تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 634 از 1219 اولاول ... 1345345846246306316326336346356366376386446847341134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,331 به 6,340 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم برنامه نویسی ویندوز منظورم بود. تا جایی که می دونم همه سرویس ها دارای یک حلقه while هستند. ( اتفاقاً این ترم ما یکی از واحد هامون نوشتن انواع سرویس برای ویندوز با C# هست. ممکن هست من اشتباه کنم چون اطلاعاتم کامل نیست. ولی بدون حلقه عملاً برنامه ای هم در حالت Listen قرار نمی گیره و یک بار اجرا و terminate میشه.
    مثلاً شما میتونی یک while (true) بگذاری ولی براش interval تعیین کنی که هر 10 دقیقه یکبار چک کنه و بعد sleep بشه. اما در هر صورت به while نیاز هست. ظاهراً تو Linux متفاوت هست و من در زمینه برنامه نویسی linux عملاً هیچی در بازه service نویسی نمی دونم

2. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

منم برنامه نویسی ویندوز منظورم بود. تا جایی که می دونم همه سرویس ها دارای یک حلقه while هستند. ( اتفاقاً این ترم ما یکی از واحد هامون نوشتن انواع سرویس برای ویندوز با C# هست. ممکن هست من اشتباه کنم چون اطلاعاتم کامل نیست. ولی بدون حلقه عملاً برنامه ای هم در حالت Listen قرار نمی گیره و یک بار اجرا و terminate میشه.
    مثلاً شما میتونی یک while (true) بگذاری ولی براش interval تعیین کنی که هر 10 دقیقه یکبار چک کنه و بعد sleep بشه. اما در هر صورت به while نیاز هست. ظاهراً تو Linux متفاوت هست و من در زمینه برنامه نویسی linux عملاً هیچی در بازه service نویسی نمی دونم

خوب ببینید اگر بخواید سرویس ها رو با حلقه ها کنترل کنید به این معنی هستش که شما یک حلقه ی بینهایت دارید ، حالا اگر شما 20 تا سرویس داشته باشید میشه 20 تا حلقه ی بینهاید - یه دونش به اندازه ی کافی پوست سیستم رو میکنه چه برسه به 20 تا .

بعد فرض کنیم که شما به جای 10 دقیقه یک بار هر یک ثانیه یک بار چک کنید اون زمان وقتی که یک عملی رو انجام میدید یک ثانیه تاخیر دارید اگر هم 10 دقیقه باشه که میشه 10 دقیقه تاخیر .

بعضی سرویس هایی که مینویسید به صورت اتومات کار میکنند و اونها چه 5 دقیقه یک بار باشه چه 1 ساعت یک بار فرقی به حالش نمیکنه چون باید در طول یک بازه زمانی یک چیزی رو کنترل کنه و این سرویس ها اونت لس هستند یعنی به رویداد ها کاری ندارند .

ولی سرویس هایی که به رویداد ها پاسخ میدند توسط سیستم عامل هندل میشند ، سیستم عامل چه طوری این کار رو میکنه من خودم هم دقیق نمیدونم چون هیچ وقت سیستم عامل ننوشتم

مثلا وقتی شما دکمه ضربدر رو روی پدتون فشار میدید یک کاری کردید ، اگر قرار باشه که سیستم عامل یا بازی توی یک بازه زمانی و از طریق یک حلقه چک کنه که شما این دکمه رو فشار دادید یا نه اون تاخیر باعث میشه که کاری که میکنید همزمان نباشه و اگر چک کردن و سرعت حلقه از یک حدی بیشتر باشه فرض کنید یک هزارم ثانیه سی پی یو رو میخوابونه - یک حلقه بینهایت با وایل یا دو یا فور بنویسید توی کنتر از 1 دقیقه سیستمتون کرش میکنه .

سی شارپ هم همون طور که خودتون میدونید اول آن چیزی که شما نوشتید رو به یک زبان میانی (MSIL) تبدیل میکنه و بعدش اون زبان میانی توسط CLR تفسیر میشه . برای همین شما هرگز توی سی شارپ مستقیم با سیستم عامل درگیر نیستید و هرگز نمیتونید در لول پایین در سی شارپ برنامه نویسی کنید و در نتیجه نمیتونید از خیلی امکاناتی که در زبان های سطح میانی یا پایین وجود دارد در سی شارپ استفاده کنید ، ولی با این حال یک سیستم خیلی خوب برای هندل کردن رویداد ها داره .

من خودم سی شارپ رو تازه شروع کردم و هنوز در مورد سرویس نوشتنش چیزی نمیدونم ، ولی توی زبانهای دیگه مثل D که در لینوکس خیلی کاربرد داره داستان به کل فرق میکنه .

4. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان برای بازی هایی که bigfile دارند دیگه نیازی نیست همه بازی کپی بشه تو هارد خود PS3 .

irismanager_v1.0 تازه ریلیز شده و اجازه میده که بتونید همه بازی هارو از رو هارد external حتی با فایل های split شده بازی کنید. البته قبل از بازی میاد فقط فایل های split شده رو میچسبونه و میریزه تو هارد PS3 و بقیه بازی رو از رو هارد External میخونه.

این برنامه یک Backup manager کامل هست .

خوب ببینید اگر بخواید سرویس ها رو با حلقه ها کنترل کنید به این معنی هستش که شما یک حلقه ی بینهایت دارید ، حالا اگر شما 20 تا سرویس داشته باشید میشه 20 تا حلقه ی بینهاید - یه دونش به اندازه ی کافی پوست سیستم رو میکنه چه برسه به 20 تا .

بعد فرض کنیم که شما به جای 10 دقیقه یک بار هر یک ثانیه یک بار چک کنید اون زمان وقتی که یک عملی رو انجام میدید یک ثانیه تاخیر دارید اگر هم 10 دقیقه باشه که میشه 10 دقیقه تاخیر .

بعضی سرویس هایی که مینویسید به صورت اتومات کار میکنند و اونها چه 5 دقیقه یک بار باشه چه 1 ساعت یک بار فرقی به حالش نمیکنه چون باید در طول یک بازه زمانی یک چیزی رو کنترل کنه و این سرویس ها اونت لس هستند یعنی به رویداد ها کاری ندارند .

ولی سرویس هایی که به رویداد ها پاسخ میدند توسط سیستم عامل هندل میشند ، سیستم عامل چه طوری این کار رو میکنه من خودم هم دقیق نمیدونم چون هیچ وقت سیستم عامل ننوشتم

مثلا وقتی شما دکمه ضربدر رو روی پدتون فشار میدید یک کاری کردید ، اگر قرار باشه که سیستم عامل یا بازی توی یک بازه زمانی و از طریق یک حلقه چک کنه که شما این دکمه رو فشار دادید یا نه اون تاخیر باعث میشه که کاری که میکنید همزمان نباشه و اگر چک کردن و سرعت حلقه از یک حدی بیشتر باشه فرض کنید یک هزارم ثانیه سی پی یو رو میخوابونه - یک حلقه بینهایت با وایل یا دو یا فور بنویسید توی کنتر از 1 دقیقه سیستمتون کرش میکنه .

سی شارپ هم همون طور که خودتون میدونید اول آن چیزی که شما نوشتید رو به یک زبان میانی (MSIL) تبدیل میکنه و بعدش اون زبان میانی توسط CLR تفسیر میشه . برای همین شما هرگز توی سی شارپ مستقیم با سیستم عامل درگیر نیستید و هرگز نمیتونید در لول پایین در سی شارپ برنامه نویسی کنید و در نتیجه نمیتونید از خیلی امکاناتی که در زبان های سطح میانی یا پایین وجود دارد در سی شارپ استفاده کنید ، ولی با این حال یک سیستم خیلی خوب برای هندل کردن رویداد ها داره .

من خودم سی شارپ رو تازه شروع کردم و هنوز در مورد سرویس نوشتنش چیزی نمیدونم ، ولی توی زبانهای دیگه مثل D که در لینوکس خیلی کاربرد داره داستان به کل فرق میکنه .

این قضیه درگیر شدن CPU منطقاً کاملاً درسته ولی در مجموع هیچ وقت همچین اتفاقی نمی افته. دلیلشم این هست که ما داریم از یکی از Thread های سیستم عامل فقط برای هندل کردن این سرویس استفاده میکنیم. مثلاً شما همین الان اگه از ویندوز استفاده می کنید برید تو Task Manager و در تب Performance ببینید پایینش تو System GroupBox نوشته Thread که تعداد Thread های سیسم عامل رو نشون میده و همه این ها دارن از بخشی از پردازنده استفاده می کنند. این Thread های سیستم عاملی در سطح پایین تر به thread های پردازنده تبدیل میشن که تعداد محدودی داره و توسط اونا Handle میشن. فکر میکنم مثلاٌ در یک CPU QuadCore به ازای هر Core ، ما از 2 Thread بهره مند هستیم به صورت سخت افزاری.

و کلاً داستان Multithreading برای جلو گیری از Crash کردن CPU در حلقه ها ایجاد شده تقریباً. امتحانش کنید. به هبچ وجه اگه از Thread استفاده کنید CPU overflow نمیشه. و خب درسته همه زبان ها محاسن خودشون رو دارند. مثلاً شما تو یک زبان بسیار قدرتمند مثل Ruby یا حتی سطح بالای Pascal وC به آسونی نمیتونید از WMI های ویندوز استفاده کنید. برای سرویس نویسی تو Windows هیچ framework به اندازه .Net نمیتونه کار رو آسون کنه. به خصوص در زمینه WMI که سرویس نویسی کاملاً بهش وابسته هست.
    Last edited by sony_W810i; 30-03-2011 at 23:16.

6. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستان برای بازی هایی که bigfile دارند دیگه نیازی نیست همه بازی کپی بشه تو هارد خود PS3 .

irismanager_v1.0 تازه ریلیز شده و اجازه میده که بتونید همه بازی هارو از رو هارد external حتی با فایل های split شده بازی کنید. البته قبل از بازی میاد فقط فایل های split شده رو میچسبونه و میریزه تو هارد PS3 و بقیه بازی رو از رو هارد External میخونه.

این برنامه یک Backup manager کامل هست .
    یعنی هر بار قبل از اجرای بازی فایل ها رو جوین میکنه روی هارد اینترنال و بعدش اجرا میکنه ؟!

پ.ن : کی میشه این فرمور 360 رو هم هـــــک کنند آخه

8. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی هر بار قبل از اجرای بازی فایل ها رو جوین میکنه روی هارد اینترنال و بعدش اجرا میکنه ؟!

پ.ن : کی میشه این فرمور 360 رو هم هـــــک کنند آخه
    میریزه میمونه. هر وقت خواستی خودش یک Utility داره میشه باها این cache هارو پاک کرد. من همین الان Metal Gear Solid 4 رو که یک فایل 12 گیگ داره رو به همین روش اجرا کردم
    از سایت ps3crunch.com میشه دانلودش کرد

10. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

اتفاقا اينم دارم---1 هفته به عيد مونده----
    یادم نبود تو پروفایلم در مورد همین ازم سوال کردی......

شرمنده...

12. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه TFK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

من كاستوم فرمور 3.55 kmeaw رو نصب كرديم...
    برنامه مولتي من هم كامل اجرا شد ولي موقع لود بازي ها ارور ميده و نياز به ديسك اورجينال داره ولي الان تهيه ديسك اورجينال مقدور نيست برام....
    1-ميخواستم بپرسم كه ميشه بدون ديسك و با يه برنامه ديگه بازي ها به صورت كامل اجرا كرد؟
    2-(back up manager 2 رو هم نصب كردم ولي اين ارور رو ميده.failed to start operation و وارد برنامه نميشه...
    3- چيكارش كنم؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من كاستوم فرمور 3.55 kmeaw رو نصب كرديم...
    برنامه مولتي من هم كامل اجرا شد ولي موقع لود بازي ها ارور ميده و نياز به ديسك اورجينال داره ولي الان تهيه ديسك اورجينال مقدور نيست برام....
    1-ميخواستم بپرسم كه ميشه بدون ديسك و با يه برنامه ديگه بازي ها به صورت كامل اجرا كرد؟
    2-(back up manager 2 رو هم نصب كردم ولي اين ارور رو ميده.failed to start operation و وارد برنامه نميشه...
    3- چيكارش كنم؟
    خب عزیزم بدون دیسک اوریجینال نمیشه که !

15. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چند وقته تبودم خبر جدید ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

من میخوام بدونم چطوری میشه از ps3 اسکرین شات گرفت؟

آخه دیدم بعضی ها پروفایل psn شون رو میزارن به جای امضاء خودشون تو فروم.

اگه کسی لینک داره ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •