اول داشت چک مي کرد.
    نظر شما چيه؟

مشکل شما چیه؟
    اینکه چرا با اینکه آپدیت میشه ولی کاسپر اون رو معتبر نمیشناسه؟
    بنظر من این یه جنیه تبلیغاتی داره که یوزر بیاد و بعد یه مدت استفاده از محصول شرکت، نسخه اصلی را خریداری کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •