دوستان مثل اينكه تو شاتل به من اشتباهي 512 داده بودن
128 كردنش سرعت شده 30 تا 40 :دي
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان مثل اينكه تو شاتل به من اشتباهي 512 داده بودن
128 كردنش سرعت شده 30 تا 40 :دي
بابا بخدا من سرعتم عالیه روز120 تا 130 شب 60 تا 70دیگه می ترسم بگم آخرش خودم خودمو چشم می زنم 128 مرکز 2 اندیشه![]()
پايداره....؟
منم اندیشه 128 مرکز 2 هستم، ولی شبا سرعتم 40-50 هستش
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
واسه من تو کل تابستون همینجوری بود... اقا این خط 2 رو بیخیال شین مشترکاش زیاد نیستن، اندیشه حال داده بهمون
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
اره... واسه بقیه خطوطم قطع وصل میشه، ولی سرعتم تو تایستون راضی کننده بود،
تو فاکتوری که دادن بهت شماره مشتری هست و رمز عبور واسه سایت هم جاش خالیه یحتمل ،که با یه زنگ به امور مشترکین بهت میدنش(البته اگه اندیشه منظورتون باشه)
شما فکر کنم اولین نفری باشی که از منطقه 7 ناراضی هستی احتمالا خطت مشکل داره یا کامپیوترت(کلا اگه مشکلت با پرجاست همچنان از پشتیبانی هم میتونی پیگیری کنی) چون اندیشه به علت های معلول الحال بهترین سرویسش رو به منطقه 7میدهو بدترینش سرویس رو به منطقه های 4و5
متاسفانه ولی همین سرویسش تو این مناطق از شاتل بهتره(البته فعلا)
جرا مرکز 7 را جمع بندی میکنی مگه مرکز 7 یه شماره داره؟
تست سرعت مرکز 7 خطوط 727
اندیشه سبز خزر سرویس 128
![]()
دوستان بازم خراب کاری کردم ... من فکر کردم مشکل قطعی هر چند دقیقه 1 بارو با دستکاری تنظیمات میتونم حل کنم و زدم ---- بههر چی adsl ... دمتون گرم نجاتم بدید و بگید چیکار کنم مشکلم حل شه ؟
.
رو مودمم 4 تا چراغ داره که همه ثابت روشن میمونن . فقط اونی که بالاش نوشته Internet قرمز میمونه... خودمم نمیدونم چیکار کردم
... لطفا کمک کنید
... تنظیمات اینجارو هم دستکاری کردم .
- چه چیزایی این مشکلو به وجود میاره و مراحل برگشتن به حالت قبل چیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید؟ الان هم با Dial up اینارو نوشتم ...!!!
Last edited by SA.JJ.AD; 07-09-2010 at 21:07.
زنگ بزن 3211600 بهت کمک میکنند در 24 ساعت شبانه روز...
دوستان بازم خراب کاری کردم ... من فکر کردم مشکل قطعی هر چند دقیقه 1 بارو با دستکاری تنظیمات میتونم حل کنم و زدم ---- بههر چی adsl ... دمتون گرم نجاتم بدید و بگید چیکار کنم مشکلم حل شه ؟
.
رو مودمم 4 تا چراغ داره که همه ثابت روشن میمونن . فقط اونی که بالاش نوشته Internet قرمز میمونه... خودمم نمیدونم چیکار کردم
... لطفا کمک کنید
... تنظیمات اینجارو هم دستکاری کردم
اگه پشتیبانی جواب میده که بهترین گزینست وگرنه
مدمت چیه؟
من symphony دارم اگه tp-link باشه بقیه دوستان حتماً کمکت میکنن
چون نمیدونی چیکار کردی بهترین کار اینه که ریست کنی البته بزار یکی از بچه ها روش تنظیمشو برات بنویسه بعد این کار رو بکن
Last edited by mehdihamed; 07-09-2010 at 21:19.
پارس ديگه به بدترين شكل ممكن داره پيش ميره..
همين طوري پيش بره آخرين ماه ِ مهمونشون هستم بعد از دوسال ُ اَندي.......
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)