تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 634 از 2376 اولاول ... 13453458462463063163263363463563663763864468473411341634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,331 به 6,340 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

روشن:دست فتح‌اله‌زاده را به تنهايي رو كردم

حسن روشن گفت: فتح‌اله‌زاده در باشگاه استقلال بسيار متزلزل عمل كرد.

مدير پيشين تيم‌هاي پايه استقلال در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به اين كه نبايد در مديريت ورزش دروغ و تهمت اساسي داشته باشد، اظهار كرد: براي اينكه بازيكنان جوان استقلال صدمه نخورند از 9 صبح تا 7 بعدازظهر در آكادمي فوتبال استقلال تلاش كردم. مدير نبايد خودش را با دروغ حفظ كند. 20 روز پيش، من دست فتح‌اله‌زاده را به تنهايي رو كردم و تصميم گيران استقلال نيز بهترين تصميم را در تغيير مديريت گرفتند. اميدوارم با اين تغييرات وضعيت استقلال بهتر شود.

پيشكسوت استقلال با اشاره به اين كه يكي از نتايج عدم مديريت، هفت ميليارد بدهي براي استقلال است، خاطرنشان كرد: آكادمي استقلال 120 شاگرد دارد. اگر روال درست پيش مي‌رفت، مي‌بايست 80 درصد از مخارج آكادمي پس‌انداز مي‌شد. چرا كه كار آكادمي بازيكن سازي و آينده‌گري است.

روشن با انتقاد از عملكرد فتح‌اله‌زاده يادآور شد: فتح‌اله‌زاده قصد داشت از مديريت در استقلال به مجلس راه پيدا كند، كه به اعتقاد من به هيچ كدام نرسيد. چرا كه راهش غلط بود. هميشه از من سوال مي‌كرد كه اگر بجاي او بودم به آكادمي بيشتر اهميت مي‌دادم و يا به تيم ليگ برتر. از 170 ميليون بودجه مصوب آكادمي تنها مبلغي معادل 50 ميليون و چهارصد هزار تومان به ما پرداخت كرد. مربيان و بازيكنان در سال جديد حقوق نگرفتند و اين باعث تاسف است. پس از بركناري من به مربيان گفتند كه پول‌شان را من گرفتم، پرداخت 300 هزار تومان به جاي سه ميليون تومان دستمزد به مربيان نشانگر فريب دادن مربيان است. آنها به خاطر عرق به استقلال از دستمزدهاي 10 ميليون توماني گذشتند ولي در استقلال گول مديريت را خوردند!

وي در پاسخ به اين پرسش كه عملكرد مديريت جديد بايد به چه صورت باشد؟ گفت: مشكلات باشگاه‌هاي بزرگ تا وقتي كه تيم‌هاي پايه نداشته باشند، حل نمي‌شود. در غير اين صورت، تيم‌ها مجبور هستند به دنبال بازيكناني كه پول مي‌خواهند بروند. فتح‌اله‌زاده اين كار را كرد و بدهي بالا آورد. تيم‌هاي بزرگ نبايد به بازيكنان التماس كنند و به آنها پول نيز بدهند. وقتي تيم‌ها پشتوانه ندارند و از جوانان استفاده نمي‌كنند، مجبور به التماس كردن بازيكنان بي‌تعصب مي‌شوند! ما به جوانان استقلال ياد داديم كه عرق داشته باشند و به خاطر پول اين تيم را ترك نكنند و از اين طريق به تيم بزرگسالان و تيم ملي راه پيدا كنند.

وي در پايان متذكر شد: فتح‌اله‌زاده به وعده‌هايش جامه عمل نپوشاند.
    محمود مدرک کسی که ندونه حاشیه سازی نباید درذات ورزش باشه به دردخودش میخوره همون بهتر اینو هم شوت کنندازاستقلال بیرون

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چسب مخصوص براى طالب لو

دكتر نوروزى به دنبال تهيه يك چسب مخصوص است تا روى محل آسيب ديده دست طالب لو را با آن بپوشاند تا دروازه بان استقلال براى بازى آينده مشكلى نداشته باشد. نوروزى مى گويد: « با حمايت هاى باشگاه، لوازم درمان دست آسيب ديده دروازه بان تيم مان را از خارج از كشور وارد مى كنيم. روز گذشته چسب مخصوصى را براى دست وحيد طالب لو سفارش داديم كه اميدواريم به دستمان برسد در اينصورت و با استفاده از اين چسب مشكل او براى بازى برطرف مى شود.
    بسيار اميدواريم كه او به بازى برابر راه آهن برسد اما به هر حال تصميم نهايى را در اين خصوص سرمربى تيم مى گيرد.»

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امشب چه شود...

روشن ادم خوبی هست نمیدونم هم چرا هیچوقت جایی سر مربی نشده!
    البته روشن گاهی وقتها خیلی بی ملاحظه میشه و حرفهایی میزنه که نباید بزنه....

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من چند باز توي تي وي ديدم خيلي آدم با ازاطلاعاتيه

خلاصه من كه تاحالا نديدم بشه سرمربي ولي اگه بشه به نظرم خيلي موفق هست
    شدیدا مخالفم اگه یادتون باشه بعد از اینکه تیم ملی از جام ملت ها برگشت تو برنامه ورزش و مردم مناجاتی که اون موقع سرپرست بود و روشن رو دعوت کرده بودن .یه انتقادها و حرف هایی زد که انگار اصلا از فوتبال چیزی حالیش نیست البته مناجاتی و قلعه نویی هم به حالت تمسخر جوابش رو دادن .متاسفم که یه مدت تو تیم مسئولیت داشت.همیشه هم کسانی که دستشون از همه جا کوتاهه و ضعیف هستن دنبال انتقاد های تخریبی هستن مثل همین آقا .البته یه جای تعریف داره که فوتبالیست خوبی بود....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در مراسم معارفه
    واعظ آشتياني: مديري منظم هستم نه ديكتاتور
    خبرگزاري فارس: مدير عامل جديد باشگاه استقلال تهران گفت: برخلاف گفته برخي دوستان من ديكتاتور نبوده و فقط نظم را سرلوحه كارم قرار مي دهم.
    به گزارش خبرگزاريي فارس، اميررضا واعظ آشتياني در مراسم معارفه خود اظهار داشت: هيئت مديره تشخيص داد من مدير عامل باشگاه شوم، البته پيش از اين براي حضور در هئيت مديره از من دعوت شده بود كه به دليل مسئوليت هاي كاري زيادي كه داشتم اين مسئله را نپذيرفتم. اميدوارم اين تيم پرطرفدار را با با كمك دوستان به جايگاه اصلي آن برسانيم.
    وي افزود: اگر همدلي و صميميت و تدبير در مسايل باشد، بسياري از مشكلات حل مي شود؛ اما اگر به غير از مسائلي كه بيان كردم باشد، چالش خواهيم داشت. آدم خوش بيني هستم البته از نوع منطقي آن.
    مدير عامل جديد استقلال در خصوص مشكلات مالي باشگاه گفت: بايد در باشگاه انضباط مالي حاكم باشد و به اندازه اي كه درآمد داريم هزينه انجام شود. از اين رو در مسيري قرار مي گيريم كه هزينه‌ها با درآمد‌ها همخواني داشته باشد. در باشگاه كار گروه‌هاي مختلفي خواهيم داشت. هيئت مديره سياستگذار است و راهكارهاي مناسبي براي حل مشكلات پيدا خواهيم كرد.
    رئيس فدارسيون دوچرخه سواري در سخنراني خود تاكيد كرد: مدير عامل بايد مجري سياست‌هاي هيئت مديره باشد. به عقيده من 2 تيم بزرگ استقلال و پرسپوليس بايد به جاي آنكه مصرف كننده باشند، توليد كننده شوند و از اين راه امرار معاش كنند، بنابراين تيم هاي پايه بايد به طور جدي درنظر گرفته شوند. البته نمي خواهم زحمات افراد ديگر را ناديده بگيريم.
    وي افزود: استقلال و پرسپوليس مانند تيم هاي دولتي بودجه ندارند و به صورت قطره چكاني به آنها پول تزريق مي شود. مدير نيز تا زماني كه درگيري ذهني اش مسايل مالي باشد نمي تواند فكرش آزاد باشد.
    واعظ آشتياني ادامه داد: اين دو باشگاه هواداران ميليوني دارند و هر ورزشكاري كه در اين دو تيم حضور دارد، بايد به اين مسئله افتخار كند. از دوران نوجواني طرفدار استقلال بوده ام و به خوبي بازيكنان بزرگ و قديمي اين تيم مانند اكبر كارگر جم،مسعود مژدهي و فوتباليت هاي بعد از انقلاب تا امير قلعه نويي را مي شناسم. بازيكنان ما بايد الگوي خوبي براي مخاطب خود باشند. آنها با هر شكل و شمايلي كه وارد ميدان شوند به مخاطبانشان مي گويند كه در چه شرايطي بزرگ شده اند.
    مدير عامل استقلال با اشاره به اين كه بايد در باشگاه جو صادقانه و صميميت حاكم باشد عنوان كرد: من اگر به فوتباليستي بگويم امروز شرايط مهيا نيست و بايد 2 ماه صبر كند، مطمئن باشيد كه 2 ماه ديگر به قول خود عمل مي كنم. مديري نيستم كه افراد را سركار بگذارم.حتي اگرشد از جيب خودم خرج مي كنم؛ اما زيرحرفم نمي زنم.
    رئيس فدارسيون دوچرخه سواري تاكيد كرد: آدمي نيستم كه براي پست گرفتن دست و پا بزنم و پشت در اتاق هيچ مسئولي هم براي سمت گرفتن نمي نشينم. با هيچكس تعارف ندارم. افراد بسياري پشت ميز مديريت استقلال و پرسپوليس نشسته اند و رفته اند.
    وي ادامه داد: من طرفدار استقلال و يك مرد آبي پوشم. بيشتر لباس هايم به رنگ آبي است زيرا آبي رنگ بانشاطي است و رنگ صميميت است. يك خبرنگاري از من پرسيد مي گويند شما آدم ديكتاتوري هستيد در جوابش گفتم بايد در تمام كارهايم نظم داشته باشم. برخي در بي نظمي به دنبال نظم هستند. امروز مهمترين دليل جوامع توسعه يافته، نظم است.
    واعظ تاكيد كرد: از مصاحبه پورحيدري خيلي خوشم آمد كه گفته بود بايد هزينه ها مشخص باشد. بله بايد لقمه را به اندازه دهان بگيريم. اگر مي خواهيم زياد هزينه كنيم ابتدا بايد منابع درآمد مشخص شود.
    عضو هيئت مديره استقلال خاطر نشان كرد: امروز مي بينم هزينه بازيكنان و كادر فني استقلال 5 ميليارد تومان است و كل مبلغ پرداختي يك ميليارد و دويست ميليون تومان. پس بايد سه ميليارد و هشتصد و پنجاه ميليون تومان ديگر پرداخت كنيم. مي گويم منابع در آمدي چيست، مي گويند هيچ! پس واي به حال من. البته با توكل به خداوند مشكلات بر طرف خواهد شد.
    وي ادامه داد: بايد مشكلات خانواده استقلال را در داخل خانواده حل كنيم. اين كه لنگه كفش واعظ گم شد و زيپ كيف فلاني پاره شد، نبايد در رسانه ها مطرح شود. محمود فكري تا چند وقت پيش بازي مي كرده است و حالا در كسوت يك مربي است پس تفاوت سني زيادي در تيم وجود ندارد. من چند سال از بازيكنان كوچكترم. بايد حاشيه ها را از تيم دور كنيم و اگر مسايل خانواده استقلال درون تيم حل شود، برخي از روزنامه ها بايد در خود را تخته كنند.
    مدير عامل جديد استقلال با اشاره به مسابقه برابر پرسپوليس عنوان كرد: من اهل كري خواني نيستم. (بازيكنان و مربيان ) هم نبايد اين كار را كنند. كري خواني براي هواداران است و ما بايد مسايل اخلاقي را رعايت كنيم.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در مراسم معارفه واعظ آشتياني
    زريبافان: به اندازه كافي به فتح ا...زاده فرصت داده شد
    خبرگزاري فارس: رئيس مجمع باشگاه استقلال تهران گفت: به اندازه كافي به فتح ا...زاده فرصت داده شد و بايد در هيئت مديره تحول ايجاد مي كرديم.
    به گزارش خبرگزاري فارس، مسعود زريبافان در حاشيه مراسم معارفعه مديرعامل جديد باشگاه استقلال اظهار داشت: به اين نتيجه رسيده بودم كه بايد در هيئت مديره باشگاه تحول ايجاد شود. پيش از اين رسانه ها با من تماس مي گرفتند و و در مورد تنايج تيم از مي پرسيدند و مي گفتند چه تصميمي مي خواهيد بگيريد؛ اما گفتم مسايل بايد بشتر بررسي شود. در نهايت به اين نتيجه رسيدم كه بايد خون تازه اي به پيكره هيئت مديره استقلال تزريق شود.
    وي ادامه داد: مسايل هيئت مديره به من مربوط بوده و هيئت مديره مسئول سياستگذاري باشگاه است؛ اما اين كه چرا فتح ا...زاده از مدير عاملي باشگاه كنار رفت به خودشان مربوط مي شود. ايشان تشخيص دادند كه ديگر مدير عامل نباشند.
    مشاور رئيس جمهوري تاكيد كرد: بحث من شخصي نبوده و موفقيت يك تيم مثل استقلال است. اين تيم در 2 فصل گذشته ناموفق عمل كرد. در فصل گذشته استقلال سيزدهم شد و در فصل پيش از آن نيز با وجود آنكه در مكان اول جدول قرار داشت، در نهايت به مقام چهارمي رسيد. در اين فصل نيز هفدهم بود.
    وي ادامه داد: پيش از اين هم مشاور علي آبادي بودم و گفتم بايد به ايشان فرصت داده شود و فرصت كافي هم به فتح ا...زاده داده شد. پس از كسب اين نتايج به اين نتيجه رسيديم كه بايد تغيير و تحول ايجاد شود. قهرماني در ليگ برتر بسيار مهم تر از قهرماني در جام حذفي است، زيرا ليگ، مسابقات سراسري است.
    زريبافان در مورد اين كه به هئيت مديره جديد چقدر فرصت داده مي شود، گفت: كادر فني و بازيكنان انتخاب شده اند و اين تيم بايد با نفراتي كه از پيش تعيين شده است، كار كند، بنابراين تصور مي كنم در ليگ فصل جاري و فصل آينده بايد به آنها فرصت بدهيم. تا نتيجه كارشان مشخص شود.
    رئيس مجمع استقلال در خصوص صلاحيت نداشتن فتح ا...زاده براي مديريت باشگاه استقلال گفت: بحث صلاحيت فردي مطرح نيست. ايشان يكي از مديران خوب كشور است؛ اما در مجموعه استقلال موفق نبود. اميدوارم در عرصه هاي ديگر موفق باشد.
    زريبافان در خصوص مشكلات مالي باشگاه گفت: كنفدارسيون فوتبال اسيا تاكيد دارد كه باشگاه ها بايد بنگاه تجاري باشند، پس بايد بخش اقتصادي آنها را پررنگ كنيم.
    وي در مورد اسپانسر باشگاه استقلال گفت: براي ما ملاك توليدات داخلي است. نبايد كالايي را تبليغ كنيم كه شرايط نامناسب داشته باشد. اگر يك اسپانسر 10 برابر آنچه كه ما مي خواهيم هم به ما پول بدهد؛ اما شاخص هايي كه در نطر داريم رعايت نشود، ان را قبول نخواهيم كرد.
    زريبافان در مورد مخالفت علي آبادي با اسپانسر موردنظر پرسپوليس و استقلال گفت: مبل هم مي تواند اسپانسر باشد. ايشان مخالفتي با اين موضوع نداشته است.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در مراسم معارفه مدير عامل جديد
    انصاري: مجموعه استقلال را نجات مي دهيم
    خبرگزاري فارس: عضو جديد هيئت مديره باشگاه استقلال گفت: تلاش مي كنيم باشگاه را نجات دهيم و آن را از نظر اقتصادي خودكفا كنيم.
    به گزارش خبرگزاري فارس، علي انصاري در حاشيه مراسم معارفه واعظ آشتياني در جمع خبرنگاران گفت: به استقلال آمده ايم تا فكر خوب به باشگاه تزريق كنيم و منشا خير و بركت باشيم، البته نظر هيئت مديره مهم است.
    وي افزود: هرآنچه هيئت مديره تصويب كند را انجام خواهيم داد. ظرفيت خوبي را در اين باشگاه مي بينم و معتقدم نبايد به صورت كوتاه مدت به استقلال نگاه شود. مديران باشگاه قصد دارند اين مجموعه را نجات دهند و استقلال را از نظر اقتصادي خود كفا كنند.
    وي در خصوص اينكه چقدر اهل فوتبال است، گفت: اگر اهل فوتبال نباشم علاقمند به آن هستم.
    انصاري در خصوص مشكل مجتبي جباري و قهر او از استقلال گفت: مشكل جباري و بقيه بازيكنان حل خواهد شد. استقلال بازيكنان غني زيادي دارد.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در واكنش به قهر جباري از استقلال
    قلعه نويي: بازيكنان ما بايد صبور باشند
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به دليل مشكلات مالي به بازيكنان حق مي دهم كه ناراحت شوند؛ اما آنها نيز بايد صبور باشند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي در حاشيه مراسم معارفعه مدير عامل جديد استقلال در جمع خبرنگاران گفت: استقلال خانواده بزرگي است و پر افتخارترين تيم آسيا است و همه بايد دست به دست هم بدهند تا اين تيم به شرايط آرماني برگردد.
    وي افزود:به دوست خوبم فتح ا...زاده خسته نباشيد مي گويم. او براي استقلال زحمات زيادي كشيد. اميدوارم مديريت جديد مشكلات را برطرف كند.
    سرمربي استقلال ادامه داد: واعظ آشتياني از مديران قوي بوده و در دوچرخه سواري نشان داد كه مدير لايقي است. البته وظيفه من فقط در چارچوب كادر فني است و بايد درمورد مسايل فني تيم صحبت كنم.
    قلعه نويي تايد كرد: پيش از مسابقه با استقلال اهواز تحت فشار زيادي بوديم و به قول شما رسانه ها بحران داشتيم؛ اما استقلال بازيكنان خوبي دارد.
    سرمربي استقلال در خصوص ديدار با راه آهن گفت: مسابقه سختي است. راه اهن تيم خوبي دارد؛ اما براي آنكه در جدول ليگ به شرايط خود سامان دهيم، در اين ديدار محكوم به برد هستيم.
    قلعه نويي در مورد قهر مجتبي جباري از استقلال به دليل پرداخت نشدن مطالباتش اظهار داشت: تيم هاي بزرگي مثل استقلال و پرسپوليس رديف بودجه ندارند و اين دو باشگاه همواره دغددغه مسايل مالي دارند. بازيكنان بايد حوصله داشته باشند و صبوري كنند.
    وي ادامه داد: به بازيكنان حق مي دهم؛ اما حق اصلي متعلق به هواداران باشگاه است كه از شهرهاي مختلف براي ديدن بازي هاي تيم مي آيند و حتي برخي از آنها پول توي جيبي ندارند. حقوق بازيكنان استقلال دير و زود مي شود؛ اما سوخت نمي شود.
    انتهاي پيام/

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

انشاالله وعده ديدار ساعت 23

امشب انجمن در ساعت 23 رنگ آبي خواهد گرفت

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

انشاالله وعده ديدار ساعت 23

امشب انجمن در ساعت 23 رنگ آبي خواهد گرفت
    انشاا..
    انجمن آبی خواهد شد..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •