تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 634 از 1404 اولاول ... 1345345846246306316326336346356366376386446847341134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,331 به 6,340 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

ای جونم choory نفس بیده choory.
    مرام کش کردی دیگه.
    به قیمت یک اسپم زدن باید تشکر جداگانه از شما می کردم

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

بعضی ها هم مثل این فروشنده ای که من ازش خرید کردم مادام العمر بازی مجانی.
    چطور مجانی میده؟ نکنه منظورت دانلود از اینترنت؟

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا مثل این که قیمت psp کشیده بالا نسبت به 2 هفته ی گذشته (متاسفانه)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

کسی هست که بازی های psp رو با قیمت مناسب بفروشه؟
    (لطفا یه سایت معرفی کنین که لیست کل بازی ها رو داشته باشه)
    دوست عزیز کلا خرید و فروش در این فروم ممنوع هست و خلاف قوانین.
    تنها راهنمایی که میتونم بکنم این هست که به فروشگاه مجازی فروم bc (بازی سنتر) مراجعه کنی.
    ميتوني از westgame يا big game بخري . colection هاشون 7 تا بازي داره ميدن 2000 تومان
    کالکشن های وست که 1500 بود !
    مركزي 1500 ميده بقيه 2000 تومن ميدن
    من اینترنتی هر dvd سلکشن رو 500 میخرم ... ( خوب به من چه ؟؟؟؟؟ )

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين nfs under cover چقدر مسخره هست . خدايي pro street يه چيزه ديگه بود .

در آغاز فعالیت SENATORM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

قیمت psp 3000 الان چقدره ؟
    من علاقه مند شدم که یکی از این کنسول ها تهیه کنم و با توجه به اینکه صفحه نمایش و کیفیت رنگش خیلی برام مهمه و اگه پایین باشه یا ببینم بالاتر از اون هم هست حسابی ضدحال می خورم تصمیم گرفتم یه 3000 بگیرم چون صفحه اش نسبت به 2000 خیلی بهتره !!!
    با توجه به اینکه این کنسول تاریخ عرضه شدنش 23 مهر بوده و الان که 2 آذر هست هنوز کرک نشده ؟؟؟
    یعنی ممکنه اصلا کرک نشه ؟؟؟؟
    ببخشید که اینهمه سوال کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه LORD GAMES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    SILENT HILL CITY

پيش فرض

من میخوام یک psp خوب بخرم اگه میشه یک مدل خوب باقیمت مناسب بهم بگید ممنون میشم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

قیمت psp 3000 الان چقدره ؟
    من علاقه مند شدم که یکی از این کنسول ها تهیه کنم و با توجه به اینکه صفحه نمایش و کیفیت رنگش خیلی برام مهمه و اگه پایین باشه یا ببینم بالاتر از اون هم هست حسابی ضدحال می خورم تصمیم گرفتم یه 3000 بگیرم چون صفحه اش نسبت به 2000 خیلی بهتره !!!
    با توجه به اینکه این کنسول تاریخ عرضه شدنش 23 مهر بوده و الان که 2 آذر هست هنوز کرک نشده ؟؟؟
    یعنی ممکنه اصلا کرک نشه ؟؟؟؟
    ببخشید که اینهمه سوال کردم
    من میخوام یک psp خوب بخرم اگه میشه یک مدل خوب باقیمت مناسب بهم بگید ممنون میشم
    choory جان زحمتش رو کشیده بودن قبلا
    لطفا دقت کنید چون تمام جواب های شما در همین صفحه و صفحه قبل موجوده:

100 درصد 2000
    به 2 دلیل
    1-هک شده هست و شما بازی ها را میتونی با 1000 تومن یا حتی 500 تومن تهیه کنی.اما در صورتی که 3000 هک نشده هست و باید برای هر بازی 10000-40000 تومن پول بدی.تازه بازی ها قدیمی هستند و بازی های جدید خیلی خیلی کن گیر می آیند.

2-مدل 3000 مشکل پردازشی داره و در رندر تصاویر خطوط اسکن شده معلوم میشه و باعث میشه خطوطی روی صفحه بازی بیاید.(به نقل از دوستان)

برای شما که کپی خور بودن مهمه مدل 2000 مناسب تر هست.یعنی برای همه همان 2000 انتخاب بهتری هست.
    سلام دوست عزیز.
    خوب اگه صفحات قبل را میخوندی همه چی دستگیرت میشد.

خوب قیمت خود این کنسول میانگین 210 تومن هست+خرید یک مموری 4 گیگ 37000 تومن که جمعا میشه حدودا 250 تومن.
    مارک همه که sony هست.غیر سونی نداره.
    یک مدل اسلیم یا همون 2000 داره یک مدل هم فت یا 1000 جدیدا مدل 3000 هم اومده که اصلا فعلا طرفش نرو چون هنوز هک نشده و برای هر بازی باید 30-40 تومن پول بدی.
    مقایسه کامل 1000 و 2000 در تاپیک زیر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وسایل ضروری به نظر من فقط یک برچسب lcd که lcd خش نخوره.یک کیف برای حمل نقل.یک بند مچی

بازی های خوب زیاد داره که بچه ها همش را معرفی کردن.
    بازی نصب کردن توی کنسول ها معنی نمیده کنسول یعنی دیسک را بزار بشین بازی کن.که البته باید برای بازی های کپی بازی را داخل مموری کپی کنی و بعد از داخل psp اجرا کنی
    بازی ها را هم میتونی بخری یا دانلود کنی.

نه دوست عزیز psp به غیر از بازی کردن قابلیت پخش آهنگ-پخش فیلم و دسترسی به اینترنت wireless را هم دارا هست.
    البته با خرید لوازم جانبی مانند دوربین یا gps قابلیت عکاسی وفیلم برداری و یک پیمایشگر هم به دستگاه اضافه میشه.

کنسول گرافیکی رضایت بخش داره.خیالت راحت باشه که ساعت ها میتونه سرگرمت کنه.
    استاد

خواهش میکنم.
    بهتره برای تهران دوستان تهرانی راهنمایی کنند.
    شما میری میگی یک psp اسلیم میخواهم.رنگش هم به دلخواه خودت.بعد باید برات مجانی کپی خور کنه بهش بگو برات آخرین فریمور کپی خور شده یعنی 5.00m33-3 را بریزه.اگه 5 را نداشت فریمور های پایین تر هم مشکلی ندار میتونی آپدیت کنی اما برای آپدیت حدود 26 مگ فایل باید dl کنی اگه دسترسی به اینترنت پر سرعت نداری بگو خودش آپدیت کنه.

شما برای فهمیدن کپی خور بودن و خرید مموری اصلی پست زیر را بخونید کامل توضیح دادم

کد:
    بازی هم معمولا چند تایی به انتخاب خود شما مجانی میدهند.
    اگه هم بازی های بیشتری خواستی میتونی پول بدی روی dvd بزنه بعد هروقت خواستی به psp منتقل کنی.قیمت بازی ها هم بستگی به انصاف فروشنده داره.
    مثلا بعضی ها بازی های جدید را 1000 میدهند و بازی های قدیمی را 500 بعضی ها همه را 1000 بعضی دیگه هم همه را 500 بعضی ها مثلا یک dvd بازی 2000 و..... بعضی ها هم مثل این فروشنده ای که من ازش خرید کردم مادام العمر بازی مجانی.

9. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سرانجام PSP 3000 هک شد

فن‌های دنیای homebrew می‌توانند خوشحال باشند. در حالی که سونی تدابیری اندیشیده بود که از هک شدن اخرین ورژن PSP خود جلوگیری کند، بالاخره این کار به انجام رسید و PSP 3000 نیز هک شد. البته ا استعدادی که در هکر‌های امروزی وجود دارد، جای سوال است که چرا این زودتر این کار انجام نشد؟

یک باتری جدید، که کاربر را قادر می‌سازد که به بخش service mode دسترسی پیدا کند. از انجا شما می‌توانید فریمور سیستم را دانگرید کنید. کار کردن با باتری راحت بوده و شما می‌توانید بین حالت service mode و normal mode جابجا شوید. این باتری با هر دو مدل 2000 و 3000 کار می‌کند.

این باتری که " Lite Blue Tool" نام دارد و توسط Datel ساخته شده است در 28 نوامبر و با قیمت 30 دلار در امریکای شمالی و 20 دلار در UK به فروش خواهد رفت.

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

11. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ای جونم choory نفس بیده choory.
    مرام کش کردی دیگه.
    به قیمت یک اسپم زدن باید تشکر جداگانه از شما می کردم
    خواهش میکنم وظیفه هست.

چطور مجانی میده؟ نکنه منظورت دانلود از اینترنت؟
    نه کاملا مجانی.
    یک فروشگاه توی اصفهان هست به نام کارن که هرکسی ازش psp بخره بازی را مجانی میده تا آخر عمر.
    آرشیو کاملی هم داره.حتی چند بار بهم گفت یک هارد بیار همه بازی ها را برات بریزم.
    تا حالا من حدود 130 تا بازی مجانی گرفتم ازش.
    آدم باحالی هست.

سرانجام PSP 3000 هک شد

فن‌های دنیای homebrew می‌توانند خوشحال باشند. در حالی که سونی تدابیری اندیشیده بود که از هک شدن اخرین ورژن PSP خود جلوگیری کند، بالاخره این کار به انجام رسید و PSP 3000 نیز هک شد. البته ا استعدادی که در هکر‌های امروزی وجود دارد، جای سوال است که چرا این زودتر این کار انجام نشد؟

یک باتری جدید، که کاربر را قادر می‌سازد که به بخش service mode دسترسی پیدا کند. از انجا شما می‌توانید فریمور سیستم را دانگرید کنید. کار کردن با باتری راحت بوده و شما می‌توانید بین حالت service mode و normal mode جابجا شوید. این باتری با هر دو مدل 2000 و 3000 کار می‌کند.

این باتری که " Lite Blue Tool" نام دارد و توسط Datel ساخته شده است در 28 نوامبر و با قیمت 30 دلار در امریکای شمالی و 20 دلار در UK به فروش خواهد رفت.

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:
    خبر خوبی بود.
    علی آفا (ali_ranger22) هم چند روز پیش به این باطری اشاره کرده بود.
    اما من قبلا این باطری را با همین طراحی و رنگ خیلی توی فروشگاه های اینترنتی دیده بودم که فقط یک باطری پاندورا معمولی بود.
    امیدوارم خبر مثل خبرهای هک شدن ps3 که بعضی وقت ها به گوش شنیده میشه نباشه.
    باید صبر کنیم تا باطری منتشر بشه یا dark-alex تایید کنه.
    Last edited by choory; 23-11-2008 at 20:04.

13. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •